تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 2376 اولاول ... 3223724124184194204214224234244254264324725229221422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چکارش میشه کرد.. امیرخانه و یه سیستم 2 - 5 - 3 .. کوتاه که نمیاد..
    ما تو هر خط، چند تا بازیک خوب داریم.. پس با هر سیستمی که بخواد، تیم میتونه جواب بگیره، ولی گیر داده به 2 - 5 - 3 که تیم باهاش جواب نگرفته.. انشاا.. با هماهمنگ شدن بیشتر تیم، با این سیستم هم بتونیم نتیجه بگیریم..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

13 بازي‌هاي هفته پنجم ليگ لغو شد

محمدي: بازي‌هاي هفته پنجم ليگ براي حمايت از تيم ملي لغو شد

رييس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال اعلام كرد: بازي‌هاي هفته پنجم ليگ برتر براي حمايت از تيم ملي فوتبال و بازي با عربستان لغو شد.

عزيزالله محمدي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: بازي تيم ملي فوتبال ايران با عربستان از حساسيت خاصي برخوردار است و ما مي‌خواهيم تيم ملي با آسودگي به ديدار اين تيم در جده رود.

وي با اشاره به اين كه باشگاه‌ها از سازمان ليگ درخواست لغو بازيها را داشتند، افزود: با توجه به درخواست باشگاه‌ها و تعامل آنها با تيم ملي اين درخواست را اجرا كرديم.

وي خاطرنشان كرد: اين درخواست تنها از سوي باشگاه‌هايي كه در تيم ملي بازيكن داشتند ارايه نشده بلكه بازيكناني كه در تيم ملي بازيكن هم نداشتند خواهان لغو بازيها بودند.

محمدي ادامه داد: حمايت از تيم ملي ايران از اولويت‌هاي كاري فدراسيون است كه ما با آنها نهايت تعامل را خواهيم داشت.

منبع : ایرنا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    حجازي: هيئت مديره استقلال بايد از كادر فني حمايت كند
    خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال گفت: اعضاي هيئت مديره باشگاه بايد از كادر فني اين تيم حمايت همه جانبه داشته باشند.
    ناصر حجازي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره جايگاه فعلي استقلال در جدول و مقايسه آن با فصل گذشته و همچنين فشار هيئت مديره به وي براي استعفا اظهار داشت: در هفته سوم در فصل گذشته كه تيم مقابل مس كرمان با نتيجه مساوي زمين را ترك كرد، هيئت مديره جلسه اضطراري تشكيل داد مبني بر اينكه تيم ضعيف بوده است. من هم تصميم گرفتم با اولين پيروزي استعفا كنم.
    وي افزود: در آن زمان فضا مناسب نبود و هيئت مديره به من اعلام كرد كه نمي توانم دستيارانم را خودم انتخاب كنم و اين نشان مي‌داد كه آنها با من مخالف هستند. بخاطر همين استعفا كردم.
    سرمربي سابق آبي‌پوشان تاكيد كرد: نمي‌خواهم بيشتر از اين در مورد استقلال حرف بزنم چون ممكن است از حرف‌هاي من برداشت‌هاي مختلف شود. قلبا با تمام وجود خواهان موفقيت استقلال هستم. اين تيم مي‌تواند خيلي زود به صدر جدول برسد.
    حجازي درباره تعطيلي ليگ به دليل بازي تيم ملي عنوان كرد: به هرحال اين تصميمي است كه مسئولان گرفتند. در امارات ديدار دوستانه عربستان مقابل پاراگوئه را ديدم. عرب‌ها تيم بسيار خوبي دارند كه با سرعت در زمين بازي مي‌كنند.
    اين مربي ادامه داد: با توجه به اينكه تيم ملي بازي‌هاي تداركاتي خوبي نداشته است، باشگاه ‌ها بايد با تيم ملي تعامل داشته باشند و از آن حمايت كنند.
    انتهاي پيام/

مديرروستا در گفت و گو با فارس:
    تعطيلي مداوم ليگ برتر چهره فوتبال ايران را خدشه‌دار مي‌كند
    خبرگزاري فارس: سرمربي پيكان گفت: تعطيلي مداوم ليگ برتر، وجهه فوتبال ايران را در عرصه بين‌الملل خدشه دار مي‌كند.
    علي اصغر مديرروستا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بايد بين باشگاه‌ها و تيم ملي، تعامل برقرار باشد چرا كه هم علي دايي حق دارد و هم باشگاه‌ها. در تيم ملي به دليل تغيير زياد، نياز به هماهنگي بيشتري است. از طرفي، باشگاه‌ها نيز بازيكنان ملي خود را نياز دارند و اين موضوع بايد به صورت كدخدامنشي حل شود.
    سرمربي تيم پيكان درباره اينكه قوانين فيفا اين مشكل را حل كرده است، گفت: طبق قانون بايد 48 ساعت قبل از مسابقه، بازيكنان در اختيار تيم قرار گيرند؛ اما تيم ملي تغييرات زيادي داشته است. شايد اگر من هم سرمربي بودم، چنين حساسيتي را به خرج مي‌دادم؛ اما مي‌دانم باشگاه‌ها نيز به بازيكنان نياز دارند.
    مديرروستا در خصوص تعطيلي ليگ برتر عنوان كرد: با تعطيلي ليگ مخالفم. شايد در يك مسابقه مهم ملي مثل ديدار با عربستان، همه تشخيص دهند كه بهتر است مسابقات تعطيل شود و اين كار ايرادي نداشته باشد؛ اما اگر بخواهيم براي هر مسابقه ليگ را تطيل كنيم، اين مسئله خوشايند نيست. در صورتي كه بخواهيم مدام بازي‌ها تعطيل شود، فوتبال ايران وجهه خوبي در عرصه بين‌المللي پيدا نمي كند.
    انتهاي پيام/

