سرویس دهنده شماچی؟
اوه اوه
سرویس دهنده شماچی؟
اوه اوه
من از تبریز هستم.
یکی از نمایندگی های غیر مستقیم اسیا تک
توی سایت ISP شما سرویس شما نبود احتمالا واسه خاطر بعضی ........ توی سایت غیر واقعی نوشته میشه اره؟!
شما تا به حال اینجا رو دیدید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اون شرکت ها پهنای باند رو از چند توزیع کننده اصلی میخرند با همچین قیمتی نمی تونند بفروشند!
فکر میکنم بهتر باشه این بحث رو در یه تاپیک دیگه مثل سرعت بالای 10 مگ ادامه بدید تا این تاپیک منحرف نشه
Last edited by FerineFast; 04-01-2013 at 01:37.
256 نامحدود قزوین-سرعت دانلود 80 به نظرتون سرعتم خوبه
![]()
یه حرفی بزنید که قابل باور باشه , اصلا قبول شما 16 مگابیت نامحدود رو دارید ماهی 45 هزار تومن میگیرید
این سایت شرکتی هست که ازش اینترنت میگیرید , کجای این سایت نوشته 16 مگ نامحدود ماهی 45 هزار تومن؟ والا تا جایی که من میبینم 2 مگ رو نوشته ماهی 400 هزار تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نظر شخصی خودمه اگه من بودم عوض میکردم isp
خو باز جای شکرش باقی که باورکردین شرکت و شرکتی اینجورچیزانیست ((ولی ما دوست داریم صاحب شرکت باشیم همه جا هم گفتیم هستیم اگه از شما هم پرسیدن بگین اره هست))
باز جای شکرش باقی نگفتین شما ایران نیستین
بریم برای جواب 2:
دوست گل من از شما پرسیدم کوچای این میهن عزیز هستی((جوابی ندیدم)) ولی اگه از تهران هستی میخواستم پیشنهاد بدم که از همین شرکت اونم سرویس پلاتینه رو بگیری که به شما 10 مگ میده برای استفاده اونم نا محدود
حالا داستان من از اونجایی که 3 سالی میشه مشترک این شرکت هستم ((شاید هم اونا مشتری کم دارن))با صحبتی که کردم سرویس 16 مگ رو با ماهی 41 بم دادن....
که اون 2سالو بیخیال چون به 1کی از دوستان هم گفتم الان 3 ماهی میشه که با 46 هزار داره 6 مگ سرویس میگیره.....
راستی گفتی 1حرفی بزنید که ادم باورش بشه دوست من شما همیشه تو زندگی از همه چیز سرسری رد میشی اگه که جواب اره هست این خیلی بدها ((از طرف 1دوست))
شما چند پست قبل ترو میدید هیچ وقت این هرفو نمیزدی....
حالا هرچی
همه جوره درخدمت هستم اگه خواستی از این شرکت بگیری توپول راهنمایت کنم که شما هم با همون 45 تومن 16 بگیر((((((((((دوست برای دوست همچین کاری نمیکونه ها))))))))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز درست میگه
اگه لینک هم میداد دیگه عالی میشد
این متن برای خودم نخونید
اخه ای خدای چرا باید اینجا اینجوری باشه مردم من چرا باید این همه دروغ بشنون
خدای من اینجا مردم اینقدر دروغ شنیدن که حتی فکر میکونن داشتن اینترنت 16 مگ اونم نامحدود از همه مهمتر ماهی 45
1دروغ 1چیزی تو مایه های داستان های باورنکردنی تو مخیلشون نمیگنجه
میدونم چرا از بس که ما به هم دروغ گفتیم
دراین حد که حتی برای اینترنت داشتن هم دروغ میگیم
Last edited by 5ive; 04-01-2013 at 15:14.
تو سایت شرکت رسانه دیدم که محدوده مرزداران رو پوشش نمیده وگرنه بلافاصله سرویس میگرفتم ازش. الانشم 256 نامحدود داتک دارم 5 سالی میشه با SHARE یک به چهار ماهی 25 هزار تومان خوبه و محتاج سرویس های مخابرات مضحک یک به ده با پینگ و سرعت داغون نیستم
سرویس شما سرعت 256 پلاتین نامحدود شرکت رسانه هست که سرعتو تا 16 مگابیت بهتون میدن؟ ایشاالله واسه مرزدارانم پوشش بدنو من 128 یا 256 همین پلاتین رو بگیرم.پشتیبانیش خوبه؟مودمتون دید مستقیمه یا ایندور؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)