اکسپرس الان که روزه نهایت سرعتم از سرور ایرانشون 200 هست ولی آپلود بوی نه 550 تا میگیرم ازش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اکسپرس الان که روزه نهایت سرعتم از سرور ایرانشون 200 هست ولی آپلود بوی نه 550 تا میگیرم ازش![]()
مشکلی نباید باشه از طرف شاتل
یا به مرکز مخابراتتون ربط داره یا مرورگر مثلا
من چک کردم کار میکنه
از دو شهر مختلف مازندران با دو تا لپتاپ مختلف و چند مرورگر مختلف تست کردم...مثل هم هست. نمیاد.
2زار نمیارزه این سرورهای ایرانه اکسپرس لیچ , اینقدر سرعت آپلودش کمه که خودت بیخیالش میشی ! شاتل سرورهای آشغالش رو انداخته به اینا ! در عوض آپلود بوی سرور ایرانش که از آسیاتک گرفته خیلی عالی هست سرعتش حرف نداره
آره سرور های آپلود بوی خیلی خوبه من که راضیم ازش هرچند اکانت ندارم ولی بازم عالیه
البته اکسپرس هم هنوز کار داره تا سایت روبراه بشه باید صبر کرد دید چی پیش میاد!
من اکانت دارم از اکسپرس لیچ همین االان یه فایل 1 گیگی روی سرور ایرانش اپلود کردم باسرعت 4 مگ بر ثانیه ریموت کرد .به نطر من که خوبه![]()
فایلت از چه سروری بود که روش ریموت کردی ؟
من چون سرور VPS دارم که سرعتش دانلودش 50 مگ هست لینکاشون رو تو اون تست میکنم و لینکای آپلود بوی خیلی با سرعت بالاتری دانلود میشه و ریموت هم راه تر انجام میشه
لینکام از یه وی پی اس که تو سرور کانادا هستند رو ریموت کردم بهش با سرعت 4 مگ بر ثانیه ریموت کرد که به نظر من برای یه سرور داخلی خیلی هم بد نیست حامد جان.![]()
حامد جان از سرور داخلی سرعتش تا 10 الی 36 مگ هست.( سایت های مختلف فرق داره!سافت 98 بیشترین سرعت رو میده)
و سرور خارجی بین 3 الی 7.5 مگ هست.(به مرور سرعت زیاد میشه)
Last edited by and-roid2; 22-11-2013 at 15:30.
خب پس نشون میده سرعتش همیشه بد نیست و بعضی موقع ها اینجوری میشه , امشب تست میکنمش اگه اوکی باشه اکانتشو میخرم
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)