در گفت و گو با فارس
    اكبري: به نظر مربيان استقلال احترام مي گذارم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در مورد نيمكت نشيني ام به نظر مربيان احترام مي گذارم.
    يدا... اكبري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شرايط تيم استقلال و شكست مقابل مس اظهار داشت: در نيمه دوم مقابل مس بايد با توجه به موقعيت هايي كه داشتيم به گل مي رسيديم.
    وي افزود:مشكل ما اين بود كه از موقعيت هاي خود به درستي استفاده نكرديم، البته هنوز چهار هفته از مسابقات گذشته و چيزي براي ما تمام نشده است.
    اين هافبك با تجربه ادامه داد: سعي مي كنيم اين نتيجه را در بازي هاي آينده جبران كنيم. با صحبت هايي كه كادر فني انجام داده است بايد مراقب باشيم تا ديگر شكست را تجربه نكنيم.
    اكبري كه مقابل مس به ميدان نرفت در مورد دليل اين غيبت اذعان داشت:نظر مربيان بود و به آن احترام مي گذارم. اين جا استقلال است و بازيكنان همه در يك سطح هستند. براي رسيدن به تركيب اصلي بايد تلاشم را بيشتر كنم.
    انتهاي پيام/

به دليل درخواست باشگاه ها
    سازمان ليگ ديدارهاي هفته پنجم را لغو كرد
    خبرگزاري فارس:در پي درخواست باشگاه ها از سازمان ليگ مبني بر تعطيلي ليگ رئيس سازمان ليگ با اين درخواست موافقت كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس،باشگاه هايي كه بازيكن يا بازيكنان خود را در اختيار تيم ملي قرار داده بودند در درخواستي به سازمان ليگ خواستار لغو ديدارهاي هفته پنجم ليگ برتر شده بودند كه با توجه به اين درخواست ها عزيز محمدي نيز با اين پيشنهاد موافقت كرد تا تيم ها با خيال اسوده تري خود را براي ادامه مسابقات اماده كنند.
    ساير تيم هايي هم كه بازيكن در تيم ملي ندارند با اين تصميم مخالفتي نكردند.
    تيم ملي از ديروز تمرينات خود را براي برگزاري ديدار تداركاتي مقابل آذربايجان و بازي در مرحله دوم مقدماتي جام جهاني مقابل عربستان آغاز كرده است.
    انتهاي پيام/

به دليل لغو مسابقات هفته پنجم ليگ برتر
    تمرينات تيم استقلال تهران تا روز شنبه تعطيل شد
    خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران به دليل لغو مسابقات هفته پنجم ليگ برتر تا روز شنبه تعطيل شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي و از ساعت 30/17 زير نظر قلعه نويي تمرين كردند.
    مجتبي جباري و وحيد طالب لو 2 بازيكن ملي پوش اين تيم تنها غايبان تمرين بودند.
    بازيكنان پس از گرم كردن بدن ها در 2 گروه يك بازي درون تيمي انجام دادند.
    با توجه به لغو مسابقات هفته پنجم ليگ برتر و بنابر تصميم كادر فني استقلال، تمرين اين تيم تا روز شنبه تعطيل شد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

13 هفته ششم :

با توجه به لغو بازی های هفته پنجم :

بازیه بعد استقلال :

جمعه، 22 شهریور
    صبا باطری قم - استقلال تهران، ساعت 20:30، ورزشگاه یادگار امام قم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تو نت میچرخیدم، این عکس رو پیدا کردم.. کسی میدونه این عکس مربوط به چی میشه ؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

شاید برای دو سال قبل و قهرمانیه استقلال باشه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو نت میچرخیدم، این عکس رو پیدا کردم.. کسی میدونه این عکس مربوط به چی میشه ؟
    این عکس از تولد قلعه نویی هست فکر میکنم برای زمانی بود که قلعه نویی رئیس سازمان استقلال و مربی تیم ملی بود !
    در اینکه سیستم 2-5-3 منسوخ شده شکی نیست اما قلعه نویی با همین سیستم سه فصل پیش قهرمان شد به نظر من مشکل قلعه نویی اینه که نتونسته درست از این سیستم استفاده کنه!
    این تیم دو تفاوت با استقلالی که قهرمان شد داره اولیش نبود یک مهاجم شش دانگ هست دومیش نبود مجتبی جباری اماده!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - برق] _ هفته ی پنجم

زمان : هفته ی پنجم لغو شد !
    استقلال تهران - برق شیراز، ساعت ؟ ، ورزشگاه آزادی تهران

11 نفر بازیه [استقلال - برق] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4431 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر این پیش بینی، میتونید به پست 4357 مراجعه کنید :
    کد:
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:

توجه !
    پیش بینیه این مسابقه به دلیل لغو بازیهای هفته ی پنجم، لغو و به پس از مشخص شدن زمان این بازی، مجدداً از اول دایر خواهد شد..

مسابقه ی بعد استقلال، 22 شهریور است.. زمان شروع مسابقه ی پیش بینیه این بازی، به زودی اعلام خواهد شد..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دیدار تیم های استقلال - سایپا / صحنه پنالتی سایپا که طالب لو دریافت کرد.

پنالتیه علی دایی نه.. پنالتیه بازیه بعدی.. فکر کنم وحید این پنالتی رو از داریوش یزدانی گرفت.. درست یادم نیست.

کد:

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

آقا شرمندم اون 42 رو ندیدم که شمع بودش

عماد جان پیش بینی مارو ثبت کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •