تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 1404 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

.دانگريد (Downgrade) در واقع عكس Upgrade ميباشد و به كاهش فريمور دستگاه دانگريد گفته ميشود، شما براي اينكه كنسول خود را كپي خور كنيد حتما بايد ابتدا به فريمور 1.5 تبديل كنيد و فريمور دستگاه خريداري شده توسط شما از 1.5 بالاتر است بنابراين بايد آن را به 1.5 دانگريد كنيد

معمولا فروشگاه هايي كه PSP عرضه ميكنند خود نيز دستگاه را دانگريد ميكنند بنابراين اگر فروشگاهي اين كار را انجام ميدهد ديگر نگران ورژن دستگاه و كپي خور كردن دستگاه نباشيد. فقط نكته ي قابل ملاحظه اين است حتي المكان از خريد كنسول هايي كه از قبل كپي خور شده اند خودداري كنيد چون احتمال دارد كنسول استوك باشد و حتما Pack را فروشنده در حضور شما باز كند و بعد اقدام به دانگريد كردن كند.

(اگر psp خریدم دستگاه پلمپ خاصی داره یا نه )(اگه مغازه دار گفت دستگاه دانگرید شده یعنی استوک هست)
    (اگه دست گاه پلمپ داره و مغازه دار پلمپ را در جلوی خودم باز کنه باید دستگاه خودش دانگرید کنه و تحویل بده یا نه)

.سوختن پيكسل هاي LCD ميباشد كه قبل از خريد اصلا قابل تشخيص نمي باشد و نمي توان گفت كه اگر LCD ساخت شارپ باشد ديگر مشكل سوختن پيكسل وجود ندارد و يا فقط LCD هاي سامسونگ اين مشكل را دارند. ممكن است بر اثر مرور زمان يا كيفيت خود LCD بعضا بعد از مدتي چند پيكسل از LCD بسوزد كه چيزي است اجتناب ناپذير و با چشم هم به سختي قابل تشخيص است
    (این مشکل چجوری میشه فهمید و یک psp سالم و بدون سوختگی بعضی ها میگن باید یک عکس سیاه توی pspپیدا کنی وببینی همچین عکسی هست خرید و شارپ با سامسونگ فرقشون چجوریه)

شارژر چی قلابی در بسته ها هست

ببینم می تونید یکاری کنید که من هم به گروه psp داره اضافه بشم

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بعضی از نرم افراز ها نسخه ی بدون کرنل دارن که باید اونو بریزی ولی بقیه...
    مرسی. مثلا این نرم افزار lightmp3 نسخه بدون کرنل داره؟ اصلا اگه نسخه بدون کرنل رو بخوام از کجا باید گیر بیارم. مثلا توی dl.qj.net دنبال چه کلمه ای بگردم برای این کار؟
    باز هم مرسی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

راستی بازی hellboy کی میاد؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مرسی. مثلا این نرم افزار lightmp3 نسخه بدون کرنل داره؟ اصلا اگه نسخه بدون کرنل رو بخوام از کجا باید گیر بیارم. مثلا توی dl.qj.net دنبال چه کلمه ای بگردم برای این کار؟
    باز هم مرسی
    خوب چرا کرنل رو نمیریزی این طوری که بهتره! بعضیشون مینویسن for 3.xx

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما بهتره سعی کنید از یه جای معتبر بخرید تا هیچ نگرانی نداشته باشید.
    به هر حال:
    معمولا هیچ پلمپی نداره. خود فروشنده کپی خور شده بهت میده. این دلیل نمیشه که سیستم استوک باشه. باید از راههای دیگه بفهمی. مثلا بهترین راه اینه که ببینی خش روش داره یا نه. مخصوصا اون حلقه آلومینیمی پشتش.
    پیکسل سوخته رو که گفتم.
    شارژر قلابی دیگه فکر نکنم کسی بده! مثلا شارژر قلابی رو بزاره، شارژر اصل رو برداره که چی کار کنه؟! تو بازار همه ی شارژرها رو یه قیمت میدن. ولی به هر حال سعی میکنم شب از شارژر هم عکس بزارم واستون
    شما اگه از یه جای معتبر بخری، بنده تضمین میکنم پشیمون نمیشی. من خودم خیلی پول الکی خرج میکنم و هر چی می خرم، پشیمون میشم!! ولی شاید تنها چیزی که از خریدش پشیمون نشده باشم همین پی اس پیه! الآن بهترین رفیقمه!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببین اگه میخواست میرفت از بازی سنتر میپرسید لطفا ابهت این تاپیکو حفظ کنید همه چی تو این تاپیک شده بازی سنتر
    حق با شماست. ببخشید.
    خوب چرا کرنل رو نمیریزی این طوری که بهتره! بعضیشون مینویسن for 3.xx
    باز هم مرسی! احتمالا امشب همین کار رو میکنم. خیلی ممنون خلاصه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

ببین اگه میخواست میرفت از بازی سنتر میپرسید لطفا ابهت این تاپیکو حفظ کنید همه چی تو این تاپیک شده بازی سنتر

شما هم باید با پاندورا کپی خور کنی آموزششم من چندین صفحه قبل که یه فایل pdf بود گذاشتم...

قربون دستت می شه لطف کنید بفرمائید کدام صفحه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

دستگاه من وارد منوی Recovery نمی شه
    آموزش ساخت باطری پاندورا را هم نتونستم پیدا کنم
    لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما بهتره سعی کنید از یه جای معتبر بخرید تا هیچ نگرانی نداشته باشید.
    به هر حال:
    معمولا هیچ پلمپی نداره. خود فروشنده کپی خور شده بهت میده. این دلیل نمیشه که سیستم استوک باشه. باید از راههای دیگه بفهمی. مثلا بهترین راه اینه که ببینی خش روش داره یا نه. مخصوصا اون حلقه آلومینیمی پشتش.
    پیکسل سوخته رو که گفتم.
    شارژر قلابی دیگه فکر نکنم کسی بده! مثلا شارژر قلابی رو بزاره، شارژر اصل رو برداره که چی کار کنه؟! تو بازار همه ی شارژرها رو یه قیمت میدن. ولی به هر حال سعی میکنم شب از شارژر هم عکس بزارم واستون
    شما اگه از یه جای معتبر بخری، بنده تضمین میکنم پشیمون نمیشی. من خودم خیلی پول الکی خرج میکنم و هر چی می خرم، پشیمون میشم!! ولی شاید تنها چیزی که از خریدش پشیمون نشده باشم همین پی اس پیه! الآن بهترین رفیقمه!!!!!!
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون

من جای معتبر نمیشناسم می خواستم از جمهوری بخزم چی کار کنم

آخه می دونی چیه من پارسال می خواستم psp بخرم ولی گوشیم عوض کردم خیلی واجبتر از psp بود

من تو زندگیم مثل شما یه چیزهایی خریدم که پشیمون شدم می ترسم این یکی از همون پشیمونیهام باشه

بعضی ها میگن پیکسل سوخته اولش مشخص نیست باید یک صفحه یا عکس سیاه از توی psp پیدا کنی تا بتونی تشخیص بدی همین عکسی هست توش

شما گفتید استاندار پک بگیرم الان بهتر از این چی هست قیمت بالاتر هست اگه من وسایل جدا بخرم گرون تر در میاد بعد از لحاظ فابریکی چی

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دستگاه من وارد منوی Recovery نمی شه
    آموزش ساخت باطری پاندورا را هم نتونستم پیدا کنم
    لطفا کمک کنید
    سلام

خوب طبيعي كه نتونيد وارد منو ريكاوري بشيد چون فريم ور هاي اصلي منو ريكاوري ندارن ! اون مال كنسول هاي كپي خور شدس ! يه پيشنهاد مي كنم بريد تو يوتوب يكم بگرديد آموزش نصب فريم ور و دانگريد به صورت تصويري هست . اينجوري فكر كنم بهتر بتونيد كار رو انجام بديد ....

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون

من جای معتبر نمیشناسم می خواستم از جمهوری بخزم چی کار کنم

آخه می دونی چیه من پارسال می خواستم psp بخرم ولی گوشیم عوض کردم خیلی واجبتر از psp بود

من تو زندگیم مثل شما یه چیزهایی خریدم که پشیمون شدم می ترسم این یکی از همون پشیمونیهام باشه

بعضی ها میگن پیکسل سوخته اولش مشخص نیست باید یک صفحه یا عکس سیاه از توی psp پیدا کنی تا بتونی تشخیص بدی همین عکسی هست توش

شما گفتید استاندار پک بگیرم الان بهتر از این چی هست قیمت بالاتر هست اگه من وسایل جدا بخرم گرون تر در میاد بعد از لحاظ فابریکی چی

پيكسل سوخته تو حالت طبيعي هم معلومه ! ولي تو حالتي كه يه تصوير سياه باشه بهتر مشخصه چون پيكسل هاي سوخته به صورت رنگ سفيد عموما رو تصوير مشخصه PSP زياد پيكسل سوخته توش پيدا نمي شه . نگران اين مسئله نباشيد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •