تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 456 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله دقیقا بازم همون سناریو تکرار شد بارسا فشار میاره موقعیت خلق می کنه بسیار بی دقت در ضربات آخر در هر صورت به سختی گل میزنه و جایی که باید بازی رو آروم کنه وقتی جلو هست فشار احساسی نیاره دو دقیقه آخر نیمه رو کنترل کنه!!!! و رو یک نصف موقعیت و ضد حمله گل میخوره واقعا گاهی قدرت بارسا باعث میشه میل به حمله زیاد بشه و کنترل نکردن بازی میتونه اینطور بشه مثل بازی رفت با اینتر و همین چلسی و ... قبل از هرچیز همونطور که قبلا گفتم والدز با تمام پیشرفتهاش به هیچ عنوان یک دروازه بان درجه یک و مطمئن نیست و ابدا نمیتونه در شرایط حساس تیم رو نجات بده شما تو این سه بازی مهم و حساس ببینید چقدر اشتباه داشت و چه گلهای بچه گانه ای خورد بازی رفت چلسی اون ضربه آروم و کم زاویه دروگبا رو به راحتی گل میخوره ال کلاسیکو رو گل اول با خروج و دفع اشتباه موقعیت گل میده گل دوم با خروج فاجعه راحت گل میخوره و بازی برگشت چلسی باز هم خروج بسیار بسیار ضعیف در حالی که توپ در زاویه خیلی خطرناکی نبود و مدافع داشت برمیگشت یه چیپ مدرسه ای میخوره!حتی نیمه دوم بازم هم جلو میاد و نزدیک بود از وسط زمین دروگبا بهش گل بزنه رو یک کرنر هم خروج اشتباه ببینید چقدر رو خروجها ضعیف بوده تو شرایط حساس باید چند متر طناب بگیریم ببندیمش به تیر که زیاد جلو نیاد واقعا اگه دروازه بانی مثل کاسیاس نویر یا چک تو بارسا بود ... بگذریم خط دفاع بارسا هم امشب خوب نبود و راحت غافلگیر شد دو تعویض اجباری تو خط دفاعی دو تیم هم جالب بود!... و مسی باز هم رکود ناکامیش جلو چلسی رو ادامه میده اشتباه نکنم جز تیرک و پنالتی نیمه دوم یک موقعیت تقریبا تک به تک هم نیمه اول نزد

خب بریم چلسی این تیم واقعا خوب دفاع می کرد تا اینکه جان تری اون اشتباه عجیب رو کرد و تیم متزلزل شد و دو گل خورد اما بازم مثل بازی رفت دقیقه بسیار خوبی گل زدن و به بازی برگشت نیمه دوم خیلی بهتر دفاع کردن البته رو پنالتی و چند صحنه دیگه خوش شانس هم بودند و در نهایت تورسی که این روزا شاهزاده گل نزنی هست میاد و تیر خلاص رو میزنه یک زمانی بازیکنایی مثل آنری و زلاتان مهاجم هدف بارسا بودن و تو چنین شرایط قفل شده ای میشد فوتبال ایرانی مستقیم بازی کرد اما وقتی یک مهاجم با اون شرایط نیست تعویض کیتا و رفتنش به نوک حمله برای اون مدل حمله خیلی منطقی نبود هرچند که خیلی هم شکل نگرفت سانتر از جناحین ... چلسی زیاد خطا می کرد و کم خشن هم نبود اخراج و اخطار زیاد داشت ولی این بازی فیزیکی و دفاع بسته نهایتا جواب داد و این تیم به فینال رفت!

سوال اینه پپ تمدید می کنه؟
    +
    حالا برادر دیدی دوران طلایی تموم شده؟

2. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

عجب بازي زيبا يك طرفه و دراماتيكي بود
    همه چيز عالي بود جز نتيجه بدست امده و اينهم جز طبيعت فوتباله
    قرار باشه بارسا همه تيما رو لت وپار كنه بره جام بگبره به نظرتون قشنگه؟
    قشنگي فوتبال به همينه 80 به 20 مالك توپ باشي 4 تا بزني ديرك پنالتي خراب كني اخر سر هم بازي رو در مجموع ببازي

فوتبال خود زندگيه ...
    Last edited by ragbar12; 25-04-2012 at 01:29.

4. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من عطش بالای بارسا برای رسیدن به گل دلیل حذفشون بود
    بعد از 2-0 و در شرایطی که 2-3 دقیقه به پایان نیمه اول مونده و تیم حربف هم 10 نفرس منطق میگه بازی رو آروم کنید و بذارید نیمه اول تموم بشه
    نیمه دوم حریف رو تشنه گل زدن بکنید و از موقعیت هایی که قطعا با وجود سرعت بالای سانچز و مسی و آلوز و پاسهای ژاوی و اینیستا به وجود میاد نهایت استفاده رو ببرید
    ولی علاقه و به نظر من عجله برای تموم کردن کار تو همون نیمه اول بدجور کار دست بارسا داد

6. 13 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من عطش بالای بارسا برای رسیدن به گل دلیل حذفشون بود
    واقعا بهترین توصیف از وضعیت بارسا در این بازی همین جمله است

واقعا عطش و اشتیاق برای هجوم و رسیدن به گل باعث شد اون یکی دو دقیقه با دفاع کردن فکر نکنیم و باز هم روی اولین حمله گل بخوریم

اما حرف من اینه که این فلسفه بارسلوناست و من ابدا تیمم رو به این خاطر سرزنش نمیکنم چون به همین خاطر شیفته بارسا شدم

برای اینکه تلخی شکست رو فراموش کنید و فلسفه بارسا رو بهتر درک کنید شما رو دعوت میکنم به تماشای این ویدئو
    این حقیقت لذت بخش تیم ماست
    لاماسیا واقعا بینظیره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تموم شد.سه باخت پیاپی برای بارسا.بارسا دیگه داره افت می کنه.به نظر من باید برای سال جدید اگر می خواهد دوباره به اوج بر گرده باید از نظر یار گیری در فصل ترنسفر قوی حاضر بشه.کلا بارسا توی کار دفاعی(دروازه و دفاع) توی این سه تا بازی خیلی ضعیف بود.تقریبا هر چی گل خوردیم تقصیر والدز بود.دیشب هم یه صحنه بیرون اومده بود و دروگبا از وسط زمین اقدام به شوت زنی کرد ولی شانس آورد به توپ رسید.حالا مثل اینکه باید از پرسپولیس تمنا کنیم حداقل حسین هوشیار رو بدن بارسا میثاق هم خوبه.مسی هم در این شب حساس پنالتی خراب کرد.حالا فقط امیدوارم بایرن قهرمان بشه.دوباره این شب خاطره بد سال 2010 مقابل اینتر یادم اومد.مثل صافی اصلا توپ از دفاع رد نمی شد.
    در ضمن با تمام حرف های آقای arbab,sayeha و Eblis 2011 شدیدا موافقم.حالا باید منتظر سال بعد باشیم وتغییر و تحولات.ببخشید اگر زیاد شد.

10. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مبارکه چلسی باشه با یه بازی دفاعی و ضد حمله ماهیت فوتبالشون رو نشون دادند کار دیگه ای نمی تونستند بکنن عین رئال
    یاد قهرمانی یونان در اروپا افتادم آدم بازی این تیمها رو میبینه از فوتبال زده میشه اما دلخوشی وجود تک تیمهایی مثل بارسا هستند که در عین باخت بازیشون سرشوقت میاره
    واقعاً نمی دونم چی بگم تو این دوتا بازی تیم حمله می کرد 80 درصد بازی دستش بود اما...
    یازده نفره بری تو دفاع بعد خوشحال باشی و ادعا کنی تیم بهتری بودی!!

12. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    دیشب همه خوب بودن
    کوئنکا هم بد نبود اما پاس های رو به عقبش یه خورده مشکل ساز شده بود
    بین 10 تا از بازی کنایی که خوب بودن،والدز افتضاح بود
    سعی کنیم احساسی و با تعصب قضاوت نکنیم
    ما الان اروپا و لالیگا رو از دست دادیم
    به خاطر چی؟
    والدز
    اون دو گل افتضاحی که از رئال خورد
    گلهایی که در طول فصل از تیمای ضعیف می خورد
    اون گل ثانیه 28 که به مادرید داد
    مصدوم کردن پیکه که دیشب اتفاق افتاد
    اون خروج بی موقعش موقع گلی که رامیرز زد
    اشتباه بزرگش توی خوردن گل دوم(البته توی این صحنه زیاد تقصیر کار نبود چون دفاع کلا خالی شده بود)
    نمیدونم بارسا چرا نمیتونه وقتی صعودش به فینال مسجل شده اتوبوس جلوی دروازه بذاره؟
    وقتی رئال اینطوره،میلان اینطوره،چلسی اینطوره و هزار تیم دیگه اینطور هستن بارسا نمیتونه تاکتیکشو اجرا کنه
    تا وقتی این همه مصدوم داریم نمیتونیم گل بزنیم
    حتما بیلبائو هم میخواد اینطوری جام حذفی رو هم از ما بگیره
    وقتی همه این طورن،بارسا هم باید ضد فوتبال بازی کنه
    مهاجم هدف کی بود؟
    سانچز توی نیمه دوم کلا محو شده بود
    اومدن کیتا هم جای تعجب داشت
    پنالتی هم که
    سه تا توپ به تیرک زدیم توی این دو تا بازی
    حالا ما هی حمله کنیم و گل نزنیم،حریفامون با تک حمله هاشون گل بزنن

بارسا باید مثه اینا بازی کنه هر وقت گل زد:

وقتی احترام به هوادار و بازی زیبا کلا از بین رفته،بارسا هر طور هم که قشنگ بازی کنه کاری از پیش نمی بره
    نمیتونه جلوی لشکر ضد فوتبال وایسته
    دوستی که پیاما رو تایید می کنین،من امروز میرم شهرستان و دسترسی به اینترنت تا سه روز دیگه ندارم

لطف کن تایید کن
    ممنون

14. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض

یعنی خدااااااا شاهده ناراحت نیستم !!!! نمیدونم چرا !!

فقط من در اولین فرصت فیلم بازی رفت و برگشت رو دانلود میکنم .... تا آخــــــر عمرم هر کی حرف از "وجود نداشتن شانس و تقدیر " زد ، میزنم تو صورتش فیلمو !!

ایشالا فصل بعد ! جـــــــــــــونم بارسا
    واقعا راست میگی دوست عزیز منم باهات خیلی خیلی موافقم

به نظر من بارسا خیلی تیم بدشانسیه ، فقط کافی بود یکی از اون 4 تا تیر گل بشه که بارسا صعود کنه یا اصن روند بازی ها فرق کنه ولی حیف حیف از این شانس....

در مورد بازی هم به نظر من کوئنکا از تلو خیلی بهتر بود و نمیدونم چرا تعویضش کرد. والدس هم که مثل همیشه سوتی رو داد. مسی تو حد و اندازه های خودش نبود و ....
    هنوزم باورم نمیشه که بارسا نتونست صعود کنه...
    +
    در ضمن اینم بگم لیورپول هم تو بدشانسی کم از بارسا نداره. لیورپولی که بیشتر از 23 بار توپ رو به تیر زد

من کلا طرفدار دو تا تیم بارسا و لیورپولم که هر دوتاشون بدشانسن.....

16. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم با تمام عشقی که به بارسا دارم ولی دیشب ناراحت نشدم چون که دنیا دار مکافاته و این اصل فوتبال و زندگیه
    تو سال 2009 که چشمو به روی همه حقایق بسته بودم و برد بارسا جلوی چلسی رو کاملا جوانمردانه میدیدم ولی چشامو بیشتر باز کردم دیدم راحت 4 تا پنالتی برای چلسی نگرفتن و تو اون دوره بارسا قهرمانم شد (با اینکه تو تمام بازی های اون سال CL عالی بازی کردن )
    حالا امسال این اتفاق رو با دیدن بازی رفت که بارسا یه جورایی طلسم شده بود و مسی و بازیکنان مهمون نمیتونن بهترین موقعیتامونو گل کنن و کسی مثله سرجیو باید بیاد گل بزنه ...... خیلی جالب بود اصلا یه جورایی تو تقدیر امسال بارسا از دست دادن لالیگا و CL نوشته شده بود بعد این همه موفقیت های پی در پی در این سالها
    اگرم از دید کاملا فنی و بدون احساسی ببینیم
    باید بشدت از تاکتیکای پپ در بازی های مهم انتقاد کنیم که تاکتیکاش تو بازی با ختافه و بازی با چلسی هیچ فرقی نمیکنه ...
    همون پاسکاری های بشدت خسته کننده - ارسال بی فایده توپ در جناحین - شوت نزدن بازیکنان در مواقع عالی - .....
    با این تاکتیک معلوم بود که یه روزی لو بره و خوزه برای اولین بار تونست این سستم رو کاملا منهدم کنه و همینطور بقیه مربی ها هم یاد گرفتن

از بازی دیشب والدز با بیرون اومدنای بی موردش و دفاع ضعیف تیم و...... دیگه همتون میدونین
    در کل بارسلونا به قدرتش در سال بعد ادامه میده اگه تاکنیکای فنیش رو کمی تغییر بده
    یا علی

18. 2 کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بلند شو پسر تو الگوی بسیاری از کودکان جهانی که رویای ستاره شدن رو در مسیر پاک و رشد معجزه آسای تو جستجو میکنن
    وقتی چهار توپ به تیر میخوره و در مقابل سه گل در وقتهای اضافه میخوریم تو مقصر نیستی چون تقدیر به گونه ای دیگر نوشته شده

..............................

پل والری میگه هنر زاییده شکسته
    شکسپیر میگه انسانهایی که شکست رو تجربه کردن روحشون متعالی تر و قوی تر از انسانهاییه که همیشه پیروز هستن
    اما مهمتر و بزرگتر از این جملات، جمله یکی از پادشاهان فقید ایران یعنی کریم خان زند هست که میگه:
    تاریخ در مورد انسانها بر اساس نوع برنده شدنشون قضاوت نمیکنه بلکه بر اساس شکل شکست خوردنشون قضاوت میکنه

یک روز با یکی از همکارا در مورد تفاوت مسی و مارادونا حرف میزدیم و اون این سوال رو مطرح کرد که چرا هنوز کلیت مردم جهان قبول نکردن که مسی بهترین بازیکن تاریخه و مارادونا رو لایق این عنوان میدونن؟
    و ازم خواست که در جواب نگم که طرفدارای سایر تیمها حسادت میکنن یا...

من هرچقدر فکر کردم به این نتیجه رسیدم که تفاوت مسی و مارادونا در بردها و گلها و دریبلهاشون نیست
    هر دوشون گلهای قشنگ زدن با دست گل زدن دریبلهای یک شکل داشتن بردها و قهرمانیهای زیادی داشتن

اما مارادونا یک چیز داشت که مسی نداشت و اون تجربه تلخ شکست خوردن بود
    مارادونا در فینال سال 90 بعد از باخت به آلمان به معنای واقعی شکست رو احساس کرد و اشک ریخت و تاریخ بر اساس گفته کریم خان زند بر اساس شکستش اون رو در حافظه ها ثبت کرد
    اون اشکها چیزی بود که شخصیت مسی کم داشت
    مسی حتی زمانی که با آرژانتین حذف شد یا زمانی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقابل اینتر حذف شد شکست رو به معنای واقعی درک نکرد و تلخی شکست رو با تمام وجود احساس نکرد و شاید روح کودکانش هنوز اجازه نمیداد شکست رو بپذیره
    اما امشب مسی به اون تجربه رسید و تلخی شکست رو با تمام وجود چشید و سنگینی شکست رو در فقراتش احساس کرد
    این بهترین و گران بهاترین چیزیست که مسی تا به حال در دنیای فوتبال به دست آورده و مطمئن باشید مسیِ آینده چیزی به مراتب فراتر از این مسی خواهد بود و پیشبینی فرگوسن مبنی بر آغاز سالهای اوج مسی بعد از سن 24 سالگی رو به عینه خواهید دید

20. 15 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •