من دو ماه پيش به خاطر كفالت معاف شدم.
آموزشي هم نداره.اطلاعات غلط نديد.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
من دو ماه پيش به خاطر كفالت معاف شدم.
آموزشي هم نداره.اطلاعات غلط نديد.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
اخه شخصا دیدم دوستانی رو معاف شدن اونم کفالت و اموزشی رو رفتن. بیمار نیستم که از خودم حرف بزنم!
احتمالش زیاده!
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
امیر جان منم دیدم کسایی رو که آموزشی رو نرفتند!کلا کفالت (کفیل پدر شدن) 2ماه آموزشی رو نداره ،اگه خواستی منبع بزارم![]()
سلام
یکی از دوستانم هست می خواد کفالت مادربزرگش رو بگیره ، پدربزرگش فوت کرده ، مادربزرگش فرزند پسری هم نداره ، ایشون فقط یک پسرخاله داره که خود پسرخالش کفیل خواهر معملولش هست ( یعنی دختر خالش ) . می خواستم ببینم این دوستمون می تونه کفالت مادربزرگشو بگیره ؟
والا چی بگم. اگه تونستی منبعی گیر بیاری بیزحمت تو پروفایلم بزار. چون من خیلی تو سایت نظام وظیفه گشتم چیزی نبود.![]()
ممنون![]()
دوستان ماشاالله این صفحه اینقدر طولانیه که نمیشه یک مطلب رو از توش پیدا کرد.
من سؤالم اینه:
من اگر ارشد قبول بشم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم ، آیا میتونم دوباره کنکور ارشد رو بدم و جایی بهتر که قبول بشم آیا نظام وظیفه قبول میکنه این انتقال رو ؟
سایر کفالت ها مثل مادر و جد و جده و ... داره ؟ ممنون میشم منبع رو ذکر کنید
سلام ,
من از اخبار شنيدم افرادي كه غيبت دارن نمي تونن ادامه تحصيل بدن,
من ساله 88 با غيبت وارد دانشكاه شدم, يعني ديكه نميشه براي كارشناسي ارشد ادامه بدم?
بايد برم سربازي?
اگه غیبت داشتین که اصلا دانشگاه شما رو ثبت نام نمیکرد!
از کجا مطمئنید که غیبت دارید؟
از بابت غيبت كه مطمئنم. با كلي دردسر اجازه دادن برم دانشكاه,
اما يه جيزايي اخبار كفته كه خودمم موندم, جون اين قانون از قبل هم بوده, نكنه منظورش اين بوده اونهايي كه غيبت دارن بايد تحصيلشون متوقف شه, فقط هم 20:30 اعلام كرد.
كسي 20:30 نديده?
راستي شرمنده من كيبوردم عربيه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)