تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 639 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟
    رمز دوم کارت معمولا با موبایل بانک و ... تغییر نمیکنه، خود بانک هم نمیتونه هیچ کاری کنه
    شما باید تشریف ببرید عابربانک مربوط به بانک تون و رمز دوم جدید برای خودتون ثبت کنید.
    اگه خرید ناموفق رو تکرار کنین ( با همین رمز اشتباهی ) و ناقص، کارتتون مسدود میشه اونوقت کلی دردسر دارین

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان موسسه آرمان ( فردوسی سابق )
    حساب سپرده روزشمار 25 درصد ( بالای 20 میلیون ) باز کردم
    و سود 25 درصد واقعیش برام واریز شد.
    جالبه که خیلی از موسسات باید یک هفته قبل برای برداشت از حساب بهشون اطلاع بدی، ولی ارمان (البته فردوسی سابقش ) اینطور نیست! و در هرجایی و هر مبلغی بخوای میتونی ورداری

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

موسسات بیشتر سود میدن فقط ترس از فردا نبودنشونه که مردم بانک ترجیح میدن

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

موسسات بیشتر سود میدن فقط ترس از فردا نبودنشونه که مردم بانک ترجیح میدن
    بانک آینده هم حساب برادرم داره 27 درصد سود میگیره!
    سپرده یک ساله است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
    مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
    کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
    ممنون

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
    مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
    کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
    ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

رمز دوم کارت معمولا با موبایل بانک و ... تغییر نمیکنه، خود بانک هم نمیتونه هیچ کاری کنه
    شما باید تشریف ببرید عابربانک مربوط به بانک تون و رمز دوم جدید برای خودتون ثبت کنید.
    اگه خرید ناموفق رو تکرار کنین ( با همین رمز اشتباهی ) و ناقص، کارتتون مسدود میشه اونوقت کلی دردسر دارین
    تو موبایل بانک یک قسمت داشت برای تغییر رمز دوم از اونجا عوض کردم و نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی دیگه با اون رمز جدید کار نمیکنه با دسنگاه atm هم بخوام رمز دوم لوض کنم مگه نباید رمز قبلی رو بزنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

تو موبایل بانک یک قسمت داشت برای تغییر رمز دوم از اونجا عوض کردم و نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی دیگه با اون رمز جدید کار نمیکنه با دسنگاه atm هم بخوام رمز دوم لوض کنم مگه نباید رمز قبلی رو بزنم ؟

خیر دوست عزیز
    من یه بار عوض کردم ولی حرفی از رمز قبلی نزد! نمیخواد خیالت تخت!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟
    یعنی تحویلدار به صورت نقد گرفت و هیچ رسیدی هم نداد؟ اگر اینطور بوده پس غیرقانونی عمل کرده.
    اما اگر خودکار از حساب کم شده و توی پرینت هم بنویسته کارمزد، یعنی از طرف بانک انجام شده.
    ضمنا من پارسال رفتم بانک ملت و رمز رو عوض کردم، تحویلدار خیلی محترمانه این کارو انجام داد و هیچ کارمزدی هم نگرفت.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یعنی تحویلدار به صورت نقد گرفت و هیچ رسیدی هم نداد؟ اگر اینطور بوده پس غیرقانونی عمل کرده.
    اما اگر خودکار از حساب کم شده و توی پرینت هم بنویسته کارمزد، یعنی از طرف بانک انجام شده.
    ضمنا من پارسال رفتم بانک ملت و رمز رو عوض کردم، تحویلدار خیلی محترمانه این کارو انجام داد و هیچ کارمزدی هم نگرفت.
    بله نقد گرفت هیچ رسیدی هم بابت 1000 تومان ندادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •