تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 507 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

زیر تلویزیونی چیه ؟ میز تلویزیون منظورتونه ؟
    د آره دیگه

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

از ما گفتن،یا زود ازدواج کنید یا اصلا ازدواج نکنید.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

3. 8 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از ما گفتن،یا زود ازدواج کنید یا اصلا ازدواج نکنید.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

از ما گفتن به پسرایی که در سن ازدواج قرار دارن، اگه شرایط مالی تون مناسب نیست به هیچ وجه من الوجوه به بهونه های مختلف ( مثلا خدا خودش روزی می رسونه و.... ) ازدواج نکنین.
    اولین فشار به خودتون میاد و دومین فشار به خانوم تون و سومین فشار به خانواده هاتون.
    پس سری که درد نمی کنه رو دستمال نبدین.

5. 9 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آینده نگر باشید الان ببینید دارید چه کاری انجام و از خودتون بپرسین آخرش که چی، آخر این کاری که دارم انجام می دم چی میشه؟

اینو برای هر کاری استفاده کنید پول خرج کردن ، گذاشتن وقت برای کارهای خودتون مثل بازی کردن این مسخره بازیا

2.همیشه حسابگر مالی خوتون باشید یه سره از خوتون حساب بکشید الکی ول خرجی نکنید همیشه یه خورده پول پس انداز کنید

مثلا اگه حقوق میگیرید همه رو توی جیبتون نذارید ، مطمین باشید همه رو خرج می کنید

3. بلند سلام کنید اصلا خجالت نکشید این معجزه می کنه

4. با کسی هم که نمیفهمه بحث نکنید، فقط بهش بگین تو درست میگی
    Last edited by binamplayer; 14-11-2016 at 10:42.

7. 17 کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

در انتخاب شریک دقت کنید

9. 3 کاربر از solook1393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از ما گفتن به پسرایی که در سن ازدواج قرار دارن، اگه شرایط مالی تون مناسب نیست به هیچ وجه من الوجوه به بهونه های مختلف ( مثلا خدا خودش روزی می رسونه و.... ) ازدواج نکنین.
    اولین فشار به خودتون میاد و دومین فشار به خانوم تون و سومین فشار به خانواده هاتون.
    پس سری که درد نمی کنه رو دستمال نبدین.
    حرف حساب جواب نداره. .ازهمه بدتر اينه واسه س ک س ازدواج نکنيد... ديدم ک مى گما...

11. 4 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30sezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

بعد از ازدواج تعادل داشته باشید نه خیلی خوب و نه خیلی بد باشید.
    این خیلی مهمه، برای اونایی که متاهل هستند: آشتی بدون بخشش آشتی نیست بلکه خاموشی است. یعنی اگر می خواهید آشتی کنید باید همدیگرو و کارهایی که هنگام جر و بحث انجام شده بخشیده و فراموش بشه!!

13. 7 کاربر از p30sezar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

تاپیک حالت دستوری و کتابی گرفته. فکر کردم اینجا قراره اون چیزی رو تجربه کردین شرح بدین تا دوستان خودشون قضاوت کنن. اما چیزی که میبینم اینه که دستور میدین این کار رو انجام ندین. خوب برادر من حداقل توضیح بده که چی شده به این نتیجه رسیدی. شما بگین کار ایکس رو انجام ندیم. بلاخره یکی پیدا میشه که با انجام اون کار به موفقیت رسیده. لطفا تجربه رو شرح بدین. با مثال و رسم شکل

15. 11 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

الان چند هفتست نرم افزار رادیو همراه radio hamrah رو روی گوشیم نصب کردم و گوش میدم(رادیو اینترنتی) . واقعا لذت میبرم.مدیرش دکتر فرهنگ هلاکویی هستش.روانشناس . جامعه شناس. مشاوره خانواده.

ساعت 8 و نیم شب به وقت ایران برنامه دکتر هلاکویی شروع میشه که مشاوره میده به مردم فارسی زبان مردم از ایران و سایر نقاط جهان زنگ میزنن و دکتر جوری راهنمایی میکنه که همه استفاده ببرن هم اونایی که گوش میدن هم اونی که زنگ زده.

بسیار برنامه های شاد دیگه داره که از 5 و نیم بعدظهر به وقت تهران شروع میشه . 12 ساعت برنامه زنده دارند و 12 ساعت بعدش هم تکرار.

واقعا عالیه حتی ما 100 تا کانال فارسی زبان روی ماهوارمون داریم. اونقدری که رادیو همراه رو گوش میدم ماهواره نمیبینم.

برنامه شهد و شکر.برنامه صدا به صدا. برنامه رازها و نیازها.برنامه سلام امروز.

من عاشق برنامه رازها و نیازها هستم اسم همین برنامه ای که دکتر درش مشاوره روانی اجتماعی تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان میده.خیلی کمکم کرده در زنگی.

همین پریشب خانم سالخورده ای از کم بودن یا بد بودن خواب شبش شکایت داشت دکتر یه جوری راهنمایی کرد که منم خواب شبم رو تنظیم کردم.و وسط خواب بیدار نمیشم دیگه. واقعا عالیه

نرم افزارش رو تو گوگل زدم radio hamrah android لینم دانلودش اومد. برای آیپد تو خونه هم radio hamrah رو سرچ کردم تو اپ استور راحت نصب کردم.

17. 10 کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

برنامه مدیریت SMS هدهد رو نصب نکنید 60 درصد مصرف باطری مربوط به این برنامه است.

من چند روز هست درگیر اینم که چرا گوشیم زود باطری خالی میکنه نگو از این برنامه است

البته شاید با گوشی من مشکل داره.

اگه این برنامه رو دارید توی تنظیمات قسمت باطری رو چک کنید ببنید این برنامه چند درصد

مصرف باطری داشته و اگه این درصد بالا بود حذفش کنید و از TrueMessenger استفاده کنید

یا هر برنامه ای که علاقه دارید.
    Last edited by Cyberlife; 24-11-2016 at 11:44.

19. 3 کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •