تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 524 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

وای این روش شماره زدن ردیف تون بی نظیره
    شما فوق العاده اید خوش به حالتون
    واقعا چطور میشه به این درجه رسید

1- من همیشه دستی شماره می زدم بعد با گزینه copy cell شماره را کپی می کردم
    2- با این روش شماره گذاری شما مثلاً بعد چند خانه اضافه کردم چطور شماره گذاری ردیف ها را ادامه بدهم دوباره فرمول را از اول بگذارم یا فقط برای خانه های جدید یا روش شما چیه ؟
    3- یه کنجکاوی این دستور شما خودتون بهش رسیدید یا جایی تعریف شده و نوشته است
    سلام
    1- در مواردی که نیاز به سورت کردن نباشه روش خوبیه که از auto fill استفاده بشه
    2- اگه ردیف رو به انتهای جدول اضافه کنید کافیه همون فرمول رو تعمیم بدین به سلولهای جدید و نیاز به شماره گذاری از ابتدا نیست
    اگه ردیف رو بین ردیفها یا ابتدای جدول اضافه کردید دوباره برای اولین ردیف فرمول بدید و برای بقیه تعمیم بدین
    مثال :

اگه در حالت اولیه A2 اولین ردیف شما باشه از همون تابع row()-1 استفاده میشه و اگه با اضافه کردن چند ردیف قبل از ار جدول ردیف اول سلول A5 بشه .باید تابع رو به row()-4 تغییر بدین و برای بقیه جدول تعمیم بدین
    (در کل هر جا اولین ردیف شما شروع میشه تابع رو منهای یه عدد از اون کمتر بکنید)
    مثلا اگه A23 هست تابع شما میشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- این جزو توابع خود اکسل هست همونطور که تابع cloumn() شماره ستون رو برمیگردونه و تا به حال ملیونها نفر از این توابع استفاده کردن

موفق باشید

2. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تابع خوبيه ولي اگه رديفمون از يه رديف در وسط صفحه شروع بشه چي مثلاً از F8 بشه چي ميشه نوشت
    سلام

تابع شما به این صورت میشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

1 ادغام چند نمودار

سلام به اساتید
    ببخشین اگر سوال تکراریه، در جستجوهام من به جواب دلخواه نرسیدم.
    میشه لطف کنین بگین در اکسل 2013 چطور میشه چند نمودار را روی هم انداخت و واضح مقایسشون کرد، مخصوصا اگر بشه نمودارها فقط خطی نباشن. امیدوارم خوب توضح داده باشم
    ممنون

6. این کاربر از hraa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به اساتید
    ببخشین اگر سوال تکراریه، در جستجوهام من به جواب دلخواه نرسیدم.
    میشه لطف کنین بگین در اکسل 2013 چطور میشه چند نمودار را روی هم انداخت و واضح مقایسشون کرد، مخصوصا اگر بشه نمودارها فقط خطی نباشن. امیدوارم خوب توضح داده باشم
    ممنون
    سلام
    در 2013 کار راحت تر شده نسبت به نسخه های قبلی
    برای انواع متفاوت مثلا ستونی و خطی معمولا بیشتر از دو نموادر رو بیشتر در هم ادغام نمیکنن
    برای نمونه های خطی بیشتر از دو تا هم قابل فهمه مثل نمودار های تحلیل قیمتی دلار و انس و فارکس و ....

برای ادغام نمودار در 2013 فقط کافیه روی یکی از سری ها در نمودار راست کلیک کنید و change series chart type رو انتخاب کنید
    در پایین جدول هر کدوم از سری ها رو بخواین میتونید تیک کنارش رو بزنید و نوعش رو مشخص کنید
    مثلا برای یکی از سری ها ستونی باشه یکی خطی
    و همینطور اگر سری ها رو بیشتر کنید توی این جدول میاره و میتونید توع هر کدوم رو انتخاب کنید

فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    • نوع فايل: xlsx marge.xlsx (14.2 کيلو بايت, مشاهده : 4)
    Last edited by hoosein saba; 25-11-2013 at 00:34.

8. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام...

چه جوری میشه نوشته های هر ردیف یا ستون رو سایزش رو کوچک و بزرگ کرد بدون اینکه اندازه ستون و یا ردیف تغیر کنه؟؟؟ البته میشه با دبل کلیک روی هر cell این کار رو کرد ولی چون نوشته های ستون ها و ردیف های زیاد هست تک تک این کار رو انجام داد ولی خیلی وقت گیره.... وقتی یک ستون از همه ردیف ها رو انتخاب می کنم و سایز فونت تغییر میده اندازه ردیف ها تغییر می کنه من میخوام سایز فونت همه ردیف ها بدون تغییر اندازه خود ردیف تغییر کنه...

مرسی....

10. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام...

چه جوری میشه نوشته های هر ردیف یا ستون رو سایزش رو کوچک و بزرگ کرد بدون اینکه اندازه ستون و یا ردیف تغیر کنه؟؟؟ البته میشه با دبل کلیک روی هر cell این کار رو کرد ولی چون نوشته های ستون ها و ردیف های زیاد هست تک تک این کار رو انجام داد ولی خیلی وقت گیره.... وقتی یک ستون از همه ردیف ها رو انتخاب می کنم و سایز فونت تغییر میده اندازه ردیف ها تغییر می کنه من میخوام سایز فونت همه ردیف ها بدون تغییر اندازه خود ردیف تغییر کنه...

مرسی....
    سلام
    شما بعد از اینکه تغییرات رو روی سایز فونت دادین تمام صفحه رو در حالت انتخاب قرار بدین (ctrl+a)
    بعد روی یکی از ردیفها راست کلیک کنید و row height رو بزنید و مقدار مورد نظر رو بدین

12. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [B
    SPIRIT PALST III[/B];7996468]
    سلام...

مرسی....
    شما بعد از انتخاب تمام صفحه ( كليك روي محل تلاقي رديف و ستون ) مي تونيد با دابل كليك روي محدوده يكي از سطر ها و يكي از ستونها كليه سلولها رو به اندازه فونتتون فيت كنيد
    يك گزينه ديگه هم هست كه از قسمت format cells گزينه shirink to fit رو تيك بزنيد
    اين گزينه سايز نوشته شما رو به اندازه ستونتون تغيير ميده ولي با كوچك شدن سطر عمل نمي كنه ولي تو خيلي از موارد كاربرد داره ميتونيد امتحان كنيد

14. 2 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما بعد از انتخاب تمام صفحه ( كليك روي محل تلاقي رديف و ستون ) مي تونيد با دابل كليك روي محدوده يكي از سطر ها و يكي از ستونها كليه سلولها رو به اندازه فونتتون فيت كنيد
    يك گزينه ديگه هم هست كه از قسمت format cells گزينه shirink to fit رو تيك بزنيد
    اين گزينه سايز نوشته شما رو به اندازه ستونتون تغيير ميده ولي با كوچك شدن سطر عمل نمي كنه ولي تو خيلي از موارد كاربرد داره ميتونيد امتحان كنيد
    سلام
    مشکل اینه که ایشون سایز فونت ها رو تغییر میدن که با shirink to fit این خواسته رو انجام نمیده

16. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pirooz3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام به همه
    فایل اکسل دارم می خوام توش عدد وارد کنم همچین اروری میده؟
    جریانش چیه و چطور رفع میشه؟
    ممنون...

18. این کاربر از pirooz3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه
    فایل اکسل دارم می خوام توش عدد وارد کنم همچین اروری میده؟
    جریانش چیه و چطور رفع میشه؟
    ممنون...

سلام
    این فایل/ شیت پروتکت (محافظت ) شده است برای باز کردنش باید از منوی review گزینه unprotect sheet رو بزنید و پسورد رو وارد کنید
    اگر هم پسورد رو ندارید فایل رو بذارید اینجا تا ببینم میتونم کاری بکم یا نه
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •