تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 602 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام بچه ها نمی دونم تا حالا چیزی راجب امواج مغزی شنیدین یا نه : BinauralBeats
    لطفا نوشته های پایین رو مطالعه بکنید تا متوجه بشید خیلی ممنون
    .

یه خواهشی از دوستان دارم لطفا هدفونی مناسب این کار رو معرفی بکنید بی نهایت ممنون میشم

قیمت هم زیر 200 تومن و زیر 100 تومن چند تا گزینه معرفی بکنید ( 2 رنج ارزون و گرون - ارزش داره یشتر خرج بکنم )

نرم افزارهای شبیه سازی امواج مغزی و تاثیر آن بر تجربیات ماوراءطبیعه!
    سلام
    قبل از پرداختن به موضوعات عمیق تر لازم می دانم کمی در مورد ماهیت و انواع امواج مغزی بگویم.

امواج مغزی از نظر فرکانس به چهار گروه اصلی تقسیم می گردند.
    1-بتا
    2-آلفا
    3-تتا
    4دلتا

بتا
    اولین موجی که بدان میپردازیم بتا نام دارد که فرکانس آن بیش از 14 هرتز می باشد. هنگامی که در هوشیاری کامل به سر میبریم یا مشغول انجام کاری هستیم امواج مغزی ما در این فرکانس نوسان خواهد داشت. هرچقدر که فرکانس پایین تر باشد( به 14 هرتز نزدیک تر باشد) نشانۀ آن است که کار خود را با آرامش بیشتر یا تمرکز و استرس کمتری انجام می دهیم. برعکس هرقدر فرکانس بالاتر باشد (گاهی به 60 هرتز نیز می رسد) نشانگر این است که ما شدیدتر به عمل خود متمرکز شده ایم یا حتی شرایط برای ما تولید اضطراب، ترس یا استرس کرده است.

آلفا
    دلیل اینکه این موج توسط دانشمندان بدین نام (اولین حرف از حروف یونانی) نامگذاری شده این است که اولین موجیست که توسط بشر ثبت و شناخته شده. بیشتر هنگامی که دراز میکشیم و یا در حال استراحتیم یا پیش از خواب ُیا بعد از آن، امواج مغزی ما در محدودۀ آلفا یعنی 7 تا 14 هرتز نوسان دارند. هنوز کاملاً هوشیار بوده به زمان و مکان اشراف کامل داریم و به خواب نرفته ایم. آرامش عمیق و بیداری جسم و ذهن مشخصۀ بارز این موج است. هرچه فرکانس پایین تر باشد، آلفای عمیق تر همراه با آرامش و خواب آلودگی بیشتر همراه است. اثری از ترس و استرس در آلفا نیست.

تتا
    در این حالت امواج نوسانی در محدودۀ 4 تا 7 هرتز دارند. قبل از این که به خواب عمیق برویم یا پس از یک خواب عمیق و پیش از آنکه باز هم به حالت آلفای مغزی برسیم، تتا را تجربه میکنیم. نه میتوان به آن عنوان بیداری و نه خواب را اطلاق کرد. در حقیقت همان خواب و بیدار است.

دلتا
    وقتی امواج مغزی شما در محدودۀ دلتا نوسان میکنند بدین معنیست که شما کاملا خوابید. فرکانسهای آن بین0.1 تا 4 هرتز هستند(0 هم که واضح است به چه معناست) هرچه این فرکانس کمتر باشد، یعنی که شما خواب عمیق تری را تجربه میکنید.

از طریق نرم افزارهای شبیه ساز مغزی میتوانید امواج مغزی را به همان مسیر و حالتی هدایت کنید که میخواهید. مثلاً میتوانید در حالیکه ذهن شما هنوز بیدار است به حالت تتا یا دلتا رفته و از خاصیت تلقین پذیری شدید این امواج مغزی بهره جویید. درست حدس زدید، همان کاری که یک هیپنوتیزور برای شما انجام میدهد یا شخصی با مدیتیشن و ممارست بسیار، با ورود به خلسۀ عمیق به آن نائل میشود. اصولاً تلقین پذیری بدن در حالت بتا نا چیز است اما در فرکانسای پایین تر بیشتر شده و در دلتای مغزی به حداکثر خود می رسد. چنانچه که اگر در حالا تتا یا دلتا به سرما فکر کنید یا خلاف واقع بگویید "چقدر سرد است" و به خود چنین القا کنید، در کمال تعجب این سرما در وجود شما عینیت یافته و شما واقعاً احساس سرما میکنید.
    گذشته از کاربردهای متفاوتی چون بهبود یادگیری، برطرف کردن کم خوابی و حتی شبیه سازی حالت انواع مخدر، شاید مهم ترین و پرطرفدارترین کار کردهای این نرم افزارها جنبه های متافیزیکی آن باشد. مانند سهل و ساده تر کردن برون فکنی، خواب های آگاهانه، تحریک و بازکردن چاکراها، الهام و شهود و...

روش استفاده
    تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که در یک اتاق تاریک یا نیمه تاریک، هدفن حتی المقدور باکیفیت خود را به گوش بگذارید. مطمئن شوید که سمت R روی گوش راست و سمت L روی گوش چپ قرار دارد. روی جای راحتی به پشت دراز بکشید، موج مورد نظر را انتخاب کرده و نرم افزار را play کنید. هنگام گوش دادن به چیزی فکر نکنید. به این منظور بر چرخۀ تنفس خود تمرکز کنید یا اینکه به اصوات گوش کنید. با این کار میتوان در ذهن سکوت حاکم کرد و از تشکیل امواج مغزی ناخواسته جلوگیری کرد.
    Last edited by meisam317; 31-12-2013 at 19:23.

2. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان،میخواستم یه هندزفری به من معرفی کنید زیر 200 تومن
    من آهنگ گوش نمیدم زیاد فقط فیلم نگاه میکنم و زبان گوش میدم و برام مهمه که راحت باشه تو گوش،و کیفیت ساختش خوب باشه

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان mp3-mp4 player تو حدود 100-150 چی پیشنهاد میدین؟؟؟
    اگه چیزی هم هست که هندزفری خوب همراش باشه و نیازی نباشه واسش هدفون بگیریم تا 250-300 ...
    مرسی که جوا میدین...

سلام دوست عزیز . من بهتون محصولات آیریور IRIVER رو پیشنهاد میدم با کمترین هزینه بهترین صدا رو بهتون ارائه میده

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من آهنگ گوش نمیدم زیاد فقط فیلم نگاه میکنم و زبان گوش میدم و برام مهمه که راحت باشه تو گوش،و کیفیت ساختش خوب باشه
    سلام . برای کامپیوتر میخواید یا گوشی ؟

6. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام . برای کامپیوتر میخواید یا گوشی ؟
    برای هردوش،گوشیم گلکسی سامسونگه

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

برای هردوش،گوشیم گلکسی سامسونگه
    برای کامپیوتر که خودم دنبالش میگردم اما واسه گوشی باید سعی کنی هنذفری اصلیشو پیدا کنی تا صداش عالی باشه . بستگی به مدل گوشیتون داره که چه کیفیتی داشته باشه صداش

9. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هدفون فعلیم Sennheiser Headphone CX 300-II Precision و این هدفونو واسه یکی از دوستام میخوام...
    هدفون منم تست کرد... ولی خواستم ببینم حالا که داره میگیره چیز بهتر از این تو این قیمت چیه...
    تو سری CX سنهیزر بهترین مدل چیه؟؟؟ سیم همشون مثه Sennheiser Headphone CX 300-II Precision نازکه؟؟؟
    راستی AKG Headphone Q 350 رو نمیتونه تست کنه چون باید اینترنی بگیره... به طور کلی کیفیتش چطوره؟؟؟ شفافیت و بیس؟؟؟
    ممنون
    اگر هدفون شما رو
    گوش کردن و پسندیدن مدل بسیار خوبیه
    توی همین فروم هم به کررات توصیه شده
    بهترین مدل cx همین 300 هست
    در مورد akg هم توصیه نمیکم اگر نمیتونه تست کنه چون ممکنه بعد از خرید پشیمون بشه
    بهترین هدفون همین هدفون cx300 هست که هم گوش داده خوشش اومده هم در مورد راحتی و ایزولیشن و .... میتونه با هدفون شما تست کنه
    تا خرید بسیار مطمئنی داشته باشه .
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 31-12-2013 at 13:58.

11. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این هدفون razer electra چه جوریاس؟ 230 تومن میارزه؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها نمی دونم تا حالا چیزی راجب امواج مغزی شنیدین یا نه : لطفا نوشته های پایین رو مطالعه بکنید تا متوجه بشید خیلی ممنون .

یه خواهشی از دوستان دارم لطفا هدفونی مناسب این کار رو معرفی بکنید بی نهایت ممنون میشم

قیمت هم زیر 200 تومن و زیر 100 تومن چند تا گزینه معرفی بکنید ( 2 رنج ارزون و گرون - ارزش داره یشتر خرج بکنم )
    من به شخصه اونها رو تحت عنوان BinauralBeats میشناختم
    یه چند وقت پیش هم یک مجموعه ی کامل دانلود کردم ولی تست نکردم که جواب می ده یا نه
    در هر صورت در خود سایت توصیه ای به استفاده از هدفونهای خاص ندیدم
    شما با هر هدفونی دارید امتحان کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر.
    خوب بهترین انتخاب برای شما فکر میکنم هدفونهای دور گوشی باشه با این کاربرد تا داخل گوشی
    چون دور گوشی ها راحتی بیشتری دارند.

14. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امواج مغزی با ماهیت بسیار پیچیده ای که دارن همچنان غیر قابل کشف رمز بوده و خواهد بود تا سالهای سال اینده
    ماهیت اونها خیلی ساده بنظر میرسه ولی اصلا اینطور نیست
    از نظر شکل و محتوا بسیار شبیه موسیقی که کاربرد ما باشه هستند ولی این فقط یک تشابه خیالیه نه واقعی مثلا:
    هم داری فرکانس
    هم داری فراز و فرود
    هم دارای چرخه
    هم دارای همزمانی
    هم دارای تضاد
    هم شدت

دقیقا مثل موسیقی ولی چطور ما به درکی از سبکهای متفاوت رسیدیم؟
    چطور ما میتونیم با شنیدن یه قطعه کوتاه چند ثانیه ای سبک موسیقی رو تشخیص بدیم؟
    آیا تمام موسیقی میشه صداها و سبک و هارمونی و و و ؟
    آیا سبکها غیر از تمام تعاریف فیزیکی تولید موسیقی رو با هم دارن؟
    مثلا همه سبکها دارای ریتم هستند و همه سبکها با نواختن مداوم یک یا چند ابزار کار صدا تولید میکنن و همه با ترکیب این صداها با شدت و فرکانس های مختلف خالق چیزی هستند که موسیقی خونده میشه
    همون موسیقی که بیسوادترین و بی تجربه ترین انسانها هم از شنیدن اون حسی مشترک با بقیه بدست میارن و این نشون میده که چیزایی هست که ذاتا در وجود و فکر و مغز انسان نهفته س و کشف نشده

امواج مغزی سالهای سال پیش کشف شده بود ولی هیچ وقت کاربرد و منبع و رمز گشایی اون به نتیجه نرسید جز یکسری حدث و گمانه هایی از ایده ها و نظر های غیر اثبات شده
    این امواج درون مغز ماهیت الکتریکی اونها جذابترین موضوع نرولوژیست ها بوده و هست ولی هیچ وقت تحت تاثیر قرار دادن اونها توسط شنیدن ثابت نشده به هر حال این فرکانس هایی که صحبت میشه دقیقا اونی نیست که ذکر میشه مثلا در تراکهای این نظریه به جای تولید فرکانس های مشابه و هم فرکانس امواج مغزی از فرکانسهای با ضریب بالاتر استفاده میکنند که از تفاضل اونها فرکانس مورد نظر بدست بیاد
    مثلا برای تولید فرکانس 7 هرتزی که تقریبا هیچ هدفونی قادر به تولید اون نیست و هیچ گوشی به خوبی نمیتونه اون رو درک کنه از فرکانسهای 140 و 147 هرتز همزمان استفاده میشه که تفاضل این دو فرکانس درون مغز و هنگام باز تشخیص صدای شنیده شده باعث میشه که مغز از این ترکیب فرکانسی رو درک کنه که مشابه فرکانس خودش که 7 هرتز در اون لحظه بوده بشه و یه حالتی مثل سورپرایز یا حس تلنگری خوشایند درک کنه که باعث ریلکسیشن میشه و و و و

در آخر:
    برای این کاربرد و اکثر کاربردهای صوتی غیر از موسیقی به هدفون خاصی نیاز نیست چون در اکثر این دست کاربردها تمام هدفونها به راحتی از پس اون برمیان
    و یک هدفون کاملا معمولی حتی هدفون گوشی موبایل چند سال پیش توی کشوی میزتون که کلی خاک خورده و دیگه کابل اون از یه میله آهنی هم محکمتر شده کاملا مناسبه

در آخر آخر:
    هیچ برنامه کامپیوتری قادر به تولید حتی یک ثانیه از امواج مغزی نیست و تنها با تولید اونها ضبط الگوهای الکتریکی امواج واقعی مغزی و تبدیل اونها به صدا هست که این هم با کلی اما و اگر بوده
    می تونید برای امتحان کردن کارکرد یا تجربه این صدا ها از این لینک دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پست در جواب پیغام خصوصی دوست عزیزی بود و لطفا هر بحثی هست درون تاپیک مطرح بشه که همه با هم از تجربه همدیگه استفاده کنیم

شما هم موفق باشید.

16. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •