_ اينم يه مود براي افزودن رنگ به بازي . اگه توش گير كردين در خدمتم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
_ اينم يه مود براي افزودن رنگ به بازي . اگه توش گير كردين در خدمتم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 19-06-2008 at 16:56.
لینک آموزش اضافه کردن(نه عوض کردن)ماشین های GTA San Andreas:
لینک آموزش انیمیشن در آوردن عکس ها(یعنی مانند کازینوی GTA چراغ ها روش خاموش بشن یا بهتر بگم ئارد کردن عکس ها با پسوند PNG یا GIF:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک رو گُم کردم اما از قسمت تکسچرومدلینگِ GTA Forums بود.
ها ها ها ها...
به این عکس خوب نگاه کن و وقتی 3d اون اماده شد به من بگو کجا اسمم نوشته شده:
(بهتر بگم من فقط نظر میدم البته فقط من یکی نیستم):
![]()
یادت باشه من نبایست این ها رو نشون بدم اما شاید فکر کنی من داره دروغ می گم گفتم این رو به تو نشون بدم؛سازنده این مدل آقای شیرو می باشد و وقتی من به اون گفتم این رو بساز؛ اون به من گفت من شروع کردمش ولی دوباره ایست کردم در مدلینگش چون سرم شلوغه؛خب ببینی من به اون چی گفتم:
حالا مناظر جوابم ولی جواب رو دیگه به شما نمی گم چون کار خصوصیه؛خب حالا متوجه شدی منظورم از D.P.E.G چی هست؟ دقیقاً مانند Danoush's City که از اون ها کمک گرفته بودم.
آقاي دانوش اين آموزشتون انگليسيه همه كه انگليسي رو فول نيستن لطفا اين رو فارسيشو اگه داري بده يا لا اقل اگه وقت نداري يه توضيح كوچيك بده . ممنون ....
""""" ببخشید من دیوونه شده بودم کسی میتونه یه مد درست کنه که اسب و حیوونای دیگه توش باشه """"""""
شانس بياري يه مدير نديده باشه و گر نه بن شدي .
Last edited by mohammadrezams; 19-06-2008 at 18:26.
چشم؛
خب در اول باید اون 3-4 تا لینک دانلود رو دانلود کنین
1-در اول هرچی فایل دانلود کردین رو در محل نصب GTA از حالت فشرده خارج کنین.
2- بعدش اون فایل SAlimits.ini رو باز کنین در اون جا با مواس بیایید پایین تا شماره Models؛حالا یک خط اضافه کنین(با زدن اینتر)بعدش سیو یادتون نره.
3-فایل دست فرمون رو باز کنین نه اشتباه شد! فایل Handling رو باز کنین بعدش اسم ماشین دلخواهتون رو بنویسین؛یادتون باشه که می خواهید چه ماشین یا قایق و... رو درست می کنین و اسمش رو دقیق بنویسین.
4-خب فایل Vehicle. IDE رو باز کنین و بعدش یه آی دی(که همون شماره های ماشین ها هست)رو به آخر اضافه کنین؛بعد فایل REadme.txt ماشینی که می خ.اهید اضافه کنید رو باز کرده و از اولین ویل گول (,) هرچی نوشته رو جلوی شماره آی دی جدیدتون اضافه کنین(Paste کنین) و بعد اسمش رو به هر اسمی که در فایل Handling نوشتید تغییر دهید؛مثال:
125;Turismo;Turismo Null ...
خب اسمی که در این جا هست Turismo هست چرا؟ چون بیش از یک بار تکرار شده؛پس اسم فوق رو با اسمی که در فایل Handling نوشتید؛عوض کنید(Replaceکنید.)
5- حالا فایل هندلینگ Limit Adjiuster رو باز کرده و اسم ماشین جدیدتون رو به اون اضافه کنید
6- حالا فایل CarCols رو باز کنید و به صورت الف بایی به اون فایل اسم ماشینتون رو اضافه کرده و هر رنگی دوست دارید جلوی اسمشمانند بقیه ماشین ها یه خط بنویسید در مورد فایل Handling بازی هم باید یه خط در موردش بنویسید مانند فایل Carcols.
7-فایل کارگروپ یا Cargrp.dat رو باز کرده و هرجا دوست دارید اسم ماشین رو بنویسید من میگم کلمه Cheetah رو جست و جو کنین و در منار اون بنویسید چون با زدن رمز ماشین های مدل بالا ؛ شما زود می تونین ماشینتون رو ببینین.
8- در Main dirctory فایل Hot key رو بازکرده و سپس اسم ماشین تون رو اضافه کنین البته این بار با آی دی جدیدش.
9-با Img tool یا هر چیز دیگه؛فایل ماشین تون رو در GTA3.IMG اضافه کنین.البته اسم DFFوTXD باید با اسم ماشین تون جدیدی که ریختید برابری کنه.
10-فایل CLEO رو که در اون وب میتونین پیدا کنین؛پس از دانلود باز کرده و سپس هرچی هست و نیست رو در جایی که بازی رو نصب کردین بریزین...
11- برین درGTA SA\CLEO\plugins\gxthook فایل فوق رو کپی کنین.
12- در GTA SA\CLEO پیستش کنین.
13- برین در GTA SA\CLEO\cleo_text و یه فایل جدید با پسوند .fxt رو بسازین با اون اسم ماشینی که اضافه کردین.
14- حالا اون فایلی که با پسوند .fxt رو که ساختین باز کنین این ج.ری بنویسین: نام وسیلخ که در بازی نشون داده میشه (فضای خالی یا Space) کدی که مر بوط به ماشین هست(یعنی اسم ماشینی که در فایل Handling هست) مانند:
DanoushGLX Peugeot GLX
بعدش فایل رو سیو یا ذخیره کنین.
15-تمام! اما یادتون باشه نباید اسم ماشین تون بیش از 7 کلمه باشه و شما فقط می تونید 10 خودرو اضافه کنید.
ترجمه دانوش-منبع GTA-Forums.
اما من به مدیر گزارش دادم![]()
همينطور من
چه حرفايي بود زدي روم نميشد اين صفحه رو باز كنم
دو تا لينك اولي خرابه لطفا اونا رو برام آپلود كن .در مورد شماره چهارده يكم بيشتر توضيح بده منظورت از فضاي خالي چه فضايي هست ؟؟؟ شما توي مثالت "DanoushGLX Peugeot GLX " چيزي از فضاي خالي ننوشتي .درضمن از كجا بفهميم صداي ماشين چي ميشه مثلا من يه كاميون قرار دادم . حالا چطوري صداش ميشه مال كاميون ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)