البته بستگی به سایت هایی که ازش دانلود میکنیدم داره ها ... بعضی سایتا من زیاد زیاد 600 کیلوبایت دانلودمه .. ولی بعضی سایت هایی که فیلم میگیرم سرعتم تا 5 مگابایت بر ثانیه میره.
البته بستگی به سایت هایی که ازش دانلود میکنیدم داره ها ... بعضی سایتا من زیاد زیاد 600 کیلوبایت دانلودمه .. ولی بعضی سایت هایی که فیلم میگیرم سرعتم تا 5 مگابایت بر ثانیه میره.
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز ، ولی این دیگه چیزی نیست که ندونم !
پ.ن : رفقا اکانتم جدیده به خاطر فراموش کردن پسورد حساب قبلی و نداشتن ایمیلش ! و گرنه با 80 تا پست تگ کاربر فعال بخش 3g/4g رو داشتم !!! عین اماتورا رفتار نکنید خواهشا ...![]()
اره، ولی برای سیمکارت های دائمی قبول ندارم، پس اگر کسی سیمکارت دائمی داره بجای TDD براش همون همراه به صرفه تره.
۷ گیگ ۲۰FDD تومن
و ۸ گیگ TDD ۲۸ تومن.
قطعا افراد معمولی تفاوت قائل میشن بین این ۲ قیمت.
یا مثلا ۳۲ گیگ TDD ۸۰ تومنه
و ۳۰ گیگ FDD اونم ۲ ماهه ۶۰ تومنه
یا مثلا ۶۴ گیگ TDD در میاد ۱۵۰ تومن(البته مالیات احتساب نکردم)
و ۷۲ گیگ FDD هم همون قیمت در میاد!!!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 11-08-2017 at 18:13.
به لحاظ سرعت من تفاوتی ندیدم
اگر مودم تی دی دارید یه سیم کارت یوسیم بندازید توش با همون بسته مربوط به خود یوسیم به باند 42 وصل میشه
با هم یکی نیستند و تفاوت هایی دارند مثلا شما با سیم تی دی نمی تونید به نسل دو و سه وصل شید اما با مودم توی حالت فقط 4 جی می تونید به نسل چهار هم وصل بشید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نه آقا قصدِ بی احترامی نداشتم... بله درجریان اکانتتون هستم![]()
داستانش طولانیه.
اما من 9 ساله از ایرانسل 9 سیم کارت دارم.
و به این نتیجه رسیدم :
ایرانسل = کلاهبردار محض ...
ممکنه کم کاری کنه و بی مسئولیت باشه نسبت به پوشش و ...
ولی من در این ۱۲ سالی که ایرانسل دائمی دارم، موردی واسه تقلب و کلاه برداریو این حرفا ازش ندیدم.
دوستان گرامی، کسی اطلاع داره میشه اینترنت ۲ تا مودم رو باهم قاطی کرد و مثلا سرعت ۲برابر بشه؟ مثلا ۲تا مودم cat4.؟
یدونه لود بالانسر لازم داری
قیمتشم از ۱۴۰ به بالا
نیاز به چیزی نداری دوست عزیز از اینها استفاده کن
speedify.com
connectify.me
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)