سلام. کسی نمیدونه کی تو منطقه شهید دیالمه با پیش شماره 3355 و یا 3350 ؛ Adsl میده. من خودم بررسی کردن گفتن فقط نیونت ؛ اونم که چند وقته قطع شده و سرعتش هم افتضاح.کسی دیگه اونجا سرویس نمی ده ؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام. کسی نمیدونه کی تو منطقه شهید دیالمه با پیش شماره 3355 و یا 3350 ؛ Adsl میده. من خودم بررسی کردن گفتن فقط نیونت ؛ اونم که چند وقته قطع شده و سرعتش هم افتضاح.کسی دیگه اونجا سرویس نمی ده ؟
متاسفانه خیر. فقط نیونت
من عاقبت تصمیم گرفتم لایزر یا آسیاتک بگیرم.(آخره تصمیم ، اگه شک داشتم چی میشد!!!@)منطقه مالک اشتر 6689.
ممنون میشم نظرتون بگید وراهنمایی کنید یکی شونو انتخاب کنم.
ارادتمند
اگه از پارس آنلاین زیاد تو این منطقه راضی نیستند!!!آسیا تک گزینه ی بهتری نسبت به لایزر هست
دوستان هنوز صبا نت بعضی موقعه ها قطعی داره!!!
برایه شما هم همینطوره(البته سرعتش خیلی بهتر شده حتی شب ها هم به 70 میرسه ولی قطعیش اذیت می کنه!!!)
دوست عزیز Genjo بسیار ممنونم که جواب دادید
دوستان دیگر ، نظری ندارند؟
بازهم از شما Genjo عزیز متشکرم
سلام
راستش من تا به حال نه آسیاتک سرویس گرفتم نه لایزر.
اما دوستان زیادی رو دیدم که از آسیا تک ناراضی بودند در حالی که تا به حال کسی رو ندیدم از لایزر ناراضی باشه.
البته شما باید بیشتر با دوستانی که در منطقه شما هستند مشورت کنید و ببینید در منطقه شما بیشتر از کدام شرکت راضی هستند و کدام شرکت سرویس بهتری میده.
_Barbod_ جان عزیز ، در منطقه ما بیشتر از صبا نت استفاده می کنند و غر می زنند!![]()
از صبا نت که شکایت زیاده ولی تو این چند روزه بهتر شده!!!
ولی من بهت پیشنهاد می کنم بری پارس آنلاین بگیری(هم تعرفه هاش خوبه و هم سرعتش)
قطعیش هم خیلی خیلی کمه
ولی من که دوستام که آسیا تک استفاده می کنند راضی هستند(البته بعد از پارس آنلاین )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)