تو رپ همه چیت میذنن پس اگه بین چیتر نفر دوم شی بدک نیست !!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
تو رپ همه چیت میذنن پس اگه بین چیتر نفر دوم شی بدک نیست !!
به احتمال زیاد درموقع ساختن اسپری اشتباهاتی کردی مثلا بعضی چیزارو نزدی و ....
اسپري رو چه جوري مي سازي و مسيرش كجاست ، يعني چه جوري مياري تو بازي ؟
بعد از دانلود برنامه decal converter برنامه رو باز ميکني .
از منوي فايل open picture را انتخاب ميکنيد...سپس عکسي به دلخواه را انتخاب ميکنيد.
سايز عکس رو طوري تغيير دهيد که مستطيل پايين قرمز رنگ نشود ( مستطيلي که داخل آن 8192 تايپ شده )
بعد از تغيير سايز عکس...همانند عکس بالا از منوي make decal...decal را انتخاب کرده .
بعد از کليک کردن بروي make decal...پنجره اي همانند عکس بالا را مشاهده ميکنيد...به روي add کليک نماييد و محل مناسبي را براي ذخيره فايل انتخاب نماييد...بهترين جا براي ذخيره فايل دسکتاب هستش...بعد از انتخاب محل ok را بزنيد .
بعد از کليک بروي ok با پنجره اي مواجه ميشويد باز هم ok را بزنيد .
به محل مورد نظر که فايل را در آن ذخيره کرديد برويد ... فايلي به اسم PLDECAL.WAD را ميبينيد اين فايل همون فايل مورد نظر ما هستش...حالا اين فايل را بايد به اين نام tempdecal.wad تغيير بديد . بعد از تغيير نام اين فايل بروي فايل راست کليک کنيد و properties را انتخاب کنيد و کنار گزينه read-only را تيک بزنيد و Apply و سپس ok را بزنيد.
فايل ما آماده هستش ...حالا از اين فايل يه کوپي بگيريد در پوشه Past ... Cstrike کنيد با پيغامي مبني بر جايگزيني اين فايل روبرو ميشويد که بايد yes را بزنيد و جايگزين فايل قبلي بکنيد .
حالا بازي را اجرا و حالشو ميبريد![]()
سلام
منم رپ گیم بازی میکنم. اسمم Lord Voldemort Ir هست .
سطح رپ گیم خیلی پایینه !
فقط گیم زون !
من الان از وقتی که داتک گرفتم نمیتونم وارد سرور گیم زون بشم ADD نمیشه . تو کنسول هم وقتی میزنم Connect .... بازم کانکت نمیشه
مشکل حل شد!!!!!
Last edited by darkangel85; 04-08-2008 at 13:09.
سلام من Amx 1.8 را نصب کردم کسی میدونه چطور میشود افکتها ومدها را به اون اضافه کرد ممنون میشم توضیح بدید
1-noob يعني چي؟
2-ty يعني چي؟
3-به غير هميار،گيم زون،مستر،رپ گيم سرور چي داريم تو ايران؟
4-پچا با هم چه فرقي دارن؟
5-ميشه همه پچارو با هم روي بازي نصب کنيم؟
6-تو 1.6 چه طوري ميشه با bot بازي کرد؟
من یه بات به اسم ivpbot روی کانتر 1.6 نصب کردم، اولا که خیلی قوی نمیشن بعدشم خودش اتوماتیک بالانس میکنه، یعنی مثلا 6 به 4 نمیشه بازی کرد 3 به 3ش میکنه
کسی بات دیگه ای سراغ داره؟
یه سوال دیگه اینکه همه بات ها باید روی کانتر بدون پچ نصب بشن؟!!! اگه اینطوره نمیشه فقط پچ رو uninstall کرد واسه نصب کردن بات ها؟!!!! چون من بعضی وقتا میخوام انلاین بازی کنم بعضی وقتام با بات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)