تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 457 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

ک ویژگی جدید هست برای شناسایی fileless malware، در واقع آنالیز اکتشافی و زیر نظر گرفتن برخی برنامه ها که قابلیت اجرای اسکریپت ها را دارند مثل powershell.exe ، wscript.exe ، java.exe و ....سادش اینکه برخی کدهای مخرب (fileless malware) از طریق این برنامه ها اجرا میشن و در واقع میتونن تحت یک پروسه امن مخفی بمونن. کومودو در واقع برنامه هایی که قابلیت اجرای این کدها را دارند را کنترل میکنه. (heuristic command-line analysis).
    منتها ظاهرا در نسخه جدید در فرآیند این کار، فایلهایی در اون مسیر که ذکر کردید ساخته میشه، که حداکثر ظرفیت تعیین شده برای اون مسیر به طور پیشفرض 100KB است و در صورت پر شدن فایلهای قبلی پاک میشن. یا خودتون میتونید دستی پاک کنید یا امن کنید. [/RIGHT]
    مرسی از جوابتون فقط اینکه این فایلها موقع اجرا به صورت اتوماتیک سندباکس میشن وبه صورت مجازی اجرا میشن. آیا باید سندباکس بشن یا اینکه باید در قوانین سندباکس پوشه رو معرفی کرد تا سندباکس پوشه رو نادیده بگیره و به شکل عادی اجرا بشن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان این GeekBuddy چی هست که با کومودو نصب شده؟ میشه UNINSTALL کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه anti maleware بخوایم کنار کومودو نصب کنیم چی پیشنهاد میکنید؟
    اصن لازم هست کنار کومودو نرم افزارهای جانبی امنیتی مثل آنتی میل ورها یا تروجان کیلرها نصب بشه؟
    اگر لازم هست و امنیت رو بالاتر میبره چه نرم افزارهایی رو پپیشنهاد میدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان این GeekBuddy چی هست که با کومودو نصب شده؟ میشه UNINSTALL کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
    پشتیبانی آنلاین کمودو هست ,که بیشتر برای بهینه سازی ویندوز به کار میره و البته رایگان نیست که نیازی هم بهش نیست و میشه unistall کرد. برای بهینه سازی از دیگر نرم افزارها میشه استفاده کرد.
    Last edited by آداک; 25-12-2016 at 12:14.

5. 3 کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

مرسی از جوابتون فقط اینکه این فایلها موقع اجرا به صورت اتوماتیک سندباکس میشن وبه صورت مجازی اجرا میشن. آیا باید سندباکس بشن یا اینکه باید در قوانین سندباکس پوشه رو معرفی کرد تا سندباکس پوشه رو نادیده بگیره و به شکل عادی اجرا بشن؟
    سلام

چیزی که فعلا میشه گفت این هست که اینها فایلهایی هستند که میشه پاک کرد، بنابراین بهتره به حال خودشون رهاشون کنید (اگر اذیت نمیشید)، یا پاکشون کنید، احتمالا کومودو بزودی یک فکری برای این فایلها میکنه.

یه anti maleware بخوایم کنار کومودو نصب کنیم چی پیشنهاد میکنید؟
    اصن لازم هست کنار کومودو نرم افزارهای جانبی امنیتی مثل آنتی میل ورها یا تروجان کیلرها نصب بشه؟
    اگر لازم هست و امنیت رو بالاتر میبره چه نرم افزارهایی رو پپیشنهاد میدید؟
    اگر حساس هستید استفاده ازنسخه رایگان Malwarebytes فقط به عنوان اسکنر ( حفاظت ریل تام خاموش و فقط برای اسکن) بدک نیست. البته ظاهرا جدیدا ایران را تحریم کرده و به راحتی آپدیت نمیشه.

ولی در کل من ابزار virustotal uploader را توضیه میکنم.... فایلهایی که کومودو ناشناخته میدونه را میتونید روش راست کلیک کنید و Send to Virustotal را انتخاب کنید تا ببینید نتیجه اسکن فایل در سایت VT چی هست که خیلی کمک میکنه. البته VT هم ما را تحریم کرده ولی خب برای استفاده میتونید با کمک قندشکن!! متصل بشید به اینترنت.. کلا من ابزار virustotal uploader را توصیه میکنم.

همنیطور که دوست خوبمون توضیح دادند، پشتیبانی آنلاین کومودو هست برای نسخه های پولی، من همیشه توضیه کردم حین نصب، تیک گزینه نصب شدنGeekBuddy را بردارید تا نصب نشه. ولی الان هم میتونید به راحتی Uninstall کنید.

7. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام

چیزی که فعلا میشه گفت این هست که اینها فایلهایی هستند که میشه پاک کرد، بنابراین بهتره به حال خودشون رهاشون کنید (اگر اذیت نمیشید)، یا پاکشون کنید، احتمالا کومودو بزودی یک فکری برای این فایلها میکنه.
    سلام مرسی از جواب . ولی فکر کنم منظور منو متوجه نشدید. من مشکل با این پوشه ندارم. مشکل چیز دیگست. ببینید هر وقت که مرورگر باز میشه یک فایل جدید در این پوشه ساخته و همراه مرورگر اجرا میشه ولی مشکل اینجاست که خود کمودو این فایل جدید ساخته شده در پوشه مورد بحثو سندباکس میکنه چون ناشناس میشناستش! و اگر hips هم فعال باشه برای اجرای این فایل هشدار میده! حالا سوال اصلی اینه که این یک باگه؟ یا اینکه این فایلهای یک کیلویی باید در سند باکس اجرا بشن؟ که من فکر میکنم قاعدتا نباید در سند باکس اجرا بشن که اجرا شدن اونا در سند باکس یعنی اینکه هیچ تاثیری ندارند. در واقع مطمئن نیستم که باید در سند باکس اجرا بشن یا نه . حالا سوال اینه که باید این پوشه رو به سند باکس و hips معرفی کرد تا فایلهای اجرا شده در این پوشه سندباکس نشن یا اینکه هدف کمودو همینه که این فایلها به صورت سند باکس اجرا بشن؟
    مسئله بعدی اینه که Internet Security Essentials در ظاهر در حال اجراست و در تسک منیجر هست ولی هر موقع که دیدم از سی پی یو چیزی مصرف نمیکنه و موقع نصب ، ویندوز 10 پیغام میده که از نصب درایورش جلوگیری کرده چون دارای امضای دیجیتالی نیست و به همین دلیل نمیدونم الان درست در حال فعالیته یا نه.

ببخشید یک سوال دیگم داشتم تفاوت دقیق ویروسکوپ و هوش مصنوعی چیه؟ ممنون از شما
    Last edited by آداک; 26-12-2016 at 00:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان فهمیدم رو یکی از سیستمهام به جز کومودو آنتی ویروس Avira هم نصبه!...... باید uninstall یکیشون رو یا امنیت سیستم بالاتر هست؟!
    سئوال دیگه اینکه uninstall کردن برنامه های آنتی ویروس مثل بقیه برنامه هاست یا باید با احتیاط بیشتر اینکار رو انجام داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

الان فهمیدم رو یکی از سیستمهام به جز کومودو آنتی ویروس Avira هم نصبه!...... باید uninstall یکیشون رو یا امنیت سیستم بالاتر هست؟!
    سئوال دیگه اینکه uninstall کردن برنامه های آنتی ویروس مثل بقیه برنامه هاست یا باید با احتیاط بیشتر اینکار رو انجام داد؟
    با عرض معذرت از مهندس. چون مهندس jadda الان نیستن به خودم اجازه میدم تا جواب بدم . قطعا دو تا آنتی ویروس روی یک سیستم پیشنهاد نمیشه. یکی رو unistall کنید. بعضی انتی ویروسها یک ابزار مخصوص برای unistall کردن دارن مثل avg که واقعا در هنگام حذف کردن نصب اذیت میکنه و کامل پاک نمیشه. اویرا نمیدونم داره یا نه ولی اگه معمولی هم حذفش کردید با یک نرم افزار رجیستری ها و فایلهای اضافشو پاک کنید. کمودو هم همینطور و بعد حذف کردنش با یه برنامه مثل ccleaner یا advanced system care اضافاتشو پاک کنید. فقط دقت کنید که اول unistall کنید بعد ریبوت و بعد عملیات پاک کردن فایلهای باقی مونده رو انجام بدید.
    Last edited by آداک; 26-12-2016 at 13:58.

11. 2 کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام مرسی از جواب . ولی فکر کنم منظور منو متوجه نشدید. من مشکل با این پوشه ندارم. مشکل چیز دیگست. ببینید هر وقت که مرورگر باز میشه یک فایل جدید در این پوشه ساخته و همراه مرورگر اجرا میشه ولی مشکل اینجاست که خود کمودو این فایل جدید ساخته شده در پوشه مورد بحثو سندباکس میکنه چون ناشناس میشناستش! و اگر hips هم فعال باشه برای اجرای این فایل هشدار میده! حالا سوال اصلی اینه که این یک باگه؟ یا اینکه این فایلهای یک کیلویی باید در سند باکس اجرا بشن؟ که من فکر میکنم قاعدتا نباید در سند باکس اجرا بشن که اجرا شدن اونا در سند باکس یعنی اینکه هیچ تاثیری ندارند. در واقع مطمئن نیستم که باید در سند باکس اجرا بشن یا نه . حالا سوال اینه که باید این پوشه رو به سند باکس و hips معرفی کرد تا فایلهای اجرا شده در این پوشه سندباکس نشن یا اینکه هدف کمودو همینه که این فایلها به صورت سند باکس اجرا بشن؟
    مسئله بعدی اینه که Internet Security Essentials در ظاهر در حال اجراست و در تسک منیجر هست ولی هر موقع که دیدم از سی پی یو چیزی مصرف نمیکنه و موقع نصب ، ویندوز 10 پیغام میده که از نصب درایورش جلوگیری کرده چون دارای امضای دیجیتالی نیست و به همین دلیل نمیدونم الان درست در حال فعالیته یا نه.

ببخشید یک سوال دیگم داشتم تفاوت دقیق ویروسکوپ و هوش مصنوعی چیه؟ ممنون از شما
    سلام علیکم

من یک کاربر معمولی هستم، مهندس نیستم

بعد اینکه در مورد اون فایلها، وقتی کومودو مجوز حذف اون فایلها را داده یعنی خیلی مهم نیستند، میتونید حذف کنید یا اصلا بزارید تو سندباکس اجرا بشوند.

برای حل مشکل Internet Security Essentials صبر کنید تا یک آپدیت برنامه، برای کومودو بیاد (احتمالا یک هفته)

ببخشید یک سوال دیگم داشتم تفاوت دقیق ویروسکوپ و هوش مصنوعی چیه؟
    هوش مصنوعی که فکر کنم خیلی گسترده باشه..... اما آنچه که در آنتی ویروسها استفاده میشه و یا در کومودو وجود داره سه نوع هست:

یک:

heuristics scanning: که در اسکن آنتی ویروس استفاده میشه و آنتی ویروسها برای تشخیص از دیتابیس یا پایگاه داده یا لیست سیاه از مخربهای شناسایی شده موجود در این لیست استفاده میکنند، اما هوش مصنوعی در اسکن، در واقع یک متد بررسی و تجزیه و تحلیل کدهای داخل یک فایل است به منظور اینکه شناسایی بکنه آیا فایل شامل یکسری کدهای مخرب هست یا نه (یکسری کدها را بصورت الگو در نظر میگره) در واقع به دنبال شناسایی "کدهای شبیه به ویروس/مخرب" هست.

از این مورد که بگذریم دو نوع رفتار شناسی داریم که که خودش هوش مصنوعی حساب میشه ، یکی استاتیک آنالیز و دیگری دینامیک آنالیز

=====

دو:

آنالیز استاتیک، در HIPS قرار داره و قبل از اینکه فایل به طو کامل اجرا بشه، رفتار فایل را با الگوهای فایلهای مخرب موجود در خودش مقایسه میکنه و اگر رفتاری که فایل بعد از اجرا قراره انجام بده با الگوهای مخرب موجود مطابقت داشته باشه اعلام میکنه که فایل مخرب یا مشکوک هست.

=====
    سه:

آنالیز دینامیک یا پویا، در ویروسکوپ قرار داره، ویرسکوپ رفتارهای یک فایل اجرا شده را مانیتور ، نظارت و بررسی میکنه، باز اینجا هم الگوریتمهای موجود در ویروسکوپ به کمک ویروسکوپ میان تا رفتار یک فایل که در حال اجرا هست را مخرب تشخیص بده یا نه. این الگوریتمها و الگوها در قالب recognizer ها ( فارسی میتونیم بهشون بگیم: شناساگرها) برای ویروسکوپ تعریف میشن (شامل تعاریفی از رفتارهای استاندارد مخربها).... که برای قویتر شدن ویروسکوپ هرچه شناساگرها و تعاریف جامعتر و بزرگتر و بیشری داشته باشیم نرخ تشخیص مخربهای صفر کیلومتر بیشتر میشه.

13. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بعد از نصب کومودو 10 و کار کردن به مشکلی بر خوردم سیستم هنگام بالا اومدن زمان زیادی میبره و برنامه ها امن مثل عکس زیر همه توسط hips بلوک شدن که با سختی تونستم کومودو رو ریموو کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •