ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟
رمز دوم کارت معمولا با موبایل بانک و ... تغییر نمیکنه، خود بانک هم نمیتونه هیچ کاری کنه
شما باید تشریف ببرید عابربانک مربوط به بانک تون و رمز دوم جدید برای خودتون ثبت کنید.
اگه خرید ناموفق رو تکرار کنین ( با همین رمز اشتباهی ) و ناقص، کارتتون مسدود میشه اونوقت کلی دردسر دارین
دوستان موسسه آرمان ( فردوسی سابق )
حساب سپرده روزشمار 25 درصد ( بالای 20 میلیون ) باز کردم
و سود 25 درصد واقعیش برام واریز شد.
جالبه که خیلی از موسسات باید یک هفته قبل برای برداشت از حساب بهشون اطلاع بدی، ولی ارمان (البته فردوسی سابقش ) اینطور نیست! و در هرجایی و هر مبلغی بخوای میتونی ورداری
موسسات بیشتر سود میدن فقط ترس از فردا نبودنشونه که مردم بانک ترجیح میدن
بانک آینده هم حساب برادرم داره 27 درصد سود میگیره!
سپرده یک ساله است
سلام دوستان
میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
ممنون
تو موبایل بانک یک قسمت داشت برای تغییر رمز دوم از اونجا عوض کردم و نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی دیگه با اون رمز جدید کار نمیکنه با دسنگاه atm هم بخوام رمز دوم لوض کنم مگه نباید رمز قبلی رو بزنم ؟
خیر دوست عزیز
من یه بار عوض کردم ولی حرفی از رمز قبلی نزد! نمیخواد خیالت تخت!
یعنی تحویلدار به صورت نقد گرفت و هیچ رسیدی هم نداد؟ اگر اینطور بوده پس غیرقانونی عمل کرده.
اما اگر خودکار از حساب کم شده و توی پرینت هم بنویسته کارمزد، یعنی از طرف بانک انجام شده.
ضمنا من پارسال رفتم بانک ملت و رمز رو عوض کردم، تحویلدار خیلی محترمانه این کارو انجام داد و هیچ کارمزدی هم نگرفت.
بله نقد گرفت هیچ رسیدی هم بابت 1000 تومان ندادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)