تو بخش دانلود فايل هاي ناقص فايل اولي قابل دانلود نيست و error مي ده بايد دوباره upload بشه وگرنه قابل دانلود شدن نيست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بخش دانلود فايل هاي ناقص فايل اولي قابل دانلود نيست و error مي ده بايد دوباره upload بشه وگرنه قابل دانلود شدن نيست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست گرامی!
حالا یه جا دیگه گیر کردم!
اون قسمتی هست که ما میریم زیر زمین توی یه تونل بعد از اونورش با آسانسور میایم بیرون و یه کامیونه میاد یه جونوری از پشتش میاد بیرون،اون جونور رو چجوری میشه کشتش؟حدس میزنم با اون مینها؟چجوری منفجرش کنم؟
اسمش روشه مین
خودش منفجر میشه شما فقط هدایتش کن روی مین![]()
ااا راست میگیا
منم هرچی مین داشتم گزاشتم زیرش ترکید ولی نمرد!! سگجونه! چکار کنم؟دیگه مینی نمونده.
با هر یدونه مین روی زمین میوفته.
شما همین موقع به قسمت نارنجی رنگ دُمبِش تیر اندازی کن.
چند دفه انجام بدی تمومه.
من چون روی نرمال میرفتم فکر کنم با همون مینها کلکش کنده شد
(البته فکر کنم چند تایی هم از قبل داشتم)
گشتم نبود ، نگرد نیست
دوست عزیز مشکل شما کارت گرافیکه؛ منم همین مشکل رو داشتم ، کارت گرافیک رو عوض کردم درست شد.
از دوستان کسی میدونه سیو بازی رو چجور میشه انتقال داد؟
من فایل سیو رو به همراه config از فلدر my document کپی کردم ولی وقتی اجرا میکنم میگه فایل سیو damage شده و نمیتونه بازش کنه
یه چیز دیگه این بازی چرا انقدر کوتاهه؟؟؟؟؟؟؟؟ اویل 4 رو 1 ماه در گیرش بودم ولی این رو 2 روزه دارم تموم میکنم، خوشم نیومد
کسی سیو بازی از مرحله 5-2 یا 5-3 رو داره؟ بعد از کشتن اون جونور مسخره که باید بسونیمش
من سیوم رو آوردم کپی کردم ولی باز نمیکنه
بازم من گیر کردم!
توی اون پالایشگاه دو تا از اون اره برقی دارا بهم حمله کردن که اولی رو راحت کشتم ولی دومی خیلی سگجونه 5 تا مین زیرش ترکوندم ولی نمرد!! نمیمیره چکار کنم؟تیرمم کمه زود تموم میشه پول هم ندارم اسلحه بخرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)