سلام دوستان عزیز
میخوام تلویزیون سامسونگD6920 رو به قیمت 1739 بخرم حالا می خواستم ببینم که یک سینما خانگی از 300 تا 350 که 4 تا باند داشته باشه چی پیشنهاد میکنید....
سلام دوستان عزیز
میخوام تلویزیون سامسونگD6920 رو به قیمت 1739 بخرم حالا می خواستم ببینم که یک سینما خانگی از 300 تا 350 که 4 تا باند داشته باشه چی پیشنهاد میکنید....
خواهش مي كنم.
راه خاصي به ذهنم نمي رسه.يادمه حدود يك ماهه پيش دوستان در مورد همين قضيه بحث مي كردند و يكي از بچه ها راه حلي پيشنهاد داد بدين صورت كه يك سري رابط هست داراي چند ورودي اپتيكال و يك خروجي اپتيكال كه يك كنترل دستي هم داره و شما هر وقت بخوايد از هر دستگاهي استفاده كنيد ورودي اپتيكال مورد نظرتون رو به راحتي از طريق كنترل دستي انتخاب مي كنيد.اگر دقيق تر بخوايد بدونيد بايد وقت بذاريد و بريد به صفحات گذشته و مطالعه كنيد.
با سلام
من در نظر دارم يه سينما خانگي 7.1 بخرم تا حدود 1.5 براي ال اي دي سه بعدي سوني 46 .يه چيزي تو مايه هاي اونكيو s8400 لطفا منو راهنمايي كنيد.فقط خواهشا فوري...
سلام دوستان آپدیتی برای مدل marshal 885 me نیومده ؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا لینک بدید
سلام دوستان من سینما خانگی sony dz810 گرفتم اسپیکرها ووفر و سنتر رو در محلهای خودشون با توجه رنگ سیمهاشون به دستگاه وصل کردم ولی صدای ماهواره و تلویزیون فقط از اسپیکرهای جلو پخش میشه و اسپیکرهای عقب کار نمی کنند قبلا هنگام پخش بعضی فیلمها صدا کامل پخش می شد ولی الان نه فکر می کنم تنظیماتش دستکاری شده اگر امکان داره راهنمایی کنید
باسپاس
صداي ماهواره 2 كانال! اگر از خروجي آنالوگ گرفته باشيد
بايد سيستم روي حالت دالبي پرولاجيك2 تنظيم كنيد تا صداي دو كانال مجازي بشه 5.1
بی زحمت از بین پلیرهای 3بعدی غیر از برندهای کره ای چند مدل که فایل های mkv دانلودی رو با زیرنویس فارسی به خوبی پخش مکنه رو بهم معرفی کنید
تا سقف 600 تومان
مرسی
آیا پلیر rs77 این قابلیت رو داره؟
Behtarin set speaker ke man emtehan kardam M series az monitor audio bood . Seda 100% az Jomo ya bolandgohaye moshabeh va hata gerantar bemarateb khosh sedatarand. pas az search kardan, motevajeh shodam ke monitor audio chandin jayzeh ham gerefte.
با تشکر از شما لطفا منابعی که در این زمینه موجوده رو معرفی کنید
کسی فایل بروز رسانی اپدیت ویونا رو نداره؟تو سایت خودشون رفتم و موقع اکسترکت ارور میده
لطفا اگه کسی داره بزاره تا ما هم استفاده کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)