اگه شاخ شد بگو من ساپورت میفرستم تو آسفالتش کنهنوز میلم رو نخونده !![]()
اگه شاخ شد بگو من ساپورت میفرستم تو آسفالتش کنهنوز میلم رو نخونده !![]()
نکنه رفتی توی کار دفاعی ؟![]()
بلی . همینطورست![]()
بابا چه قدر شما پست باهوده می دین ! یه چیز بگین به همه مربوط باشه تو بحثتون شرکت کنیم یه ذره بخندیم !! ::دي
وحید تو خسته نمیشی اینقدر اکانت میسازی ؟ : دی
من قبول ندارم ... دور مرتضی پر ویلیج برای نوبل کردنه ... آدم نمی دونه کدوم رو نوبل بکنه ... الان بزرگترین دهاتی که کنار منه یه بربرین 300 امتیازی هست ... من بدبخت خوب گناه دارم ... یکی به دادم برسه !
حقته !
حالا بد بختی من میدونی چیه ؟
دور و برم پر از ویلایج های توپ هست ولی من چون زیاد قوی هستم مورال 70 و 60 هست !![]()
نه !! :ديوحید تو خسته نمیشی اینقدر اکانت میسازی ؟ : دی
برو خونتون بابا !! :ديدور و برم پر از ویلایج های توپ هست ولی من چون زیاد قوی هستم مورال 70 و 60 هست !
بچه ها کسی Frank 's Advantage رو بازی کرده ؟؟؟ پیشنهاد می کنم بازی کنید 3 4 مگ بیشتر نیست ! ته بازی هم هست !
بازیش چیجوریه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ بده بازی کنیم !بچه ها کسی Frank 's Advantage رو بازی کرده ؟؟؟ پیشنهاد می کنم بازی کنید 3 4 مگ بیشتر نیست ! ته بازی هم هست !
فقط به خاطر اون دختره که توی آواتاره و دوستش دارم بهت چیزی نمیگم !برو خونتون بابا !! :دي
نگاه کن فقط مواظب باش کسی اطرافت نباشه دیگه !! :ديبازیش چیجوریه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ بده بازی کنیم !
فقط تعریف کن چی کارا کردی ! :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 1 ش رو تا اخر رفتم ! 3ش رو نتونستم تا اخر برم ! 4 رو هنوز بازی نکردم ! این 4ره !
تعریف کن ببینم قشنگ هست یا نه ! 1 و 3ش که توپ بودن !! :دي
عجب !!!!
لینک دانلود بده !
اینا چیه میدی ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)