تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 626 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا این موارد در مورد این لب تاب درسته :
    1-- داغ کردنش خیلی زیاده در حال درگیر بودن cpu
    2- کیفیت پایین صفحه نمایش
    3-باطریش کم شارژ نگه میداره به نسبت سایر لب تاب ها

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان

1- معمولیه
    2- قابل قبوله
    3- مشکلی نداره

3. 2 کاربر از sara fara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود
    1- کلید f7 رو می زنم اتفاقی نمی افته
    3- نمی دونم گرافبکش چی هست ولی وقتی درایور Nvidia رو نصب می کنم ارور میده
    در ضمن روی بازی که کلیک راست می کنم گزینه ای به این اسم نیست Run With Graphic processor >>>> Nvidia
    شما اول مشخص کنید ویندوزتون چیه

1-اینکه اتفاق نمیفته میتونه 2 تا دلیل داشته باشه یکیش بر میگرده به درایور که باید همه شو نصب کنید. بلوتوث ، وایرلس، چیپست ، اینتل منیجمنت، ....تنها به شناختن ویندوز اتکا نکنید. و دلیل دیگه بر میگرده به اینکه احتمالا شما 2 تا ویندوز نصب کردید و این ویندوزتون که باهاش مشکل دارید توی درایوی غیر از C نصب شده. اگه این مورد صحت داره انتظاری نداشته باشید که کلید F7 کارکنه.

2- ببین مدل CPU چیه.اگه i7 مدل 3632 باشه مشخصه که گرافیکت از نوع 635 هست. اگه i7 مدل 3612 باشه 740 هست. راستش در مورد i5 ها اطلاعی ندارم. اگه ADSL داشته باشی که با دانلود دو سه تا فایل به نتیجه میرسی. سایت Geforce ظاهرا این روزا باز میشه بدون مشکل برو قسمت درایور مدل گرافیکت رو وارد کن واسه نوع ویندوز 32 یا 64 بیتی که سر دستگاهت نصبه. ورژن 327 اومده
    --------
    3230 مدل cpu شماست گرافیکتونم GT 740M. در ضمن برای گرفتن لینک دانلودش فک کنم باید از ------ استفاده کنید باز این سایتش قاطی کرده
    لینک 32 بیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لنک 64 بیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by stepheno_1919; 25-09-2013 at 22:31.

5. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    1-در حالت معمولی بین 45 تا 55 درجه در حالت بازی بین 65 تا 80 نهایتا
    2- به قول دوشتمون قابل قبول
    3- اگه 3 ساعت و 17 دقیقه وبگردی با وایرلس کمه یه تجدید نظر در مورد خریدت بکن.

7. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

""در حالت معمولی بین 45 تا 55 درجه در حالت بازی بین 65 تا 80 نهایتا""

این دما سبب آسیب نمیشه در دراز مدت به لب تاب

برای کار 3D و رندرگیری میخوام

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

""در حالت معمولی بین 45 تا 55 درجه در حالت بازی بین 65 تا 80 نهایتا""

این دما سبب آسیب نمیشه در دراز مدت به لب تاب

برای کار 3D و رندرگیری میخوام

راستش من یه نرم افزار Core temp رو امتحان کردم توش دمای هسته های CPU رو نشون میده و حداکثردمای مجاز که از مشخصات CPU نشون میده 105 درجه هست. احتمال خیلی زیاد درست نشون بده. چون این نرم افزار رو روی PC خودم امتحان کردم عدد 72 رو نشون داد و دقیقا همون چیزی بود که توی دیتاشیت CPU تو سایت AMD دیدم. البته دستگاه اگه به این دما برسه shut down میشه. با این اوصاف اگه تو محدوده دمایی 70 تا 80 کار کنه فک نمیکنم واسش مشکلی پیش بیاد. دوستانی که کارشون رندر و 3D هست خواهشا بیان پاسخ بدن که دمای چند درجه رو تجربه کردن.
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش شما این 2 تا رو دانلود کن سپس تست کن بگو چی می شه .

به ترتیب :

چیپ ست برای ویندوز 8

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرافیک intel برای ویندوز 8

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دوتارو هم نصب ولی اتفاقی نیافتاد ....البته یه تغییری هم داشت وقتی hdmi رو وصل می کنی دیگه رولپ تاپ هم تصویری نشون نمیده وروی تلویزیون هم میگه سیگنالی موجود نمی باشد ...حتما باید کابلو در بیاری تا تصویر روی لپ تاپ بیاد ..در ضمن با زدن دکمه f10 تغییری بوجود نمیاد ... به نطرتون مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    در حالت عادی اصلا گرما حس نمیشه ولی به هنگام اجرای بازی گرماش احساس میشه .ولی اونقدر ها هم داغ نیس .. صفحه نمایش کیفیتش بد نیس ..ایرادی که بهش گرفته میشه روشنایی کم تر از استاندارد بودنشه ..تو محیط های بیرون نمی تونی باهاش کارکنی اگه میخوای توفضای باز استفاده کنی ابنو بهت توصیه نمی کنم..ولی برای فضای بسته خوبه ..باطریش هم باتوجه به چهار سلولی بودنش شارژ دهی قابل قبولی داره ....مدل های مشابه این لپ تاپ k46 , asus x550 که حدودا 200 هزارتومن از z500 گرونتره ولی مشکل گرم شدن رو ندارن چون فناوری ice cool توشون به کار رفته ...البته اینو هم بگم که z500ازنظر سخت افزاری از هر دوی اونا بالاتره ...اگه کیفیت صفحه نمایش خیلی برات مهمه سری N asusلپ تاپ هایی با کیفیت صفحه نمایش عالی هستن ولی قیمتشون هم خیلی بالاتره ....به هر حال بازم با خودته که چی میخوای ....موفق باشی
    Last edited by alpachino2012; 26-09-2013 at 08:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

راستش من یه نرم افزار Core temp رو امتحان کردم توش دمای هسته های CPU رو نشون میده و حداکثردمای مجاز که از مشخصات CPU نشون میده 105 درجه هست. احتمال خیلی زیاد درست نشون بده. چون این نرم افزار رو روی PC خودم امتحان کردم عدد 72 رو نشون داد و دقیقا همون چیزی بود که توی دیتاشیت CPU تو سایت AMD دیدم. البته دستگاه اگه به این دما برسه shut down میشه. با این اوصاف اگه تو محدوده دمایی 70 تا 80 کار کنه فک نمیکنم واسش مشکلی پیش بیاد. دوستانی که کارشون رندر و 3D هست خواهشا بیان پاسخ بدن که دمای چند درجه رو تجربه کردن.
    .

ببخشید من قصد خرید این لپتاپ رو دارم ولی یکی از دوستان توی همین تایپیک گفتن که مدلی که پردازنده 3632QM رو داره بک لایت نداره! آیا این درسته؟
    و یک سوال دیگه که من رنگ سفید این لپتاپ رو بیشتر میپسندم به نظر شما سفید ماندگاری بیشتری داره یا رنگ شکلاتی منظورم دوام رنگ بدنه ی بیرونی هست

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید من قصد خرید این لپتاپ رو دارم ولی یکی از دوستان توی همین تایپیک گفتن که مدلی که پردازنده 3632QM رو داره بک لایت نداره! آیا این درسته؟
    و یک سوال دیگه که من رنگ سفید این لپتاپ رو بیشتر میپسندم به نظر شما سفید ماندگاری بیشتری داره یا رنگ شکلاتی منظورم دوام رنگ بدنه ی بیرونی هست
    3632 با رنگ سفید بکلایت نداره ولی شکلاتیش چرا. واسه منم شکلاتیه داره. اما سری 3612 رو شنیدم سفید ها هم بکلایت دارن. در مورد سوال دوم هم کاملا سلیقه ای هست. به نظر من سفید ها زبه مرور زمان چزک میشن در عوض اثر انگشت به خودشون نمیگیرن. شکلاتی کاملا بر عکس این چرک نمیشه اما اثر انگشت میمونه روش. در کل شکلاتی رسمی تره. احتمالا سفید ماندگاریش بیشتر باشه.

14. 2 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •