سلام . زنگ زدم از لاف معروفمون استفاده کردم خط باقلوا شد
نه دوست عزیز داون استریم - آپستریم خوب بود . پورت هم خوب بود . مشکل جای دیگه بود که زبونو واسشون یک کوچولو گردوندم حل شد
سرعت وپینگ به حالت نرمال برگشت زمان ریس جمهور اح........![]()
سلام . زنگ زدم از لاف معروفمون استفاده کردم خط باقلوا شد
نه دوست عزیز داون استریم - آپستریم خوب بود . پورت هم خوب بود . مشکل جای دیگه بود که زبونو واسشون یک کوچولو گردوندم حل شد
سرعت وپینگ به حالت نرمال برگشت زمان ریس جمهور اح........![]()
3 ترا هارد دار که مال 3-4 سال پیشه![]()
من یک مگ نامحدود دارم ، اینم تست سرعتم
محتوای مخفی: 01
از تاریخ 91/3/31 الی 92/3/31
البته 1 ماهش از اینترنت کسی استفاده نکرده یعنی 11 ماه
Last edited by luckysadegh; 21-06-2013 at 00:01.
اونایی که خط فیبر دارن از هر جا اعلام وضعیت کنند سرعت رو... ماهشهرم از 20 روز قبل انتخابات سرعتم بالا 70 نیومده حالا هم همینطور .نت 1 مگ 4گیگ ترافیک 20.600 تومان سرعت دانلود 7 الا 50 k در حالت عادی .زمان رایگان 23 k .
دعوا دارین ها
والا به قرآن![]()
ایمان جان مگه توی این آی پی نمیری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باید به بخش گزارش اتصالات بری ؟
من اوجا رفتم ولی هرچی تاریخ رو میزنم ارور میده میگه اشتباه وارد کردید . شما چطور وارد میکنی ؟
فهمیدم چجوریه
اینم مصرف من
![]()
امروز صبح زنگ زدم به 2020.گفتم چرا من 65600 واریز کردم و توی پنل زده 59700 که گفتن پنلت آپدیت نیست.بعد گفتم تاریخ شروع سرویس زده 3/29 چرا اتمام رو زده 6/26 که گفتن ارجا میدیم درست کنن.دارن میرن توی دزدی علنی
سلام دوست عزيز.
سه ماهه نامحدود 512 توي اين برگه اي كه دست منه 66000 تومن زده. يعني 400 بيشتر از مال شما!
شما سه ماه قرار داد نبستيد در اصل توي همه isp ها (پارس انلاين هم اينطور بود) 90 روز قرار داد مي بندن چون 6 ماه اول سال 31 روزي هستند از 3/29 تا 6/26 ميشه 90 روز.
پ ن : سرعت الان خوب شده و حدود 180 دانلود مي كنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)