دوستان فرچه و واکس هم ببریم یا خودشون میدن ؟
دوستان فرچه و واکس هم ببریم یا خودشون میدن ؟
منظورم اینه که من که 1 شهریور دارم میرم، نامه ای چیزی ببرم اونجا مبنی بر اینکه پذیرش گرفتم یا اونها خودشون میدونن ؟
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
اینارو خودشون میدن. خیلی چیزارو میدن یه ساک متوسط بیارین.
از همه دوستان ممنون
به این نتیجه رسیدم که موهام را کوتاه کنم و برم حالا دو تا سوال دیگه برام پیش اومده.
روز 1 شهریور که گفتن خودمون را شهر خودمون معرفی کنیم دنبال خودم وسایلی چیزی ببرم؟ یعنی همون موقع ما را سوار می کنن می برن یا اینکه می گن برید فلان ساعت بیاید تا بریم؟ میشه خودم برم ؟
لباس زیر را می دن؟ ببشخید اما باید رک بپرسم شرت باید ببریم یا می دن؟ میشه از شرت های خودمون استفاده کنیم؟ اخه فکر کنم شرت اونها پاچه داره میشه معمولیاش را پوشید؟
اگر 1 شهریور اعزامی و مشخص شده که به سپاه اعزام میشی دیگه تمام شده و همه چیز تکمیله.هیچ مدرکی نمیخواد ببری.
فقط وسایل شخصیتو اماده کن که اونم تو صفحه 1 همین تایپیک توضیح داده شده.
دوستان کلا چند تا قفل باید ببریم ؟
پیشنهاد میکنم بچه هایی که 1 شهریور اعزام هستند از امشب سعی کنید حداقل نیم ساعت ورزش سنگین انجام بدید . مخصوصا تا میتونید بدویید چون تو آموزشی بهتون فشار میاد اگر بدنتون آماده نباشه
سلام
من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم،میشه یکی قدم به قدم مراحل رو توضیح بده؟؟؟از کجا باید شروع کنم؟؟؟
من هم افتادم شهید نامجو
چندتا سوال داشتم
کلا شهید نامجو چجور جائیه؟
بعضی از مراکز آموزشی هفته ی اول رو واسه اتیکت زدن و اندازه کردن لباس مرخصی میدن، شهید نامجو هم همینطوره؟
بخوای یا نخوای فشار میاد.کاری باهاتون میکنن که میگی عجب غلطی کردم اومدم خدمت.
از من میشنوید هیچ وقت فکر فرار به سرتون نزنه.مثل مرد تا اخرش وایسین.خواب تو خدمت خیلی شیرینه ولی از خواب بیدار شدن برعکس.نه به کسی رو بدین و نه به کسی باج بدین چون تا اخر خدمت از سر و کولت میرن بالا.سعی کنید اضاف نخورین اضاف کشیدن اخر خدمت خیلی سخته حتی 1 دقیقه.از مرخصی که بهتون میدن استفاده کامل رو ببرید.برای مرخصی کسی رو نفروشین.برای تشویقی کسی رو نفروشین.تا میتونید با سرباز های که یک جا خدمت میکنید رفیق باشین و هوای همدیگه رو داشته باشین.با کادر جماعت رفیق نشین چون ادمای نمک نشناسی هستن.دستتوت رو که بکنین تو عسل بدی بخورن می خوای دستت رو در بیاری اخرش گاز میگیرن.پس نه رفیق بشین نه کاری براشون انجام بدین.مخصوصا ارتش...همیشه از حقتون نگذرید.ساده نباشین.اونجا همه گرگ هستن پس شما هم گرگ باشین.از همه مهم تر به هیچ بنی بشری اعتماد نکنید.چون همون از پشت بهت خنجر میزنه.به کسی اعتماد کنید که خوب میشناسین.ادم بد زیاده دنبال یکی باشین که ازت سو استفاده نکنه.
من از مطالبی که دوستان در مورد آموزشی و محیط اونجا و نحوه رفتار ما که چطور باشه خیلی ممنونم. اما مطالب طوریه که آدم نگران میشه که اونجا چه خبره. مثلا اینکه اونجا همه گرگن ! خوب فک نمیکنم ابنطوری هم باشه. بالاخره اونایی که میخوان اونجا باشن همین من و دوستای عزیزین که تو این فرومن دیگه. بهتره هممون خوب باشیم.
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)