تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 421 از 805 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

_ اينم يه مود براي افزودن رنگ به بازي . اگه توش گير كردين در خدمتم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohammadrezams; 19-06-2008 at 16:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danoosh Pichgahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

لینک آموزش اضافه کردن(نه عوض کردن)ماشین های GTA San Andreas:

کد:
    لینک آموزش انیمیشن در آوردن عکس ها(یعنی مانند کازینوی GTA چراغ ها روش خاموش بشن یا بهتر بگم ئارد کردن عکس ها با پسوند PNG یا GIF:

لینک رو گُم کردم اما از قسمت تکسچرومدلینگِ GTA Forums بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

پس چرا اسمت توي readme اون نيست هان ؟؟؟؟؟
    اگه تو كمك كرده بودي اون كسي كه اينا رو توي gtainside گذاشته اسمتو حد اقل كنارش مي نوشت . در ضمن من براي دشمني با تو نذاشتمش . چون سازندش اونو خيلي خوب ساخته بود گذاشتــــــــــــــــــــ ـمش
    +++++++++
    اساتيد ببخشيد من چنين پستي دادم جاش اينجا نيست اينم يه مود باحال برا جبرانش .
    _ اينم يه مود براي افزودن رنگ به بازي . اگه توش گير كردين در خدمتم .

کد:
    ها ها ها ها...

به این عکس خوب نگاه کن و وقتی 3d اون اماده شد به من بگو کجا اسمم نوشته شده:

(بهتر بگم من فقط نظر میدم البته فقط من یکی نیستم):

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

یادت باشه من نبایست این ها رو نشون بدم اما شاید فکر کنی من داره دروغ می گم گفتم این رو به تو نشون بدم؛سازنده این مدل آقای شیرو می باشد و وقتی من به اون گفتم این رو بساز؛ اون به من گفت من شروع کردمش ولی دوباره ایست کردم در مدلینگش چون سرم شلوغه؛خب ببینی من به اون چی گفتم:

حالا مناظر جوابم ولی جواب رو دیگه به شما نمی گم چون کار خصوصیه؛خب حالا متوجه شدی منظورم از D.P.E.G چی هست؟ دقیقاً مانند Danoush's City که از اون ها کمک گرفته بودم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

آقاي دانوش اين آموزشتون انگليسيه همه كه انگليسي رو فول نيستن لطفا اين رو فارسيشو اگه داري بده يا لا اقل اگه وقت نداري يه توضيح كوچيك بده . ممنون ....
    """"" ببخشید من دیوونه شده بودم کسی میتونه یه مد درست کنه که اسب و حیوونای دیگه توش باشه """"""""
    شانس بياري يه مدير نديده باشه و گر نه بن شدي .
    Last edited by mohammadrezams; 19-06-2008 at 18:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

چشم؛

چه طور مگه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

اینم ترجمه:

خب در اول باید اون 3-4 تا لینک دانلود رو دانلود کنین
    1-در اول هرچی فایل دانلود کردین رو در محل نصب GTA از حالت فشرده خارج کنین.
    2- بعدش اون فایل SAlimits.ini رو باز کنین در اون جا با مواس بیایید پایین تا شماره Models؛حالا یک خط اضافه کنین(با زدن اینتر)بعدش سیو یادتون نره.
    3-فایل دست فرمون رو باز کنین نه اشتباه شد! فایل Handling رو باز کنین بعدش اسم ماشین دلخواهتون رو بنویسین؛یادتون باشه که می خواهید چه ماشین یا قایق و... رو درست می کنین و اسمش رو دقیق بنویسین.
    4-خب فایل Vehicle. IDE رو باز کنین و بعدش یه آی دی(که همون شماره های ماشین ها هست)رو به آخر اضافه کنین؛بعد فایل REadme.txt ماشینی که می خ.اهید اضافه کنید رو باز کرده و از اولین ویل گول (,) هرچی نوشته رو جلوی شماره آی دی جدیدتون اضافه کنین(Paste کنین) و بعد اسمش رو به هر اسمی که در فایل Handling نوشتید تغییر دهید؛مثال:

125;Turismo;Turismo Null ...

خب اسمی که در این جا هست Turismo هست چرا؟ چون بیش از یک بار تکرار شده؛پس اسم فوق رو با اسمی که در فایل Handling نوشتید؛عوض کنید(Replaceکنید.)
    5- حالا فایل هندلینگ Limit Adjiuster رو باز کرده و اسم ماشین جدیدتون رو به اون اضافه کنید
    6- حالا فایل CarCols رو باز کنید و به صورت الف بایی به اون فایل اسم ماشینتون رو اضافه کرده و هر رنگی دوست دارید جلوی اسمشمانند بقیه ماشین ها یه خط بنویسید در مورد فایل Handling بازی هم باید یه خط در موردش بنویسید مانند فایل Carcols.
    7-فایل کارگروپ یا Cargrp.dat رو باز کرده و هرجا دوست دارید اسم ماشین رو بنویسید من میگم کلمه Cheetah رو جست و جو کنین و در منار اون بنویسید چون با زدن رمز ماشین های مدل بالا ؛ شما زود می تونین ماشینتون رو ببینین.
    8- در Main dirctory فایل Hot key رو بازکرده و سپس اسم ماشین تون رو اضافه کنین البته این بار با آی دی جدیدش.
    9-با Img tool یا هر چیز دیگه؛فایل ماشین تون رو در GTA3.IMG اضافه کنین.البته اسم DFFوTXD باید با اسم ماشین تون جدیدی که ریختید برابری کنه.
    10-فایل CLEO رو که در اون وب میتونین پیدا کنین؛پس از دانلود باز کرده و سپس هرچی هست و نیست رو در جایی که بازی رو نصب کردین بریزین...
    11- برین درGTA SA\CLEO\plugins\gxthook فایل فوق رو کپی کنین.
    12- در GTA SA\CLEO پیستش کنین.
    13- برین در GTA SA\CLEO\cleo_text و یه فایل جدید با پسوند .fxt رو بسازین با اون اسم ماشینی که اضافه کردین.
    14- حالا اون فایلی که با پسوند .fxt رو که ساختین باز کنین این ج.ری بنویسین: نام وسیلخ که در بازی نشون داده میشه (فضای خالی یا Space) کدی که مر بوط به ماشین هست(یعنی اسم ماشینی که در فایل Handling هست) مانند:

DanoushGLX Peugeot GLX

بعدش فایل رو سیو یا ذخیره کنین.

15-تمام! اما یادتون باشه نباید اسم ماشین تون بیش از 7 کلمه باشه و شما فقط می تونید 10 خودرو اضافه کنید.
    ترجمه دانوش-منبع GTA-Forums.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بابلسر

2

آقاي دانوش اين آموزشتون انگليسيه همه كه انگليسي رو فول نيستن لطفا اين رو فارسيشو اگه داري بده يا لا اقل اگه وقت نداري يه توضيح كوچيك بده . ممنون ....
    """"" ببخشید من دیوونه شده بودم کسی میتونه یه مد درست کنه که اسب و حیوونای دیگه توش باشه """"""""
    شانس بياري يه مدير نديده باشه و گر نه بن شدي .
    اما من به مدیر گزارش دادم

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

اما من به مدیر گزارش دادم
    همينطور من
    چه حرفايي بود زدي روم نميشد اين صفحه رو باز كنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینم ترجمه:

