تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1291 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

4 روز پیش وایمکسم رو راه اندازی کردند ولی از 3 روز پیش قطعه 707 هم میگه تماس میگیرند ولی خبری نیست
    تنظیمات راهنما رو که میخوام انجام بدم آدرس 192.168.1.1 بالا نمیاد
    چراغ سیگنال هم اکثرا خاموشه ولی گاهی روشن میشه
    تکلیف چیه؟

خیلی ممنون
    اگر مشکل از شبکه بود حداقل صفحه تنظیمات مودم باید باز میشد. اگر سیستم عاملتان ویندوز XP است ابتدا باید IP مودم را به صورت دستی وارد تنظیمات کنید سپس میتوانید وارد صفحه تنظیمات شوید. اما اگر ویستا یا 7 است نیازی به این کار نیست و با زدن 192.168.1.1 در مرورگر باید به صفحه مودم هدایت شوید.
    چراغ سیگنال هم اگر خاموشه احتمالا اشکال از آنتن دهی میباشد البته ممکن است برای نرم افزار مودم باشد .
    برای اینکه کامل راهنمایی کنم لطفا مدل مودم خود را بنویسید.

تو اون جدول تعرفه ها برای اشتراک شش ماهه نوشته:
    گزینه های اشتراک طرح های شش ماهه ( مختص کاربران فعلی که تمایل دارند طرح خود را تمدید نمایند ) در جدول زیر ارائه شده اند:
    این یعنی مثلا من اگه بخوام 6 ماهه 256 نامحدود بگیرم حتماد باید اول یکبار یه ماهه بگیرم 50 تومن بدم
    اینکه خیلی ستمه
    یا اینکه مثلا تو صفحه پیشنهاد تشویقی تابستانی نوشته:
    پیش از اتمام دوره 3 ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد
    خوب این یعنی چی؟
    شما اگر هم اکنون مشترک وایمکس میباشید میتوانید برای ماه بعد تعرفه های بلند مدت انتخاب کنید و نیازی نیست ماه اول 50 تومان بدهید. اما پس از 6 ماه 256 مثلا پایه باید ماه هفتم هم 256 پایه انتخاب کنید و از ماه هشتم دوباره هر تعرفه ای بخواهید میتوانید انتخاب کنید

2. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگر مشکل از شبکه بود حداقل صفحه تنظیمات مودم باید باز میشد. اگر سیستم عاملتان ویندوز XP است ابتدا باید IP مودم را به صورت دستی وارد تنظیمات کنید سپس میتوانید وارد صفحه تنظیمات شوید. اما اگر ویستا یا 7 است نیازی به این کار نیست و با زدن 192.168.1.1 در مرورگر باید به صفحه مودم هدایت شوید.
    چراغ سیگنال هم اگر خاموشه احتمالا اشکال از آنتن دهی میباشد البته ممکن است برای نرم افزار مودم باشد .
    برای اینکه کامل راهنمایی کنم لطفا مدل مودم خود را بنویسید.

شما اگر هم اکنون مشترک وایمکس میباشید میتوانید برای ماه بعد تعرفه های بلند مدت انتخاب کنید و نیازی نیست ماه اول 50 تومان بدهید. اما پس از 6 ماه 256 مثلا پایه باید ماه هفتم هم 256 پایه انتخاب کنید و از ماه هشتم دوباره هر تعرفه ای بخواهید میتوانید انتخاب کنید
    خوب من مشترک نیستم
    طرح تابستانی اش هم بد نیست ولی چرا میگه تعغیر طرح بعد از اتمام اون نمیشه داد

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من مشترک نیستم
    طرح تابستانی اش هم بد نیست ولی چرا میگه تعغیر طرح بعد از اتمام اون نمیشه داد
    این قانون الکی ایرانسل است که میگه بعد از اتمام یک تعرقه بلند مدت باید ماه بعد هم همان تعرفه فعال شود

5. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این قانون الکی ایرانسل است که میگه بعد از اتمام یک تعرقه بلند مدت باید ماه بعد هم همان تعرفه فعال شود
    مرسی از توجه تون دوست من
    پس نتیجه میگیریم در شرایط فعلی همون بهتره که 256 نامحدود یک ماهه رو با پول مودم و... داد
    ودفعه بعد 6 ماهه نامحدود رو گرفت چون اینطور ارزونتر در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش مال تموم شده میگه معلقه هر وقت پول بریزم وصل میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من ماهی 4گیگ دارم و تا حالا نزدیک 900مگ استفاده کردم اما :

توی حساب ویژه زده 297974 که یعنی تقریبا" نزدیک 1.1گیگ استفاده شده . و مقدار کل مصرف رو زده 98.418مگ . این الان یعنی چی ؟

آمارشون با هم نمی خوره که ؟ تازه اگه 1.1گیگ رو هم در نظر بگیریم من نزدیک 900مگ استفاده کردم . البته اگه توهم نزده باشم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من ماهی 4گیگ دارم و تا حالا نزدیک 900مگ استفاده کردم اما :

توی حساب ویژه زده 297974 که یعنی تقریبا" نزدیک 1.1گیگ استفاده شده . و مقدار کل مصرف رو زده 98.418مگ . این الان یعنی چی ؟

آمارشون با هم نمی خوره که ؟ تازه اگه 1.1گیگ رو هم در نظر بگیریم من نزدیک 900مگ استفاده کردم . البته اگه توهم نزده باشم
    اصلا معلوم نیست چی به چیه توی این کنترل حساب
    فکرکنم 2 برابر حساب میکنه مصرف رو. من هر جور حساب میکنم توی 6 روز 1 گیگ مصرف نداشتم

10. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

من مودم فضای باز دارم. دیروز فهمیدم که به هیچ آنتی وصل نیستم (BS ID همش صفر بود). چراغ های مودم هم مثل چراغ راهنما همش جابجا میشه. یعنی یه بار روی بهترین حالته. یه بار بدترین حالت و بعضی وقت ها هم اصلاً نیست. خلاصه مودم رو هم هر طرفی بگید چرخوندم ولی درست نشد. جالبه همسایمون داشت ولی من نداشتم!!!
    نظرتون چیه؟ مودم مرخص شده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پورت تلفن که روی مودم وایمکس هست برای چیه ؟ چه استفاده هایی داره ؟ میشه از این مودم به عنوان مودم ADSL هم استفاده کرد ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پورت تلفن که روی مودم وایمکس هست برای چیه ؟ چه استفاده هایی داره ؟ میشه از این مودم به عنوان مودم ADSL هم استفاده کرد ؟!
    1-اون پورت برای استفاده از تلفن اینترنتیه که هنوز ایرانسل راه ننداخته.
    2-استفادش هم که مشخصه .. به فک و فامیلایی که خارج از کشورن زنگ می زنین ...
    3-خدایی سوال پرسیدی در حد تیم ملی ... آخه مودم وایمکس و با تکنولوژی وایمکس چه ربطی به ADSL داره جوون؟ .... نه عزیز .. نمیشه استفاده کرد ....

14. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •