دوستان من سال 91 ماشین رو گرفتم و تا امروز 23000 تا رفتم. حالا سوالم اینه سرویس های دوره ای چه جوری باید باشه؟ مثلا هر چند هزار کیلومتر لازم به تعویض چیا هست؟ به جز روغن و فیلتر های های هوا و روغن منظورم
دوستان من سال 91 ماشین رو گرفتم و تا امروز 23000 تا رفتم. حالا سوالم اینه سرویس های دوره ای چه جوری باید باشه؟ مثلا هر چند هزار کیلومتر لازم به تعویض چیا هست؟ به جز روغن و فیلتر های های هوا و روغن منظورم
سلام دوستان عزیز
همین پست رو توی بخش فنی گذاشتم کسی جواب نداد بهم
من تقریبا 10 روز پیش ef7پایه گازسوز تحویل گرفتنم تا الان این مشکلات خودشو نشون داده
3وز اول نشتی روغن از پیچ تخلیه فک کنم گیربکس هر روز به اندازه یه کف دست که بعد قطع شد
2.لقی صندلی راننده
3 هنگام بالا رفتن شیشه راننده یه صدای تق مانند می دهد
4.صدای تق تق تسمه هنگام روشن شدن که بعد از کمی رانندگی برطرف می شد که الان هم یه خط درمیان اینجوری میشه
5. خلاصی داشتن دنده هنگامی ماشین در حال حرکت هست وحرکت های یهمقدار بیشتر از حرکت های عادی دسته دنده(دسته دنده رو وقتی بسمت بالا می کشم اندازه نیم سانت تغییر ر می کنه که تو هیچ ماشینی این وضعیت رو ندیدم
6.هنگامی که پا رو از رو گاز بر میدارم در سرعت پایین ماشین یه حالت سکته مانند داره یا تقه میخوره این حالت برای زمانی هم که پا رو از کلاج ور می دارم هست.....از دوستان معذرت میخوام بابت این متن طولانی بالاخره این است خودرو ملی با موتور ملی
از اساتید عاجزانه درخواست دارم بدونم این مشکلات چگونه رفع میشه و مشکل از کجاست مخصوصا مشکلات گیر بکس و دسته دنده ایا شامل گارنتی هست بدلیل مشغله کاری فعلا فرصت ندارم ببرم نمایندگی کیلومتر ماشین 900هست خدا اخر عاقبت مارو با این ماشین بخیر کنه................با تشکر
درود
نشتي واسكازين از محل درپوش سنسوركيلومترشمارهست كه حتماً بايد آب بندي بشه و واسكازين سرريز بشه.
لقي صندلي راننده با آچاركشي ريل و تجهيزات برطرف ميشه.
شيشه بالابر در مسيرحركت درگيري دارد كه با بازكردن رودري ميشه عيب رو برطرف كرد
رفع سكته با تعويض شمع سوزني و اصلاح هواكش و آپ ديت نرم افزار قابل برطرف شدنه
گيربكس همينيه كه هست و اگه دنده ها خوب تعويض ميشن وصداي نابهنجاري نداره ازش استفاده كنيد
راجع به تمام مشكلات جنابعالي به تفصيل در صفحات قبلي بحث شده است به همين دليل كسي براتون توضيح نداده . موفق باشيد
دوستان كسي نظري يا پيشنهادي نداره؟؟؟
درود
به دفترچه گارانتی خودرو مراجعه کنید، اگر در دسترسی نیست به سایت ایران خودرو به این آدرس مراجعه بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
از دست این پدیده ای به نام سمند و ef7 به کجا فرار کنیم، مشکلات تمامی نداره
دوست خوبم مبارکت باشه، روزهای اول کمی مشکلات فنی و کیفیتی خودرو شما زیاد هست ، بخشی به دلیل کیفیت ------- عذرخواهی میکنم------------- به شدت آشغال محصولات ایران خودرو در بازه زمانی پیچیده فعلی هستش و بخشی دیگر هم به مسائل مربوط به مونتاژ و موارد این چنینی هست، با گذشت تقریبا 3 ماه بهتر میشه، خودت رو ناراحت نکن
در مورد مشکلات هم در صفحات قبل دوستان مفصل و کوتاه توضیحاتی رو دادن که من سعی میکنم در خصوص اونائی که میدونم یک خطی بنویسم
1- در تولیدات سال 93 به بعد سمند سنسور کیلومتر جاش عوض شده ولی جای فعلی به قول دوستمون با یک خلاقیت و مهندسی خاص کور شده که فقط باعث مصیبت و رنج مصرف کننده هست، البته اگر نشتی از همون نقطه باشه که به احتمال زیاد از همون نقطه هستش، جناب ess_1362 راه و روش کور کردنش رو صفحات قبل به طور کامل توضیح دادن
2- عزیز دل شما یک نگاه به روکش صندلی تون بندازین، از اون روکش کیفیت ساخت رو بگیر و دیگه بدون برای چی بعد از ده روز به صدا افتاده، باید گارانتی که رفتی تقاضای تعویض صندلی بدی، باز خوبه صندلی من بعد از 6 ماه به صدا افتاد، شیوه صدا دادنش هم به این صورته که با گاز دادن و ترمز یک کوچولو لق میزنه و یکی دو تا از فنرها پقی در میره
3- نمیدونم چیه، حدس میزنم اشکال در مکانیز به دلیل مونتاژ بد باشه، اگر روی شیشه رد هم میفته باید باز بشه
4- نگران نباش ، به خاطر جنس تسمه هستش، راه های زیادی دوستان پیشنهاد دادن، صابون مالیدن روی تسمه، ریختن دو سه قطره مایع ظرفشوئی و مسائلی از این قبیل
5- لیور دنده مشکل داره، به نظرم باز هم به خاطر مشکل مونتاژ هستش، احتمال زیاد خوب رگلاژ نشده
6- من هم این مشکل رو دارم، در آغاز حرکت احتمال زیاد کولر نمیگیری و یا اینکه موقعی که سرده بیشتر اینطوری نیس؟ من خودم اینقدر مشکلات درشت دارم به این توجه نکردم، ولی وقتی گرمتر میشه این سکته رو نداره، خودمم دلیلش رو نمیدونم شاید به خاطر کلاچ باشه
با سلام
دوست عزیز خیلی جالبه منم الان حدود ده روزه که ماشین " سمند EF7 lX بنزینی" رو تحویل گرفتم و مشکلاتی که شما گفتی منم دارم!
دقیقاً موقع روشن شدن یه صدایی میکنه که کاپوت رو باز کردم دیدم واسه این تسمه سمت چپه نمیدونم تسمه تایمه یا چیه ولی صدا واسه همونه بعد از 2-3 دقیقه کارکرد هم تموم میشه!
صندلی راننده هم لقه ترمز که میگیرم میبینم رفتم تو داشبورد! تازه من حس میکنم وقتی روی صندلی میشینم یه ور هستم نمیدونم واقعاً اینجوریه یا اینجوری حس میکنم!
شیشه سمت راننده هم بعضی وقتها یه کمی انگار گیر داره بد بالا میره اما صدا نمیده
ترمز دستی هم که انگار نداره تا آخر آخر که میکشم بالا یه کم کی ماشین رو نگه میداره اما من همیشه میزارم تو دنده!
حالت کپ کردن یا به قول شما سکته رو هم داره توی دنده یک و دو! احساس میکنی راه نمیره اما یه دفعه نفس میگیره و میره!
علاوه بر موارد شما من این مشکلات رو هم دارم!
فرمون ماشین گاهی اوقات وقتی میچرخونیش انگار روی ساچمه ها می چرخه یه حسی شبیه اینکه خیلی چرخوندی و گیر کرده و یه حالت پله ای در چرخوندن. من حس میکنم انگار ساچمه توش دارم و داره روش می چرخه یه حس خیلی بد که تا حالا حتی تو پراید هم ندیدم!
چند روز پیش انداختمش تو جاده ببینم حداکثر چقدر میشه باهاش رفت! حدود 185-190 تا باهاش رفتم اما فرمون و دسته دنده به شدت می لرزید تا حدود 170 تا خوب بود ولی بعدش دیگه احساس امنیت نمیکردم! فکر کنم چرخاش بالانس بخاد
من خودم خودروسازی سایپا کاشان کار میکنم تا قبل این فکر میکردم سایپا آشغال میده دست مشتری و ایران خودرو فرق داره اما با خرید این سمند فهمیدم نه!ایران خودرو از سایپا هم بدتره پول بیشتر میگیره واقعاً آشغال میده دست مشتری خدایی روکش صندلی تیبا و پراید به کل تریم داخلی سمند می ارزه!
منم حدود 900 تا باهاش رفتم و نمیدونم واسه رفع این مشکلات کی باید برم نمایندگی؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کیلومتر ماشین ما (پایه گاز سوز)رسیده به 20 هزار تا
می خوام خودم شمع بگیرم و شمع های نمایندگی رو بذارم کنار
چند تا سوال در مورد شمع دارم:
1- شمع بوش بهتره یا ngk؟
2- پایه بلند یا کوتاه؟
3- دو پلاتینه یا چهار؟
(در واقع بفرمایید چه شمعی بهتره)
خیلی ممنون
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Last edited by mahkar72.mk; 28-07-2015 at 12:25.
شمع بوش چند نفر در این موتور استفاده کردن و متاسفانه رضایت نداشتن
شمع NGK خانواده BKR6E دوستان و خودم استفاده کردیم رضایت نسبی داشتیم
این خانواده سه سری داره که ساده ترینش همون مدل بالایی هست دستی 25 تومن که من روی تندر 20000 کیلومتر ازش کار گرفتم و رضایت کامل ازش داشتم و هنوز توی صندوق تندر لاشه اش را نگه داشتم برای روز مبادا
پلاتینومش با نام BKR6EGP هست دستی 45 تومن که در حال حاضر روی تندر دارم ازش استفاده می کنم و بازم رضایت دارم البته مصرفم نیم تا یک درصد نسبت به مدل ساده اش بیشتر شده
ایریدیومش با نام BKR6EIX هم هست دستی 100 تومن که باز هم در حال حاضر روی سورنم نصبه و باز هم ازش رضایت دارم
بجز اینها چیزی که روی موتور ملی تست شده شمع فابریک تندر هست ساخت مکزیک که در نمایندگی های ایران خودرو دستی 47 تومن فروش میره که بازم شمع خوبی هست که اصالتا همون چمپیون هست ولی ساخت مکزیک
لازم به یادآوری هست که همه موارد گپشون 0.9 هست و فقط مدل ایریدیوم گپش 1.1 هست که هیچ کدوم نیاز به تغییر گپ ندارند
خیلی ممنون
تصمیمم شد همون ایریدیوم ngk
طرفی که می خوام ازش بگیرم تقریبا آشنا هم هست می گه این شمع ها برای ماشین های خارجی هست و نیازی نیست روی این موتور از این استفاده کنی چون مصرف رو هم میبره بالا!
حالا اونی که مهمه اینه که این شمع با موتور همخونی داره؟
شما باهاش روی ef7 تون مشکلی نداشتین؟
راستی طرف گفت پایه بلند می خواهید یا کوتاه؟
به نظر شما پایه کوتاه بگیرم یا بلند؟
(پایه کوتاهش رو دستی 120 میده و بلندش رو 140)
خیلی ممنون
فردا میخوام برم بگیرم ممنون میشم زودتر جوابمو بدید
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)