تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1049 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخوام تلویزیون سامسونگD6920 رو به قیمت 1739 بخرم حالا می خواستم ببینم که یک سینما خانگی از 300 تا 350 که 4 تا باند داشته باشه چی پیشنهاد میکنید....

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از شما آقا رایان گرامی
    رسیورم خروجی اپتیکال داره اما 787 فقط یک ورودی اپتیکال داره و اونو هم میخوام led رو بهش وصل کنم، با این اوصاف راهی به نظرتون میرسه؟
    خواهش مي كنم.
    راه خاصي به ذهنم نمي رسه.يادمه حدود يك ماهه پيش دوستان در مورد همين قضيه بحث مي كردند و يكي از بچه ها راه حلي پيشنهاد داد بدين صورت كه يك سري رابط هست داراي چند ورودي اپتيكال و يك خروجي اپتيكال كه يك كنترل دستي هم داره و شما هر وقت بخوايد از هر دستگاهي استفاده كنيد ورودي اپتيكال مورد نظرتون رو به راحتي از طريق كنترل دستي انتخاب مي كنيد.اگر دقيق تر بخوايد بدونيد بايد وقت بذاريد و بريد به صفحات گذشته و مطالعه كنيد.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    من در نظر دارم يه سينما خانگي 7.1 بخرم تا حدود 1.5 براي ال اي دي سه بعدي سوني 46 .يه چيزي تو مايه هاي اونكيو s8400 لطفا منو راهنمايي كنيد.فقط خواهشا فوري...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

پيش فرض

سلام دوستان آپدیتی برای مدل marshal 885 me نیومده ؟
    اگه کسی اطلاع داره لطفا لینک بدید

6. این کاربر از salam kon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من سینما خانگی sony dz810 گرفتم اسپیکرها ووفر و سنتر رو در محلهای خودشون با توجه رنگ سیمهاشون به دستگاه وصل کردم ولی صدای ماهواره و تلویزیون فقط از اسپیکرهای جلو پخش میشه و اسپیکرهای عقب کار نمی کنند قبلا هنگام پخش بعضی فیلمها صدا کامل پخش می شد ولی الان نه فکر می کنم تنظیماتش دستکاری شده اگر امکان داره راهنمایی کنید
    باسپاس

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان من سینما خانگی sony dz810 گرفتم اسپیکرها ووفر و سنتر رو در محلهای خودشون با توجه رنگ سیمهاشون به دستگاه وصل کردم ولی صدای ماهواره و تلویزیون فقط از اسپیکرهای جلو پخش میشه و اسپیکرهای عقب کار نمی کنند قبلا هنگام پخش بعضی فیلمها صدا کامل پخش می شد ولی الان نه فکر می کنم تنظیماتش دستکاری شده اگر امکان داره راهنمایی کنید
    باسپاس
    صداي ماهواره 2 كانال! اگر از خروجي آنالوگ گرفته باشيد
    بايد سيستم روي حالت دالبي پرولاجيك2 تنظيم كنيد تا صداي دو كانال مجازي بشه 5.1

9. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بی زحمت از بین پلیرهای 3بعدی غیر از برندهای کره ای چند مدل که فایل های mkv دانلودی رو با زیرنویس فارسی به خوبی پخش مکنه رو بهم معرفی کنید
    تا سقف 600 تومان
    مرسی
    آیا پلیر rs77 این قابلیت رو داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من قبلا به opeth سر زدم آخه این گروه هم یه جورایی مربوط به زمان ما پیرمردها میشه !
    اگه می خوای فعلا ست سراند و سنتر بگیری چرا این پکیج های اونکیو ( 5300 و 6300 یا یه چیزایی شبیه به اینا اسمشه) رو یه امتحان نمی کنی؟ یه مدلشو تو شرکا داشت 570 می گفت . ازش تعریف زیاد خوندم اما امتحان نکردم خودم . یه ست سراند خالی( بدون آمپ) هم نمایندگی یاماها داشت 250 تومن که باید بری تست بگیری
    Behtarin set speaker ke man emtehan kardam M series az monitor audio bood . Seda 100% az Jomo ya bolandgohaye moshabeh va hata gerantar bemarateb khosh sedatarand. pas az search kardan, motevajeh shodam ke monitor audio chandin jayzeh ham gerefte.

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من نگاه کردم.آپدیتی ارایه نشده.
    با تشکر از شما لطفا منابعی که در این زمینه موجوده رو معرفی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی فایل بروز رسانی اپدیت ویونا رو نداره؟تو سایت خودشون رفتم و موقع اکسترکت ارور میده

لطفا اگه کسی داره بزاره تا ما هم استفاده کنیم؟

14. این کاربر از moridsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •