تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4216 از 4428 اولاول ... 32163716411641664206421242134214421542164217421842194220422642664316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,151 به 42,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه رو دو خط مختلف اینترنت وصل باشه بعد یک کامپیوتر با یک مودم باشه بعد هر کدومش رو تنظیماتش درست کنیم با جابجایی سیم تلفن از پشت مودم اینترنت فعال میشه؟؟ یا باید هر سری بخوایم هر کدوم رو وصل کنیم تنظیماتش رو انجام بدیم ؟؟
    فکر نکنم چنین چیزی شدنی باشه
    تنظیمات نام کاربری و پسورد هر دفعه باید تکرار بشه
    مودمهایی وجود داره که دو خط تلفن بهش وصل میشه
    البته قیمت بالایی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه رو دو خط مختلف اینترنت وصل باشه بعد یک کامپیوتر با یک مودم باشه بعد هر کدومش رو تنظیماتش درست کنیم با جابجایی سیم تلفن از پشت مودم اینترنت فعال میشه؟؟ یا باید هر سری بخوایم هر کدوم رو وصل کنیم تنظیماتش رو انجام بدیم ؟؟
    اگر هر دو خط از یک شرکت باشند ، باید مودم را روی حالت bridge تنظیم کنید و کانکشن مربوط به هر خط (username و password) را توی ویندوز جداگانه ایجاد کنید. پس از اتصال هر خط تلفن میتونید از طریق کانکشن مربوط به اون خط ، به اینترنت متصل شوید.

اگر خط ها از شرکت های مختلف باشند ، در صورتی که دارای VPI و VCI یکسانی باشند هم این روش عملی است. اما اگر VPI و VCI برای هر شرکت متفاوت باشد باید برای هر بار استفاده از هر خط ، تنظیمات مودم را تغییر دهید.

3. 2 کاربر از ahmadpnu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اگر هر دو خط از یک شرکت باشند ، باید مودم را روی حالت bridge تنظیم کنید و کانکشن مربوط به هر خط (username و password) را توی ویندوز جداگانه ایجاد کنید. پس از اتصال هر خط تلفن میتونید از طریق کانکشن مربوط به اون خط ، به اینترنت متصل شوید.

اگر خط ها از شرکت های مختلف باشند ، در صورتی که دارای VPI و VCI یکسانی باشند هم این روش عملی است. اما اگر VPI و VCI برای هر شرکت متفاوت باشد باید برای هر بار استفاده از هر خط ، تنظیمات مودم را تغییر دهید.
    از یه شرکت هست دو خط ... بعد اگه کامپیوتر خاموش باشه بخوام از وای فای استفاده کنم با جابجایی سیم اینترنت از پشت مودم اینترنت فعال میشه دیگه نیازی به روشن کردن کامپیوتر نیست دیگه ؟؟؟

میخوام از صبح تا شب که مودم روشن هست از طرح نامحدود استفاده کنم شب ها هم اینترنت محدود رو فعال کنم که از دانلود شبانه اسفاده کنم

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خب بلاخره شما هم صابون کیفیت بی نظیر پارس آنلاین به تنتون خورد .
    شعار همیشگی همینه که : پارس آنلاین گوگل فایبر ایرانه
    یکی میگفت پارس آفلاین گاگول فایبر ایرانه درسته؟؟؟؟؟؟؟
    آقا میلاد گفت سرعت تا این حد نوسان داشته الان شما از کجای این کیفیت بی نظیر رو استفاده کردید

