تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1805 اولاول ... 3213714114174184194204214224234244254314715219211421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش یه چن تا تست از سرور داخله وخارجه بزار مال من که هیچ وقت به 300نمیرسه نهایت260بیشتر نمیشه.اینم سندش:
    Last edited by masooyan; 22-08-2013 at 08:51.

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

دو ماه اولی که سرویس گرفته بودم همه چیز عالی بود نه قطعی نه افت سرعت، تا جاییکه واسم سوال پیش اومده بود که این بچه ها تو این تاپیک چی میگند و همش از مخابرات مینالند.البته من خطم فیبره بهر حال مجبور بودم از اینا بگیرم.
    تو سومین ماه افت سرعت و کیفیت شروع شد.تو این کشور عادیه اول یک سرویس یا خدمات یا محصول رو با کیفیت پسند مشتری ارائه میدن بعد که مشتری جمع کردن از سر و ته هزینه ها میزنند برای درآمد بیشتر این طوری میشه که کیفیت افت میکنه و مشتری حس میکنه سرش کلاه گذاشتن

3. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

الان زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا حجمم برنگشته؟ اطلاعیه گلدنت رو واسم میخونه میگه دیگه رایگان شبانه نداریم!!!!!!!!
    بهش گفتم سایت مخابرات همین دیروز اطلاعیه زد که شبانه برگشته،میگه نمیدونم اصل کاری اینه(گلدنت)نمیدونستم یه شرکت پیمانکار مهمتر از شرکت اصلیهخدا همه رو براه راست هدایت کنه.

5. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از دوستانی که دیروز رفتند تشکر می کنیم ،مخصوصا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برایشان آرزوی سلامتی می کنیم.

7. 3 کاربر از mohsen1849 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان شبانه برگشت ولی حجممون چی؟؟؟؟؟آقای man.u شما شماره ای نگرفتی ازشون؟اگه گرفتی یه تماس برای حجم شبانه می تونید بگیریدشما رو میشناسن(که رفتید رسما اعتراض کردید) پس نمی تونن حرف شما رو 10به کنن.ممنون میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اقدام غيرکارشناسي شرکت مخابرات، مشترکان اينترنت را سردرگم کرد
    خراسان رضوي - مورخ پنج‌شنبه 1392/05/31 شماره انتشار 18483

حجم دانلودهاي مصرف شده به حساب مشترکان بازگردانده مي شود
    عبدالهي/اقدام غيرکارشناسي شرکت مخابرات استان در حذف ناگهاني سرويس اينترنت شبانه رايگان، با اعتراض بسياري از مشترکان همراه بود و منجر به آن شد که مدير روابط عمومي اين شرکت پس از جلسه ويژه بررسي اين موضوع در شرکت مخابرات خراسان رضوي، در گفت و گو با خبرنگار ما اعلام کند که حجم دانلودهاي مصرف شده کاربران در ساعت يک بامداد تا 7 صبح به حساب کاربري آن ها بازگردانده خواهد شد.تماس ها و پيامک هاي متعدد کاربران اينترنت مخابرات طي روزهاي گذشته حکايت از آن داشت که شرکت مخابرات بدون اطلاع رساني قبلي، سرويس اينترنت شبانه رايگان خود را حذف کرده و اين اقدام به مصرف شدن حجم دانلود ذخيره شده بسياري از کاربران منجر شده است.مديرروابط عمومي شرکت مخابرات استان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: کليه طرح هاي اشتراک اينترنت شرکت مخابرات به قوت خود باقي است و حجم دانلودهاي مصرف شده کاربران به حساب کاربري آن ها بازگردانده مي شود. ثاقب افزود: هم اکنون بر اساس مصوبات قانوني، امکان استفاده از سرويس اينترنت شبانه رايگان به استثناي طرح اينترنت «خانواده» در ساير طرح ها وجود دارد و به دليل ناآگاهي برخي همکاران از اين مصوبه، چنين مشکلي براي کاربران به وجود آمده است.
    ثاقب تاکيد کرد که حجم دانلود مصرف شده کاربران در اين ساعات به حساب آن ها بازگردانده مي شود و در صورت تغيير مصوبات مربوط به طرح، قبل از حذف سرويس اطلاع رساني انجام خواهد شد.شايان ذکر است که به دليل رايگان بودن استفاده از اينترنت در سرويس شبانه، بسياري از کاربران، فعاليت هاي اينترنتي خود را به ساعات اوليه بامداد موکول مي کنند و اين موضوع نشان مي دهد حذف شدن اين سرويس رايگان از خدمات اينترنتي شرکت مخابرات، سود هنگفتي را عايد اين شرکت خواهد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 14 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از دوستامون Gregarوman.uوshoojats که لطف کردن و رفتن مخابرات وحق همه رو گرفتن ازشون از طرف خودم ودیگر دوستام تو شهرستان کمال تشکر رو دارم.با اینکارتون به همه نشون دادید که اگه با هم باشیم کار نشد نداره.
    یه سوال اونجا که رفتین چطور ریز کارکردتونو در اوردن من هرچی نگاه میکنم میبینم از1392/02/20ریز کارکرد روزده که البته من از قبل یه عکس دارم

12. 2 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ایول حرک قشنگی زدید خوشم اومد . بیشتر از این خوشم امد که جواب گرفتین و عملا ثابت شد با اعتراض جمعی و حضوری میشه به جواب نزدیک شد

هر چند جواب گرفته شد اما در کل باز هم تبعیض و تفاوت بین شهرها و استان ها زیاده مخصوصا تفاوت با تهران خیلی خیلی زیاده . من نمیدونم چون بچه های مسئولین یا همون آقا زاده ها تو تهران زندگی میکنند باید شرایط بهتر باشه یا از چیزی میترسند که ما تو هشرستان بلد نیستیم انجام بدیم ؟؟؟!!!!!!!!

این شرایط اینترنت مخابرات تهران که جوری که من از دوستان پرسیدم همگی نامحدود هستند بدون محدودیت حجمی :

اینترنت پرسرعت (ADSL)
    تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از فناوری ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ده برای شرکت های ارائه کننده خدمات به شرح جدول زیر می باشد. هزینه مودم و راه اندازی آن بعهده مشترک می باشد و هزینه ای برای راه اندازی خدمات نباید توسط شرکت های ارائه کننده خدمات از مشترکین دریافت شود. این شرکت ها موظف به نصب و راه اندازی تجهیزات در محل مشترک با تنظیم صورتجلسه تحویل پهنای باند می باشند.
    مبلغ حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند
    59200 ریال
    64 کیلو بیت بر ثانیه
    99200 ریال
    128 کیلو بیت بر ثانیه
    125600 ریال
    256 کیلو بیت بر ثانیه
    204800 ریال
    512 کیلو بیت بر ثانیه
    383200 ریال
    1024 کیلو بیت بر ثانیه
    745600 ریال
    2048 کیلو بیت بر ثانیه
    شرکت مخابرات ایران و شرکت های دارای پروانه ارائه خدمات انتقال داده ها از طریق خطوط کابلی (PAP) موظف هستند نرم افزار لازم برای اندازه گیری لحظه ای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی لازم را انجام دهند.

-----------------------------

حتی اصفهان و یکسری شهرهای بزرگ دیگه وضعیتشون از خراسان بهتره . خیر سرمون بزرگترین استان ایران هستیم و تنها استانی که بیشترین توریست رو داره ......

حالال این باید وضعیت اینترنتمون باشه که هی هیچی نگیم و هی اونا پروتر بشند و آهسته آهسته ازمون دزدی کنند . اصلا چرا باید این همه تفاوت بین تهران و شهرهای دیگه وجود داشته باشه ؟ مگه خونشون از ما رنگینتره ؟ من نمیگم تهران هم باید وضعیتش مثل ما باشه حرف من اینکه وضعیت ما باید شبیه به تهران بشه

بهتره یکی که در نگارش نامه و .... استاد هست یک نامه الکترونیکی سرگشاده برای وزیر جدید ارتباطات بنویسه و وضعیت رو تشریح کنه . وزیر جدید یکجورایی روی صحبتش در مورد اینترنت ملایمتر از وزرای قبلی بود

همین اول کاری که وزیر سرش شلوغ نیست و دنبال رفع و رجوع مشکلات هست بهتره اقدام کنیم تا جواب بگیریم وگرنه بعدا که سرش شلوغ بشه و تکیه بزنه روی صندلی و آب ها از آسیاب بیافته بعید نیست بشه شبیه به وزرای قبلی .

14. 5 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش یه چن تا تست از سرور داخله وخارجه بزار مال من که هیچ وقت به 300نمیرسه نهایت260بیشتر نمیشه.اینم سندش:
    عجب پینگی داری با سرور آمریکا / تا حالا زیر 200 ندیده بودم تست با آمریکا رو !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    خونه بابا

پيش فرض

سلام اونایی که طرح خانواده دارن حجمی که میخرن آخر ماه میسوزه یا نه ماله من که میسوزه شانس ما که شبانه مارو برداشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •