بین 250 - 320 کیلوبایت و سرور خارج بین 120 - 150 . و بعد از محدودیت 20 کیلوبایت برای داخل و 6 کیلوبایت برای خارج![]()
بین 250 - 320 کیلوبایت و سرور خارج بین 120 - 150 . و بعد از محدودیت 20 کیلوبایت برای داخل و 6 کیلوبایت برای خارج![]()
از صبح تا الان نت افتضاح شده! پینگ بالا ، تک کانکشن رو 10 کیلوبایت ، سرعت دانلود پایین و دارای نوسان و ناپایدار!!!
کسی دیگه ای هم این مشکلاتو داره؟!
من art4 دارم درحالت عادی سرعت دانلودم حدود 250-260 هست ولی امروز سرعت دانلودم از شاتل لند شده 80
در حالیکه سرعت دانلودم با سرورهای داخلی مثل ir1.php.net همون حدود 240 هستش .
می خواستم ببینم سرعت شاتلند برای شما هم کم شده یا نه ؟![]()
تایید میشه![]()
سلام منم میخوام همین سرویس بگیرم ولی سرعت شما خیلی کمه خط 15 مگ باشه سرعت 600؟!!! سرعت شبانه چند بود امتحان کردید؟ پشتیبانی میگفت سرعت شبانه همون 128 هست البته بستگی به خط داره ؟! سوال سرعت شبانه چنده لطفا اگه میتونید تست سرور خارج هم بزارید
Last edited by ali-aza; 02-06-2016 at 15:17.
سلام 8 مگابایت برای دانلود منظور 800 کیلوبایت در idm هست یا همون 8 مگ ؟ اگه اکو 4 بگیرم سرعت دانلود چند میشه ؟ خط هم مشکلی نداره چون نزدیک مرکز مخابراتی هست تا 11 مگ بوده بدون نویز و مشکل
برای من مشکلی نداره. اوضاع نرماله...![]()
راستی من پینگ ام خوبه حدودای 178 برای گوگل هست
اینم از art 4 من با سرور برلین تست زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان پینگ و سرعت دانلود ( تک کانکشن و 32 کانکشن ) اوکی و خوب شده مثه قبل ولی سرعت از شاتل لند نوسان داره و پایینه که نشون میده سروراش ترکیده : ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)