تورنت فیلتره !
تورنت فیلتره !
اومده ولی باید به لایو وصل بشم تا بگیرمش.
بعد از 45 ساعت سرو کله زدن با باگ ها ، فریز شدن ها ، مشکلات مرحله ای ، ترول ها و ... بازی با لول 24 تمام شد!
فعلا حس بازی کردن مراحل جانبی نیست.
فوق العاده بود.
دوستان به نظرتون ارزش داره 500 مگ دانگارد دانلود بشه ؟
مرسی
چقد زود
من با لول 57 به زور تموم کردم
داون گارد هم 500 مگ بیشتره آپدیت هم لازم داره
من بازیو با لول حدود 17 تموم کردم!شاید هم کمتر!
تموم کردن داریم تا تموم کردن برادر
بازی open world و rpg هست بازی arcade و مرحله ای نیست که بگیم رفتیم توم شد وسلام
حذف شود...
Last edited by tommy vercetti; 09-09-2012 at 01:01.
این بازی یک جهان رو بهت عرضه میکنه ... من شخصا از پرسه زدن در این بازی خیلی لذت می برم مراحل اصلی رو هم بی خیال شدم مراحل فرعی رو می رم ... همراه لیدیا و سگم ... واسه من خیلی عالی هست بعد کار همیشه 1 ساعت اسکایریم و با این موسیقی بی نظیر و اسمان شبانه ... این بازی رو واسه تمام شدن نساختن ...
من زود تمومش کردم که برم دنبال ماموریت های فرعی.تموم کردن داریم تا تموم کردن برادر
بازی open world و rpg هست بازی arcade و مرحله ای نیست که بگیم رفتیم توم شد وسلام
کلا همهماموریت ها رو پشت سر هم می رم تاداستان ها رو بفهمم.چقدر هم این بازی داستان داره!دارک برادر هود و دزدا و بقیه گروه ها هر کدوم یه بازیه واسه خودشون.
ولی یه مشکلی که این بازی داره اینه که یه پایان داره برا هر مرحله ایش.
rpg فقط مال انتخاب کلاس و پرک ها واز این جور چیزاش.
مثلا مس افکت چندین پایان داره و اگه بازی کردهباشین می دونین منظورم چیه.
ولی بازم اسکایریم بیشتر از مس افکت به دلم نشست و وقت روش گذاشتم و دارم می زارم.
یک مشکل این هست انجام کوئست ها هیچ تاثیری روی شخصیت نمی گذارن در واقع اگه این مورد حل می شد خیلی عالی بود مثلا پارامتری مثل اعتماد بنفس که با انجام هر کوئست بالاتر می رفت و یک تاثیر کلی روی همه skill ها داشت یا روی سرعت یادگیری اگه یک همچین امکانی بود انجام کوئست های فرعی بی مورد بهتر می شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)