تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 481 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

سلام

با مرورگر خود گوشي هم نميتونيند كانكت شيد ؟؟

چون ميدونيد كه اپرا به مشكل خورده .
    کلا هیچ طور به نت وصل نمیشم با وجود دریافت تنظیمات و خود همراه اول که پیام میده فعال شده در ضمن اگه میشه اموزش کامل ساین کردن نرم افزار ها رو برامک قرار بدید یا به تاپیک یا صفحه ای راهنماییم کنید تا به روز ترین روش رو یاد بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بقیه‌ی بازیا هم که ساین می‌خواستن رو ساین می‌کنم خبرش رو واسه دوستانی که مشکلی با ساین ندارن، میدم ...
    منم ساين ميخوام

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

خيلي ممنون از پاسخ هايتان
    از همه مهم تر ميشه بگيد الان gps ويواز رايگان است و ميشه بدون ساين هميشه رايگان از gps استفاده كرد؟
    و دوتا سوال پاياني:
    بازي ها هم ساين ميخوان ؟
    اصلا بازي حجم بالا و با گرافيكي هست كه ساين نخواد ؟
    من به شما توصيه ميكنم اگه اهل نرم افزاري اصلا از فكر ويواز بيا بيرون

ولي اگه نيازت يك وبگردي سادست و دوربين برات مهمه ويواز خوبه .

3. 3 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه‌ها نرم‌افزارهایی که گرفته بودم رو ساین کردم و تو گوشی اجراشون کردم ...
    نتایج :

Chess : این فکر کنم اصلاً ساین هم نیاز نداشت (چون مثل Prince of Persia از Gameloft بود و هر دو هم در یه فایل Rar قرار داشتن، پس منطقیه که جفتشون به یه شکل اجرا شن!) ولی خب من به هر حال ساینش کردم : دی
    بازی حرفه‌ای و خوبی بود ... اهل شطرنج باشید، سرگرمی خوبیه ... گرافیکش نسبتاً بالائه، اما خب دوربینش چرخش نداره، فقط زومش رو میشه کم و زیاد کرد ... واسه همین هم به نظر من یه کم سخت بود مثلاً سرباز جلوی شاه رو حرکت دادن (به خاطر دید کم نسبت به اون سرباز و مشکلات تاچ کردنش!)

Dance Fabulous : اینم یه بازی رقص بود که جهت‌های مختلف رو می‌گفت و می‌زدین، می‌رقصید دختره ... به نظرم یه کم دخترونه بود ... مخاطبای خاص خودش رو داره ... گرافیکش متوسط بود ...

نرم‌افزار TTPOD : متاسفانه اجرا نشد ... بعد از ساین نصب شد، اما وقتی می‌زنی اجرا بشه، یه لحظه نرم‌افزار میاد بالا و بعد بسته میشه خودش ... باید یه نسخه دیگه‌اش رو تست کنم ...

اون Task Manager هم فکر می‌کنم نصب نشد آخر ...

واسه دوستانی که اپراشون کار نمی‌کنه و دنبال Browser خوب هستن هم، UC Browser رو پیشنهاد میدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جدای از این‌ها من محو این SPB Shell لامصب شدم
    چقدر خوب و خوشگله ...
    اصلاً ویواز رو از این رو به اون رو می‌کنه ...
    آدم احساس می‌کنه داره با X10 کار می‌کنه : دی
    کاش اصلاً‌ کل منوهای اصلی گوشی رو هم از بین می‌برد : دی
    بگیرید و حالش رو ببرید، معرکه است

روی Download Sis کلیک کنید :
    کد:
    با این کد هم رجیسترش کنید
    8C5P-5CWK-DH8I

5. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا هیچ طور به نت وصل نمیشم با وجود دریافت تنظیمات و خود همراه اول که پیام میده فعال شده در ضمن اگه میشه اموزش کامل ساین کردن نرم افزار ها رو برامک قرار بدید یا به تاپیک یا صفحه ای راهنماییم کنید تا به روز ترین روش رو یاد بگیریم
    فعلا كه راهي براي ساين كردن ويواز نيست همه راههاي قبلي الان جواب نميده.

در مورد اينترنت نميدونم الان گوشي دم دستم نيست ولي با سيم كارت ايرانسل هم امتحان كنيد.

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

نرم‌افزار TTPOD : متاسفانه اجرا نشد ... بعد از ساین نصب شد، اما وقتی می‌زنی اجرا بشه، یه لحظه نرم‌افزار میاد بالا و بعد بسته میشه خودش ... باید یه نسخه دیگه‌اش رو تست کنم ...

8C5P-5CWK-DH8I

آقا دمت گرم بازم هر وقت نرم افزار خوب پيدا كردي ما رو بي نصيب نزار

راستي بعد از نصب شل خودش در حالت اجرا قرار ميگيره يا هر دفعه بايد اجراش كرد ؟؟

7. این کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا دمت گرم بازم هر وقت نرم افزار خوب پيدا كردي ما رو بي نصيب نزار

راستي بعد از نصب شل خودش در حالت اجرا قرار ميگيره يا هر دفعه بايد اجراش كرد ؟؟
    چشم عزیز ...

به همه‌ی دوستان پیشنهاد می‌کنم این SPB Shell رو یه بار تست کنن ... چند ساعت باهاش ور برن، خوششون نیومد پاکش می‌کنن دیگه ...

خودت بعد از نصب اجرا میشه ... با خاموش و روشن کردن گوشی هم خودش اتوماتیک اجرا میشه ... یعنی روشن که می‌کنین بعد از چند ثانیه خودش Loading می‌کنه و میاد بالا ...

عکس بک‌گراند که واسش انتخاب می‌کنین خیلی خوشگل میشه!
    تنها مشکل برنامه اینه که widget هایی که محلش رو تنظیم می‌کنیم، اگه گوشی رو برگردونین، تنظیمش به هم می‌خوره ... یعنی یا می‌تونین واسه حالت افقی تنظیم کنین یا عمودی! که خب عمودی منطقی‌تره ...

یه چیزی که الان دیدم اینه که بعد از خاموش روشن کردن، محل و نوع widget ها به حالت قبل برگشته بود ... شما یه تست بکنین، شاید واسه من مشکل داشته ...

ظاهر خیلی زیبایی داره، باعث میشه کمی از ویوازمون بتونیم لذت ببریم !

9. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    براي اجراي برنامه TTPOD يه پچي هست كه اگر اون رو نصب كنيد اجرا ميشه اين برنامه الان اخرين ورژن ش رو گوشيم نصب برنامه خوبيه
    اون تسك منجر رو هم نصب كردم مشلي نداشته و عاليه
    برنامه SymRDP رو هم نصب كنيد باهاش ميتونيد كامپيوترتون رو كامل Remote كنيد يعني دسكتاپ كامپيوتر رو دقيقا تو ال سي دي موبايل تون ميبينيد و هر كاري خواستيد ميتونيد انجام بديد من از موبايلستان گرفتم

11. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    براي اجراي برنامه TTPOD يه پچي هست كه اگر اون رو نصب كنيد اجرا ميشه اين برنامه الان اخرين ورژن ش رو گوشيم نصب برنامه خوبيه
    اون تسك منجر رو هم نصب كردم مشلي نداشته و عاليه
    برنامه SymRDP رو هم نصب كنيد باهاش ميتونيد كامپيوترتون رو كامل Remote كنيد يعني دسكتاپ كامپيوتر رو دقيقا تو ال سي دي موبايل تون ميبينيد و هر كاري خواستيد ميتونيد انجام بديد من از موبايلستان گرفتم
    وحید جان سلام

اون پچ رو داری؟!

بعد اینکه این برنامه آخری که گفتی، از طریق بلوتوث به کامپیوتر وصل میشه؟! (من بلوتوث نداره لپ تاپم)
    یا USB ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. مي تونيد از داخل خود SPB از تنظيمات بک آپ گرفته و بعداً از اون استفاده کنيد تا تنظيمات دوباره برگرده.
    Last edited by salam1361; 28-08-2011 at 10:30.

14. این کاربر از salam1361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

آقا گوگل مپ کار نمکینه ! چیکار کنم ؟

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

وحید جان سلام

اون پچ رو داری؟!

بعد اینکه این برنامه آخری که گفتی، از طریق بلوتوث به کامپیوتر وصل میشه؟! (من بلوتوث نداره لپ تاپم)
    یا USB ؟!
    این سه تا لینک رو دان کن بعد اکسترک کن اول TTPOD ورژن 4.30 رو نصب کن بعد Patch 4 run رو نصب کن بعد TTPod 4.4 Beta 1 رو نصب کن (حتما بتا 1 رو نصب کن بتا 2 نصب نمیشه )راستی هموشون ساین نیاز دارن
    اگه دنبال یه برنامه هستی که موزیک با کیفیت خیلی بالا پخش کنه من LCG jukebox رو پیشنهاد میکنم که اکولایزر داره که خیلی با کیفیت پخش میکنه برنامه ندیدم که اکولایزرش مثل باشه اونی که اپلود کردم توش دوتا هستش یکیش نوشه Cracked و دیگیری نوشته No Crack اول Cracked رو نصب کن اگر بعد از مدتی برنامه از کار افتاد و موقع پخش موزیک برنامه بسته شد اول Cracked که نصب هست رو پاک کن بعدNo Crack رو نصب کن و حتما اجراش کن یه موزیک پخش کن بعد دوباره No Crack رو پاک کن و Cracked رو نصب کن یکم مشکل داره کرک ولی خوب کیفیتش بالاست

اون برنامه با WiFi کار میکنه و من مودم ADSL دارم و از طریق اون کامپیوتر م رو Remote میکنم لینک اخری همین برنامه هست و ساین می خواد
    همین برنامه برای Androd هست ترکونده صدارو هم ریموت میکنه!!!!!

کد:
    کد:
    کد:
    SymRDP
    کد:
    LCG jukebox

کد:
    Last edited by vahidsport; 28-08-2011 at 16:06.

17. 3 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •