تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 475 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون بابت وقت گذاشتنتون ! من یه سرچی خودم هم زدم که قیمت Sony Xperia Tablet Z در حدوده 1.500.000 بود اگر اشتباه نکنم ، که به بودجه من هیچ رقمه نمیخوره !

نظرتون درمورد LG G PAD 8.3 و SAMSUNG NOTE 8 چیه ؟! خوب نیستن ؟! از G PAD خیلی تعریف میکنن ! درسته ؟! به G PAD نمیشه هیچ رقمه مودم 3G وصل کرد ؟!

ممنون .

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

خیلی ممنون بابت وقت گذاشتنتون ! من یه سرچی خودم هم زدم که قیمت Sony Xperia Tablet Z در حدوده 1.500.000 بود اگر اشتباه نکنم ، که به بودجه من هیچ رقمه نمیخوره !

نظرتون درمورد LG G PAD 8.3 و SAMSUNG NOTE 8 چیه ؟! خوب نیستن ؟! از G PAD خیلی تعریف میکنن ! درسته ؟! به G PAD نمیشه هیچ رقمه مودم 3G وصل کرد ؟!

ممنون .
    دوست عزیز
    Sony Xperia Tablet Z 16GB WiFi حدود یک ملیون و صد هست. اون مدلی که شما می گین، 32 گیگابایت هست.

من خودم 8.3 LG G Pad داشتم. باید بگم که تبلت بسیار خوبیه. اما خب به Z نمی رسه.

از خصوصیات G pad می تونم به رابط کاربری خوب(البته سنگین)، سخت افزار مناسب، کیفیت
    مناسب دوربین ها اشاره کنم.

مدل G Pad LTE هست که احتمالاٌ در این هفته وارد میشه که به اون سیم کارت می خوره و
    از 3G هم پشتیبانی می کنه.

مشکل LG G pad رابط کاربری سنگین اونه که باعث میشه مقدار زیادی از رم رو اشغال کنه
    و گاهی هم لگ بزنه.(خیلی کم)
    به هر حال اگه با 8.3 اینچ بودن این تبلت مشکلی ندارید،
    انتخاب بسیار خوبیه.

بنده چون با هر دو تبلت کار کردم، (Z و G pad) متوجه شدم که تبلت Z یه خیلی بهتره از همه
    لحاظ. مخصوصاً برنامه پخش موزیک مخصوص سونی (Walkman)

البته توجه داشته باشید که این مدل سیمکارت نمی خوره. این مشکل با مودم های همراه
    رای فای برطرف میشه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

3. 3 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    Sony Xperia Tablet Z 16GB WiFi حدود یک ملیون و صد هست. اون مدلی که شما می گین، 32 گیگابایت هست.

من خودم 8.3 LG G Pad داشتم. باید بگم که تبلت بسیار خوبیه. اما خب به Z نمی رسه.

از خصوصیات G pad می تونم به رابط کاربری خوب(البته سنگین)، سخت افزار مناسب، کیفیت
    مناسب دوربین ها اشاره کنم.

مدل G Pad LTE هست که احتمالاٌ در این هفته وارد میشه که به اون سیم کارت می خوره و
    از 3G هم پشتیبانی می کنه.

مشکل LG G pad رابط کاربری سنگین اونه که باعث میشه مقدار زیادی از رم رو اشغال کنه
    و گاهی هم لگ بزنه.(خیلی کم)
    به هر حال اگه با 8.3 اینچ بودن این تبلت مشکلی ندارید،
    انتخاب بسیار خوبیه.

بنده چون با هر دو تبلت کار کردم، (Z و G pad) متوجه شدم که تبلت Z یه خیلی بهتره از همه
    لحاظ. مخصوصاً برنامه پخش موزیک مخصوص سونی (Walkman)

البته توجه داشته باشید که این مدل سیمکارت نمی خوره. این مشکل با مودم های همراه
    رای فای برطرف میشه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ممنون از توضیح کاملتون !
    G PAD LTE همین هفته 100 درصد وارد میشه ؟! قیمت تقریبیش رو میتونید حدس بزنید ؟! بعد اینکه فول اچدی نبودن Z خیلی تاثیر نداره تو کیفیت تصویر ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

ممنون از توضیح کاملتون !
    G PAD LTE همین هفته 100 درصد وارد میشه ؟! قیمت تقریبیش رو میتونید حدس بزنید ؟! بعد اینکه فول اچدی نبودن Z خیلی تاثیر نداره تو کیفیت تصویر ؟!
    نه صد در صد!

یکی از دوستام تو علاالدین گفته بود احتمال زیاد وارد میشه. حالا نمی دنم. مطمئن نیستم. قیمتش هم حدوداً 1100 باید باشه.

رزولوشن تبلت های سونی از S به بعد، کلاً FULLHDـیه! (1080*1920) و اگر هم نبود، تو کیفیت تاثیر نداره اما هین کار با تبلت یا مثلاًموقع وب گردی
    خیلی تاثیر داره. حتی تو فیلم دیدن هم تاثیر نداره. تراکم پیکسلی 224 برای یه تبلت خیلی هم عالیه. خیالتون راحت.

6. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه صد در صد!

یکی از دوستام تو علاالدین گفته بود احتمال زیاد وارد میشه. حالا نمی دنم. مطمئن نیستم. قیمتش هم حدوداً 1100 باید باشه.

رزولوشن تبلت های سونی از S به بعد، کلاً FULLHDـیه! (1080*1920) و اگر هم نبود، تو کیفیت تاثیر نداره اما هین کار با تبلت یا مثلاًموقع وب گردی
    خیلی تاثیر داره. حتی تو فیلم دیدن هم تاثیر نداره. تراکم پیکسلی 224 برای یه تبلت خیلی هم عالیه. خیالتون راحت.
    درسته ! فول اچدیه ! من فکر کنم S رو دیده بودم ! ایشالله شد همین Z انتخابم . دوربین دومش هم بهتر از LG هست که برام مهمه .
    فقط شما که رفیقت تو بازاره ، الان سایت ایران رهجو گذاشته 1.195.000 ، بگیرم از همونجا یا برم از بازار بگیرم ؟! نمایندگی مرکزی نداره سونی ؟!

8. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته G Pad LTE از 2G و 3G پشتیبانی نمی کنه و فقط 4G رو ساپورت میکنه! درسته؟

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

درسته ! فول اچدیه ! من فکر کنم S رو دیده بودم ! ایشالله شد همین Z انتخابم . دوربین دومش هم بهتر از LG هست که برام مهمه .
    فقط شما که رفیقت تو بازاره ، الان سایت ایران رهجو گذاشته 1.195.000 ، بگیرم از همونجا یا برم از بازار بگیرم ؟! نمایندگی مرکزی نداره سونی ؟!
    از هر جا به نظرت مطمئنه بگیر.
    نمایندگی تو بازار موبایل چندتا هست.

12. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ممنون .
    سلام بله g pad خوبه ولی یه ایرادی داره اینه که سیم کارت خور نیست ولی همه چیش خوبه در مورد سوال اخرتون هم نه همچین چیزی نیست
    اما اگه شما تبلت سیم خور میخواین تبلت ایسوس فون پد 7 2014 me372 هست که از g pad بهتره که البته هنوز وارد بازار نشده اگه میخواین کمی صبر کنید و حتما اونو بخرید

14. 2 کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام بله g pad خوبه ولی یه ایرادی داره اینه که سیم کارت خور نیست ولی همه چیش خوبه در مورد سوال اخرتون هم نه همچین چیزی نیست
    اما اگه شما تبلت سیم خور میخواین تبلت ایسوس فون پد 7 2014 me372 هست که از g pad بهتره که البته هنوز وارد بازار نشده اگه میخواین کمی صبر کنید و حتما اونو بخرید
    منظورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Gorgan

17. 2 کاربر از Nimus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •