ترکیبات خیلی توپ بود رفتیم گیم نت با ترکیبایی که گفتی و یه preservence & booster خدا شدم تا اخر بازی هم هیچکس نتونست هیچ کاری انجام بده
یه سوال دیگه داشتم
هیرویی که بتونه با faceless مقابله کنه چه هیرویی و چه ترکیبیه؟
ترکیبات خیلی توپ بود رفتیم گیم نت با ترکیبایی که گفتی و یه preservence & booster خدا شدم تا اخر بازی هم هیچکس نتونست هیچ کاری انجام بده
یه سوال دیگه داشتم
هیرویی که بتونه با faceless مقابله کنه چه هیرویی و چه ترکیبیه؟
لعنتی
تاره الان فهمیدم که هیچی از دوتا سرم نمی شه
البته من حرفیه ام تیم ما در مسابقات قبلی اول شد با اینکه در فینال ما تا مرز باخت پیش رفتیم اما بالاخره با کلی تاکتیک تونستیم ببریم
البته مسابقات داخل شهر خودمون (جیرفت )
البته می دونید من در دوتا حرفه ای هستم اما نه به این صورتی که شما با هم بحث می کنید و حرفای قلمبه سلمبه می زنید
من معنی این لغاتی که میگین رو بلد نیستم :
lead : ؟؟؟ ؟
قابلیت تانک شدن : ؟؟؟
در اخر هم ازتون (از همتون )می خوام شما که چند تا پیرهن بیشتر از من پاره کر دین خودتون یه تیم 3 نفره پیشنهاد بدین
بازم مثل همیشه :: ترجیحا دور زن
اگه کسی این دور و برا هست که می خواد مسابقه بده در خدمتم :![]()
Last edited by A L I E N; 05-06-2008 at 06:34.
سلام بچه ها
من راجع به عوض شدن مپ مسابقه Stable Map یه چیزهایی خوندم. این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mhrdd_ygnh جان قابی نداشت خوشحالم که تونستم کمکت کنم.
راسش faceless void و Dragon Knight هیروهای تخصصی و عشق منن.Faceless واسه 2v2 به بالا اگه
بتونی پولتو بخوری واقعا خیلی قوی
میشه و میتونه سرنوشت بازی رو کلا عوض کنه.آنتی هم نداره. شوخی میکنم جلوی Tiny و سناتور هیچ کاری
نمیتونه بکنه.البته چون نمیشه جلوی این هیروها پول خورد چون با دوبار خوردن دوتا لولشون باید برگردی و هر
اتکی هم که روشون میکنی با 1 دونه اتک برگردونی که ببنده و لول خود هیروها (Tiny با استان level 3 و سناتور
هم با اتک برگردون 3 ) البته بگم اگه خیلی خفن بازی کنی و بتونی دووم بیاری که شانسش 1% هست با
بستن یه آواتور و .... راحت میندازیشون.(البته تقریبا غیر ممکنه که بتونی من که نتونستم شاید کسی بتونه)
به نظر خودم هم Dragon Knight راحت میتونه بزنتش البته اول بازی level 2 va 1 رو بدی و نذاری اصلا face بیاد جلو.
Alien جان ما کوچیک شماییم .این حرفا که زدم فقط واسه انتخاب هیروها بود که میتونه 20 % کار باشه بقیش بازی خودتونکسی جواب سوالای خودمون رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟اگه ترکیب بدون آنتی بلد بودم مینوشتم.بلد نیستم
هست و فقط leader تیم هم بلد باشه بسه.
Lead یعنی راهنمایی. ما به کسی که سرپرستی تیم رو داره و میگه که هر کسی چی برداره و نقشه های تیم رو اون
میریزه میگیم Leader .یعنی راهنما حالا هر دستوری که میده میشه lead
تانک شدن هم یعنی هیروهایی که خاصیتی مثل Health یا HP بالایی دارن و اگه همه هم هیروهای دشمن لولاشون رو رو
سرش بزنن (البته به جز Hex ) نمیره یا به زور بتونن بندارنش.نقش فدایی رو میگیره تا دوستاش بتونن بقیه رو بکشن و آسیب نبینن.البته چون
انداختنش سخته اکثرا اول سراغ اون نمیان و میتونه با رادیانسش و لولهاش همه رو آسی میکنه.موقع جنگ ها همیشه
پیشرو میشه.کسی مثل سناتور و اسکلتون کینگ با ساپرتایی که میشن راحت این کارو میکنن.ولی اگه نتونه زود item
نبنده و به تانک شدن نرسه کل تیم به هم میریزه.
![]()
سلام بچه ها . منم می خوام بازی کنم. فقط نمی دونم با dial up میشه یا نه.؟ اگر نمیشه چه سرعتی
(adsl ) خوبه بگیرم؟
دوم اینکه چه mapy یعنی چه ورژنی دارید بازی میکنید؟ من بلدم بازی کنم ولی مثل شما حرفه ای نیستم البته اسکلم نیستم.خلاصه اگه میشه جواب بذین تا منم بیام بازی کنم.
مرسی.
دوست عزیز
تو می تونی با Dial Up هم بازی کنی !!
ولی بستگی به این داره که با چه سرعتی کار کنی !!
با Dial Up معمولا زاید Lag میده ! (گیر می کنه)
اگر هم ADSL داری با همون 128 کارت میشه اگر می خوای تو بازی ها سرور هم باشی 256 بگیر خیلی بهتره !!
الان دوستان 256 دارند !!
برای دانلود Map باید به آدرس زیر بری الان 6.52c بازی میشه :
هر موقع مپ جدید میاد باید به آدرس زیر بری :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بازی آنلاین هم به تاپیک زیر برو آموزش داده شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مشکلی بود در خدمتم !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی !
باب یکی کمک کنه
تمام replay های شما ورزن 1.21 ولی مال من 1.20e است
اگه راهی نیست یکی replay 1.20 fni
یه سوال در مورد invoker که البته به بهه
در مورد invoke کردن لطفا یکی همه invokهاش رو بنویسه یکیشونو پیدا نکردم
منظورم از invoke ایناس eee=sun attack qqe=ice wall و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)