خب در اول باید اون 3-4 تا لینک دانلود رو دانلود کنین
    1-در اول هرچی فایل دانلود کردین رو در محل نصب GTA از حالت فشرده خارج کنین.
    2- بعدش اون فایل SAlimits.ini رو باز کنین در اون جا با مواس بیایید پایین تا شماره Models؛حالا یک خط اضافه کنین(با زدن اینتر)بعدش سیو یادتون نره.
    3-فایل دست فرمون رو باز کنین نه اشتباه شد! فایل Handling رو باز کنین بعدش اسم ماشین دلخواهتون رو بنویسین؛یادتون باشه که می خواهید چه ماشین یا قایق و... رو درست می کنین و اسمش رو دقیق بنویسین.
    4-خب فایل Vehicle. IDE رو باز کنین و بعدش یه آی دی(که همون شماره های ماشین ها هست)رو به آخر اضافه کنین؛بعد فایل REadme.txt ماشینی که می خ.اهید اضافه کنید رو باز کرده و از اولین ویل گول (,) هرچی نوشته رو جلوی شماره آی دی جدیدتون اضافه کنین(Paste کنین) و بعد اسمش رو به هر اسمی که در فایل Handling نوشتید تغییر دهید؛مثال:

125;Turismo;Turismo Null ...

خب اسمی که در این جا هست Turismo هست چرا؟ چون بیش از یک بار تکرار شده؛پس اسم فوق رو با اسمی که در فایل Handling نوشتید؛عوض کنید(Replaceکنید.)
    5- حالا فایل هندلینگ Limit Adjiuster رو باز کرده و اسم ماشین جدیدتون رو به اون اضافه کنید
    6- حالا فایل CarCols رو باز کنید و به صورت الف بایی به اون فایل اسم ماشینتون رو اضافه کرده و هر رنگی دوست دارید جلوی اسمشمانند بقیه ماشین ها یه خط بنویسید در مورد فایل Handling بازی هم باید یه خط در موردش بنویسید مانند فایل Carcols.
    7-فایل کارگروپ یا Cargrp.dat رو باز کرده و هرجا دوست دارید اسم ماشین رو بنویسید من میگم کلمه Cheetah رو جست و جو کنین و در منار اون بنویسید چون با زدن رمز ماشین های مدل بالا ؛ شما زود می تونین ماشینتون رو ببینین.
    8- در Main dirctory فایل Hot key رو بازکرده و سپس اسم ماشین تون رو اضافه کنین البته این بار با آی دی جدیدش.
    9-با Img tool یا هر چیز دیگه؛فایل ماشین تون رو در GTA3.IMG اضافه کنین.البته اسم DFFوTXD باید با اسم ماشین تون جدیدی که ریختید برابری کنه.
    10-فایل CLEO رو که در اون وب میتونین پیدا کنین؛پس از دانلود باز کرده و سپس هرچی هست و نیست رو در جایی که بازی رو نصب کردین بریزین...
    11- برین درGTA SA\CLEO\plugins\gxthook فایل فوق رو کپی کنین.
    12- در GTA SA\CLEO پیستش کنین.
    13- برین در GTA SA\CLEO\cleo_text و یه فایل جدید با پسوند .fxt رو بسازین با اون اسم ماشینی که اضافه کردین.
    14- حالا اون فایلی که با پسوند .fxt رو که ساختین باز کنین این ج.ری بنویسین: نام وسیلخ که در بازی نشون داده میشه (فضای خالی یا Space) کدی که مر بوط به ماشین هست(یعنی اسم ماشینی که در فایل Handling هست) مانند:

DanoushGLX Peugeot GLX

بعدش فایل رو سیو یا ذخیره کنین.

15-تمام! اما یادتون باشه نباید اسم ماشین تون بیش از 7 کلمه باشه و شما فقط می تونید 10 خودرو اضافه کنید.
    ترجمه دانوش-منبع GTA-Forums.
    دو تا لينك اولي خرابه لطفا اونا رو برام آپلود كن .در مورد شماره چهارده يكم بيشتر توضيح بده منظورت از فضاي خالي چه فضايي هست ؟؟؟ شما توي مثالت "DanoushGLX Peugeot GLX " چيزي از فضاي خالي ننوشتي .درضمن از كجا بفهميم صداي ماشين چي ميشه مثلا من يه كاميون قرار دادم . حالا چطوري صداش ميشه مال كاميون ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •