د آره دیگه![]()
د آره دیگه![]()
از ما گفتن،یا زود ازدواج کنید یا اصلا ازدواج نکنید.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
از ما گفتن به پسرایی که در سن ازدواج قرار دارن، اگه شرایط مالی تون مناسب نیست به هیچ وجه من الوجوه به بهونه های مختلف ( مثلا خدا خودش روزی می رسونه و.... ) ازدواج نکنین.
اولین فشار به خودتون میاد و دومین فشار به خانوم تون و سومین فشار به خانواده هاتون.
پس سری که درد نمی کنه رو دستمال نبدین.
آینده نگر باشید الان ببینید دارید چه کاری انجام و از خودتون بپرسین آخرش که چی، آخر این کاری که دارم انجام می دم چی میشه؟
اینو برای هر کاری استفاده کنید پول خرج کردن ، گذاشتن وقت برای کارهای خودتون مثل بازی کردن این مسخره بازیا
2.همیشه حسابگر مالی خوتون باشید یه سره از خوتون حساب بکشید الکی ول خرجی نکنید همیشه یه خورده پول پس انداز کنید
مثلا اگه حقوق میگیرید همه رو توی جیبتون نذارید ، مطمین باشید همه رو خرج می کنید
3. بلند سلام کنید اصلا خجالت نکشید این معجزه می کنه
4. با کسی هم که نمیفهمه بحث نکنید، فقط بهش بگین تو درست میگی
Last edited by binamplayer; 14-11-2016 at 10:42.
در انتخاب شریک دقت کنید
حرف حساب جواب نداره. .ازهمه بدتر اينه واسه س ک س ازدواج نکنيد... ديدم ک مى گما...
بعد از ازدواج تعادل داشته باشید نه خیلی خوب و نه خیلی بد باشید.
این خیلی مهمه، برای اونایی که متاهل هستند: آشتی بدون بخشش آشتی نیست بلکه خاموشی است. یعنی اگر می خواهید آشتی کنید باید همدیگرو و کارهایی که هنگام جر و بحث انجام شده بخشیده و فراموش بشه!!
تاپیک حالت دستوری و کتابی گرفته. فکر کردم اینجا قراره اون چیزی رو تجربه کردین شرح بدین تا دوستان خودشون قضاوت کنن. اما چیزی که میبینم اینه که دستور میدین این کار رو انجام ندین. خوب برادر من حداقل توضیح بده که چی شده به این نتیجه رسیدی. شما بگین کار ایکس رو انجام ندیم. بلاخره یکی پیدا میشه که با انجام اون کار به موفقیت رسیده. لطفا تجربه رو شرح بدین. با مثال و رسم شکل
الان چند هفتست نرم افزار رادیو همراه radio hamrah رو روی گوشیم نصب کردم و گوش میدم(رادیو اینترنتی) . واقعا لذت میبرم.مدیرش دکتر فرهنگ هلاکویی هستش.روانشناس . جامعه شناس. مشاوره خانواده.
ساعت 8 و نیم شب به وقت ایران برنامه دکتر هلاکویی شروع میشه که مشاوره میده به مردم فارسی زبان مردم از ایران و سایر نقاط جهان زنگ میزنن و دکتر جوری راهنمایی میکنه که همه استفاده ببرن هم اونایی که گوش میدن هم اونی که زنگ زده.
بسیار برنامه های شاد دیگه داره که از 5 و نیم بعدظهر به وقت تهران شروع میشه . 12 ساعت برنامه زنده دارند و 12 ساعت بعدش هم تکرار.
واقعا عالیه حتی ما 100 تا کانال فارسی زبان روی ماهوارمون داریم. اونقدری که رادیو همراه رو گوش میدم ماهواره نمیبینم.
برنامه شهد و شکر.برنامه صدا به صدا. برنامه رازها و نیازها.برنامه سلام امروز.
من عاشق برنامه رازها و نیازها هستم اسم همین برنامه ای که دکتر درش مشاوره روانی اجتماعی تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان میده.خیلی کمکم کرده در زنگی.
همین پریشب خانم سالخورده ای از کم بودن یا بد بودن خواب شبش شکایت داشت دکتر یه جوری راهنمایی کرد که منم خواب شبم رو تنظیم کردم.و وسط خواب بیدار نمیشم دیگه. واقعا عالیه
نرم افزارش رو تو گوگل زدم radio hamrah android لینم دانلودش اومد. برای آیپد تو خونه هم radio hamrah رو سرچ کردم تو اپ استور راحت نصب کردم.![]()
برنامه مدیریت SMS هدهد رو نصب نکنید 60 درصد مصرف باطری مربوط به این برنامه است.
من چند روز هست درگیر اینم که چرا گوشیم زود باطری خالی میکنه نگو از این برنامه است
البته شاید با گوشی من مشکل داره.
اگه این برنامه رو دارید توی تنظیمات قسمت باطری رو چک کنید ببنید این برنامه چند درصد
مصرف باطری داشته و اگه این درصد بالا بود حذفش کنید و از TrueMessenger استفاده کنید
یا هر برنامه ای که علاقه دارید.
Last edited by Cyberlife; 24-11-2016 at 11:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)