بنده جلفا هستم و با آنتن معمولی هم شبکه هاشونو میشه گرفت.گلستان رو هم فکر نکنم بتونی بگیری.یه جایی خوندم یه نوع آنتن اکتیو وجود داره که داده ها رو از 450 کیلومتری میتونه بگیره.الله و اعلم
بنده جلفا هستم و با آنتن معمولی هم شبکه هاشونو میشه گرفت.گلستان رو هم فکر نکنم بتونی بگیری.یه جایی خوندم یه نوع آنتن اکتیو وجود داره که داده ها رو از 450 کیلومتری میتونه بگیره.الله و اعلم
با سلام. میشه بفرماین چه آنتنیه؟
آدرس مطلبی رو که خوندین میذارین؟
فکر کنم به جز افغانستان و ترکمنستان و پاکستان بقیه کشور ها دیجیتال داشته باشه. باید دستگاه را روی کشور مربوطه بزاریم؟
من خودم از این آنتن برقیا استفاده میکنم.اسم اون آنتن هم اکتیو هستش یه سرچی تو اینترنت بزنی پیداش میکنی آخه دقیق یادم نیست کجا بود.ولی انگار قراره ماهواره جم شه و دول بیگانه دکلهای قوی دوروبر مرزا بزنن تا ما هم استفاده کنیم
یه همچین چیزیه:
قیمت هم زده 35 یورو
چیه؟
کسی اطلاعات دیگه ای نداره؟
کی گفته میخوان ماهواره ها جمع بشه؟
ما که داریم مثل هلو داریم حالشو میبریم
اینم فایل PDF ش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما تو جلفا چند تا شبکه از هر کدوم میگیری فرکانس هاشو هم بی زحمت بگو.
فکر نمی کنم تو تبریز بشه شبکه های دیجیتال آذربایجان یا ترکیه رو گرفت؟
منظورم این بود که با یه dvd-t کوچیک و یه آنتن معمولی وقتی بشه کیفیت HD رو گرفت دیگه کی میره دنبال ... و دردسراش.
من اینجا 22 تا کانل رو میگیرم ولی تبریز که اصلا نمیتونه بگیره.چون منطقه ما با یه رشته کوه 2000-3000 متری قطع شده
بی زحمت فرکانس هاش رو هم اگه میدونی بگو؟
پهنای باندش که رو 8MHZ هستش بقیشو نگاه میکنم برات میفرستم
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
پهنای باندش که رو 8MHZ هستش بقیش رو هم نگاه میکنم برات میفرستم
من انتن دیجیتال گرفتم واسه تلوزیون ولی فقط 8 تا شبکه رو میگیره . (کانالهای 1 تا 4 و اموزش و خبر و تهران و قران)
ولی باقی شبکه ها رو نمیگیره ! چیکار باید بکنم؟
انتن دیجیتال : zenex z-1
انتن خونه : از این انتن های برقی (هانی)
مکان : قم
از کجا میتونم اپذیت انتن رو پیدا کنم؟
Last edited by matinone; 18-03-2012 at 19:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)