6. 7 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.
    من دیروز تو منطقه سعادت آباد واسه یکی از دوستام که سرویس پارس آنلاین گرفته بود مودم وصل کردم. سرعت 256 . با سرعت دانلود 500 600 حدوداً دقیق نگرفتم ! ولی چیزی که بود سرعت و پینگ واقعاً عالی بود. یعنی یه یک ربعی گذاشتم پینگ کنه. اولش چند بار پکت لاست داد ولی بعدش دیگه پایدار شد. ولی یک چیزی که عجیب بود. اولش سرعت دانلودم حدود 80 بود. یکدفه رفت رو 600 بعد یه مدت روی 600 بود بعد رفت رو 140.
    چیزی که من دیدم عدم پایدار بودن شبکه بود که واسه خودم تا این حد واقعاً عجیب بود!!!
    درسته کیفیت شدیدا متغیره و ظاهرا برای شرکت هم اصلا مهم نیست. به نظر من دلیل این نوسان شدید در کیفیت اینه که شرکت با نفروختن سرویس بالای 2 مگ عملا از زیر مسئولیت تضمین سرعت های بالاتر شونه خالی میکنه، بماند که مثلا در منطقه ی ما همون سرعتی که قراره تضمین بشه هم در اکثر ساعات نمیشه گرفت. برای همه حداکثر پهنای باند ممکن رو (16 یا 9 مگابیت) باز میذارن و بعدش دیگه همه چی بستگی پیدا میکنه به تعداد یوزر های فعال روی شبکه در اون زمان خاص، صرفنظر از نوع سرویسشون. این هرج و مرج توی مدیریت پهنای باند توی مراکز شلوغ و پر کاربر باعث نوسان شدید اینترنت دریافتی کاربران اون منطقه در ساعات پیک شلوغی میشه. اینهم که میگن اولویت دریافت سرعت بالاتر با مشترک دارنده سرویس بالاتره به نظر من داستان علمی-تخیلی بیش نیست -- یا اینکه نرم افزار مورد استفاده شون برای مدیریت پهنای باند کارایی نداره. وقتی من با سرویس 2 مگابیت، در بازه قابل توجهی از شبانه روز سرعتم میشه 800 کیلوبیت بر ثانیه (0.8 مگابیت بر ثانیه یا 80 کیلوبایت بر ثانیه) پس کسی که توی همین منطقه سرویس 128 کیلو بیت داره حتما سرعت دریافتیش توی این زمان ها میشه 5 کیلو بایت دیگه! و از اونجایی که فکر میکنم هیچ کسی حاضر نباشه 10-12 ساعت از روز سرعت اینترنتش 5 کیلوبایت بر ثانیه باشه، نتیجه گرفته میشه که نرم افزار مورد استفاده در مدیریت پهنای باندشون کارآیی نداره و در نهایت عملا بیشتر به ضرر کسی میشه که پول بیشتری پرداخت میکنه و سرویس بالاتری رو خریده.

و اینکه همونطور که گفتم برای شرکت کیفیت ADSL خانگی ارائه شده دیگه خیلی مهم نیست. چند وقت پیش داشتم مصاحبه ای از مدیر عامل شرکت (اسمش یادم نیست) میخوندم که فرموده بودن ما محدوده کارمون رو فراتر از ADSL خانگی بردیم و دیگه تمرکزمون روی این سرویس نیست و بخش زیادی از کارهامون در حال حاضر شبکه های داخلی و دیتا سنتر هست. بحث فکر کنم بر سر این بود که شاتل که از قدیم رغیب اصلی پارس آنلاین بوده الان از پارس جلو افتاده که مدیر عامل هم ضمنی تایید کرده بود و گفته بود دلیلش اینه که ما scope کارمون در حال حاضر فراتر از ADSL خانگی رفته. از نحوه ارائه سرویسشون هم این بی انگیزگی چند ماهی هست که نمود پیدا کرده (حداقل در مورد خودم).
    Last edited by placebo111; 21-11-2014 at 15:31.

8. 6 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان جدیدا وقتی آسانسور حرکت میکنه اس ان آر 13تا میاد پایین بعد وقتی ایستاد 9تا میره بالا و دیگه بالاتر نمیره به نظرتون دلیلش چیه؟قبلا اینجور نبود!
    خیلی ساده است! یا کابل تلفنت از بقل کابل آسانسور رد شده یا اینکه منبع تغذیه آسانسورت نزدیگه کابل تلفنه (توی جایی که کنتور ها وصل هستن یا توی تقسیم ها و ...) اگه از جعبه تقسیم بیرون از خونه امتحان کنی و ببینی حرکت آسانسور توش تاثیر نداره، بهترین کار استفاده از کابل شیلد دار به جای کابل فعلی از تقسیم بیرون از خونه تا پشت مودمه. یا اینکه اگه امکانش هست مسیر کایل تلفنتو بالکل عوض کنی (مثلا از جایی رو کار بکشی) فقط حتما قبلش یه بار از جعبه تقسیم بیرون و یک بار هم از محل ورود سیم به خونه تون snr رو موقع کار کردن آسانسور چک کن.

10. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونطور که گفتن
    اگه بتونی یه خط خوب و سالم بکشی به مودم خیلی خوبه
    ممکن اسانسور به علت فرسودگی جریان بیشتری میکشه و خراب شده و باعث نویز شده

12. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ما طبقه پنجم هستيم جعبه هم دم در ورودي آپارتمانه فاصله واحدمون تا جعبه هم زياده بخاطر همين جعبه گذاشتن و همه سيم هاي تلفنو از بغل آسانسور كشيدن تا واحد ها قبلا اصلا چنين مشكلي نداشتم و حركت آسانسور تاثيري نداشت ولي اين چند وقته اينجور شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

باید هر مگابایت رو لیس بزنیم !!!!!!!!!

15. این کاربر از horaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Playstation*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یکی لطف کنه یه شرکت خوب معرفی کنه تو تهران شبانش رایگان باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •