این جوری ترازی که میاری کاذبه ، واقعی نیست...
من خودمم میخونمولی کار درستی نیست.
این جوری ترازی که میاری کاذبه ، واقعی نیست...
من خودمم میخونمولی کار درستی نیست.
ممنون
شیمی یه مثال بود
واسه ریاضیات هم همین شکلی عمل کنم.؟
عمومی ها چطور؟
ممنون
شیمی یه مثال بود
واسه ریاضیات هم همین شکلی عمل کنم.؟
عمومی ها چطور؟
ریاضیات رو سعی کن چه ریاضیاتت خیلی خوبه چه بد خیلی خیلی بیشتر مسئله حل کنی و اون مفهوم رو کامل بدست بیاری از مسئله
عمومی هارو هم تست رو بزار واسه یه هفته بعد یا حتی 10 روز بعد خیلی هم تعجب نکن که چرا اینو میگم 10 روز اون رو همون روز![]()
البته سعی کن الان 30 درصد عمومی هارو کار کنی 70 درصد اختصاصی
یک سوم تستات تست سنجشی باشه و دو سوم هم آموزشی
یه تعادل دیگه بودش با این دوتا میشد سه تا تعادل مهم برای کنکور که همیشه باید حفظ بشه سومی رو یادم نمیاد![]()
و مهمتر از همه بدون که کنکور 50 درصد کنترل روحیات و روان هستش و بعد این هست که 50 درصد علم و دانش و آگاهی میاد پس سعی کن وقتایی که داری تست میزنی 50 درصد اول برای خودت از الان تکمیل کنی مخصوصا سر جلسات قلم
آها باز یه چیزی یادم اومد ببین من اینو دارم جدی بهت میگم باز تصمیم با خودته چون خیلیارو دیدم و تا الان هم ندیدم کسی بگه دیگه واجب دیدم گفتنشو قرمز هم مینویسم با فونت بزرگ که کاملا به چشم همه بیاد
قلم چی چه بهتر شدی نباید خوشحال بشی که بهتر شدم اگه هم ترازت شد 3000 هم نباید ناراحت بشی که وای من دیگه هیچی نمیشم وقتی که کاملا درس خوندی و واسه قلم هم نبود و واسه کنکورت بود اون موقع چه توی قلم یا هر آزمون دیگه بد شدی یا خوب شدی فقط بگو به درک که این شدم از این خیلی بهتر هستم من اگه اینطوری بخونم و به تلاشم که بهش ایمان دارم ادامه بدم حتما جزو نفرات برتر هستم
![]()
قلم چی چه بهتر شدی نباید خوشحال بشی که بهتر شدم اگه هم ترازت شد 3000 هم نباید ناراحت بشی که وای من دیگه هیچی نمیشم وقتی که کاملا درس خوندی و واسه قلم هم نبود و واسه کنکورت بود اون موقع چه توی قلم یا هر آزمون دیگه بد شدی یا خوب شدی فقط بگو به درک که این شدم از این خیلی بهتر هستم من اگه اینطوری بخونم و به تلاشم که بهش ایمان دارم ادامه بدم حتما جزو نفرات برتر هستم
![]()
[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
واقعا ممونم
نمیدونم چرا با حرفات متحول شدم .دمت گرم.خیلی عالی بود
ولی یه سوال دیگه.از خودت.بچه ها شرمنده میدونم جاش نیست
سوالم اینه که به نظرت چه کتابای خوبن.اگه میشه بهم معرفی کنی
واسه درسا رشته ریاضی
من زیاد اطلاع ندارم
جوابتو تو تاپیک جامع کتب آموزشی دادمسوالم اینه که به نظرت چه کتابای خوبن.اگه میشه بهم معرفی کنی
واسه درسا رشته ریاضی![]()
فکر کردم لیست کتاب میخوای دیگه نگاه نکردم از کی پرسید بعدش هم آقا امین لیستی که قرار داده کامل خیالت راحتMan soalamo az elendil porsidam!!!![]()
یک توصیه :
بهتره زیاد به برنامه ی آزمونها توجه نکنید ( تون هم قلم چی ! ) ، بهتره از برنامه ی آزمونتون جلو بیافتید ، مثلا برنامه آزمون دوم رو تموم کنید و برید آزمون یک رو بدید !
این که چند روز قبل از آزمون یا شب قبل از آزمون بخواید درسهای آزمون رو بخونید و بعد فرداییش امتحان بدید ، اصلا فایده ای نداره ، باید با اطلاعات ثبت شده توی مغز ، آزمون داد ! ، مطالبی که شب قبل از آزمون یا چند روز قبل از آزمون می خونید ، چند روز بعد از ذهنتون پاک میشه ...
اگر قراره که مثلا آزمون سوم رو بدید ، سعی کنید توی چند هفته ای که وقت دارید ، مباحث آزمون سوم رو بخونید و مباحث آزمون چهارم رو هم تموم کنید و چند روز قبل از آزمون سوم ، مباحث مربوط به اون رو مرور کنید ...
این طوری روی رتبه و تراز آزمون بیشتر می شه حساب کرد ...
توی امتحانات کشوری به خاطر اینکه وقت رو بتونن مدیریت کنن و امتحانات در یک زمان از همه گرفته بشه ، بعضی مدارس رو برای حوزه های امتحانی در نظر می گیرن و امتحانات رو اونجا برگزار می کنن ( به خاطر کمبود جا ) ...نه اقا محمود.آخه بهمون گفتند نهاییه یعنی مثل سال سوم باید بریم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.یعنی طوریه که قراره تو کنکور تاثیر بدند.ولی فکر کنم به کنکور 89 نرسه.
اینکه فقط بخوان 4 درس از پیش دانشگاهی رو توی کنکور تاثیر بدن بعیده ، هر سال هم همینطور هست ، یعنی 2 تا درس به صورت کشوری هست ولی امسال شده 4 تا ...
دارن کم کم خودشون رو آماده می کنن که تمام امتحانات پیش رو مثل سال سوم کشوری کنن تا شرایط برای تغییر وضعیت کنکور مهیا بشه ...
به هر حال ، موفق باشید ...
salam,اگر قراره که مثلا آزمون سوم رو بدید ، سعی کنید توی چند هفته ای که وقت دارید ، مباحث آزمون سوم رو بخونید و مباحث آزمون چهارم رو هم تموم کنید و چند روز قبل از آزمون سوم ، مباحث مربوط به اون رو مرور کنید ..
be nazare shomaaa vaaaghean hamchin chizi momkene ke ham be azmoone masalan in hafte va badish berese darsaye madresam ...!
khodetoon mitoonin ?!l
age are mamnoon misham be manam begiiin HOW?!
...NADARAM MAJBOOR SHODAM PINGLISH BENVISAM
توی دوره ی پیش دانشگاهی هفته ای سه روز مدرسه دارید ، توی همون سه روز می تونید درسهای مدرسه رو بخونید ، و توی چهار روز دیگه برنامه ی آزمونها رو بخونید ، برای هر آزمون 2 هفته وقت هست ( قلم چی ) ، توی هر هفته می تونید مطالب یک آزمون رو تموم کنید ، در هفته های اول شاید مثلا نصف مباحث آزمون بعدی رو هم خوندید ، ولی این باعث میشه که جلو بیافتید و در آزمونهای بعدی به راحتی می تونید یک آزمون جلو بیافتید ، اگه همین طور پیش برید ، قبل از این که دو آزمون آخر برگزار بشه ( به غیر از جامع ها ) ، احتمالا شما درسهاتون رو تموم کردید ...salam,
be nazare shomaaa vaaaghean hamchin chizi momkene ke ham be azmoone masalan in hafte va badish berese darsaye madresam ...!
khodetoon mitoonin ?!l
age are mamnoon misham be manam begiiin HOW?!
...NADARAM MAJBOOR SHODAM PINGLISH BENVISAM
البته قلم چی همیشه دانش آموزها رو مجبور می کنه که همیشه زیر نظر برنامه ی خودش درس بخونن و موقعیت رو برای ( مثلا ) شرکت در آزمون های دیگه می گیره ، مثلا آزمون هاش با سنجش توی یک روز هست ، ولی گزینه ی دو نه ، گزینه دو حتی تبلیغ می کنه که در آزمونهای سنجش شرکت کنید ، من تجربه ی قلم چی ، گزینه ی دو و سنجش رو دارم ، اصلا از قلم چی خوشم نیومد ، فقط تعداد آزمونهاش زیاده ! ... ، دیگه هیچ ویژگی خاصی نداره !
به هر حال ، این روشی که گفتم ، پله به پله شما رو چند آزمون جلو می اندازه ...
موفق باشید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)