تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1024 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بچه ها خوندید همتون برای فردا ؟
    امیدوارم فردا رتبه های خوبتونو ببینم .
    فقط از امروز هم خوب استفاده کنید . این چیزا رو هم که میگن روز قبل از آزمون فقط برای یه مروره ول کنید . از حافظه ی کوتاه مدتتون نهایت استفاده رو ببرید امروز . البته نه ابنکه 10-12 ساعت بخونین دیگه سر آزمون بیهوش شین
    این جوری ترازی که میاری کاذبه ، واقعی نیست...
    من خودمم میخونم ولی کار درستی نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تست رو که تو اختصاصیا ترجیحا بعد اینکه خوندی تست آموزشیو بزن که این تست رو اگه میشینی توی یه دفتری چیزی مینویسی جزو تست حسابش نکن جزو مرور اینا باید حساب کنی بعدش سعی کن از هر بار 3 باری که اینطوری میخونی یه بار هم تست سنجشی بگیری از خودت یعنی با وقت بگیری که هر تست شیمی تو کنکور 1 دقیقه وقتشه الان هم یه کوچولو بالاتر بگیری 20 تا تست شیمی رو مثلا از گاج انتخاب کنی بزنی حدودا 24 دقیقه براش وقت بزار ( البته فک کنم زیاد هم باشه کلا این یه تیکه که بخوای با چه تقریب اضافی شروع کنی به خودت بستگی داره از این هم اصلا ناراحت نباش که نمیرسی تست رو تو وقتش برسی و این رو هم فقط باید بزاری تو این چند ماه خودش خود به خود درست میشه با اینکه بیای هر روز 5 ساعت از خودت تست سنجشی بگیری درست نمیشه

بعد اون 10 صفحه هم هم به خودت بستگی داره هم به اون قسمتش فرض کن مثلا 10 صفحه اول شیمی 2 فصل اولش باشه خب این 10 صفحه رو حداکثر باید توی 3 بار خوندن همه کارشو انجام بدی ( خوندنش + نت برداری + تست آموزشی + دفعه آخر دیگه فقط تست سنجشی رو بگیری ) والا دستام خسته شد برای این هم که وقتی داری تست سنجشی میگیری اعصابت بهم نریزه سعی کن توی گاج یه جوری برای آموزشی ها تست بزنی که مثلا وقتی میخوای از خودت تو زمان بگیری وقتی داری 5 تا 5 تا یا 4 تا 4 تا تستارو انتخاب میکنی که توی وقت بزنی اونارو حل نشده بزاری باشه و مثلا وقتی میخوای تست رو بزنی جوابو ایناش جلو چشت نباشه که بدونی چطوری حلش کردی

بعد برای دوره هم اگه احساس میکنی اکثر مشکلاتت توی دوره ای که از شیمی داشتی حل شده فقط کافیه اون تستایی رو که توی آموزش نتونستی حل کنی یا راه حل رو هم دیدی ولی باز احساس کردی نه باز نیاز بیشتری به فکر داره دایره ای علامتی چیزی بکش که برای دوره آخر فقط اونارو مد نظر قرار بدی چون وقتی اونارو جواب میدی اگه واقعا کار کرده باشی با همون تستا کل مطلب یادت میاد
    ممنون
    شیمی یه مثال بود
    واسه ریاضیات هم همین شکلی عمل کنم.؟
    عمومی ها چطور؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

ممنون
    شیمی یه مثال بود
    واسه ریاضیات هم همین شکلی عمل کنم.؟
    عمومی ها چطور؟

ریاضیات رو سعی کن چه ریاضیاتت خیلی خوبه چه بد خیلی خیلی بیشتر مسئله حل کنی و اون مفهوم رو کامل بدست بیاری از مسئله

عمومی هارو هم تست رو بزار واسه یه هفته بعد یا حتی 10 روز بعد خیلی هم تعجب نکن که چرا اینو میگم 10 روز اون رو همون روز

البته سعی کن الان 30 درصد عمومی هارو کار کنی 70 درصد اختصاصی

یک سوم تستات تست سنجشی باشه و دو سوم هم آموزشی

یه تعادل دیگه بودش با این دوتا میشد سه تا تعادل مهم برای کنکور که همیشه باید حفظ بشه سومی رو یادم نمیاد

و مهمتر از همه بدون که کنکور 50 درصد کنترل روحیات و روان هستش و بعد این هست که 50 درصد علم و دانش و آگاهی میاد پس سعی کن وقتایی که داری تست میزنی 50 درصد اول برای خودت از الان تکمیل کنی مخصوصا سر جلسات قلم

آها باز یه چیزی یادم اومد ببین من اینو دارم جدی بهت میگم باز تصمیم با خودته چون خیلیارو دیدم و تا الان هم ندیدم کسی بگه دیگه واجب دیدم گفتنشو قرمز هم مینویسم با فونت بزرگ که کاملا به چشم همه بیاد

قلم چی چه بهتر شدی نباید خوشحال بشی که بهتر شدم اگه هم ترازت شد 3000 هم نباید ناراحت بشی که وای من دیگه هیچی نمیشم وقتی که کاملا درس خوندی و واسه قلم هم نبود و واسه کنکورت بود اون موقع چه توی قلم یا هر آزمون دیگه بد شدی یا خوب شدی فقط بگو به درک که این شدم از این خیلی بهتر هستم من اگه اینطوری بخونم و به تلاشم که بهش ایمان دارم ادامه بدم حتما جزو نفرات برتر هستم

4. 4 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قلم چی چه بهتر شدی نباید خوشحال بشی که بهتر شدم اگه هم ترازت شد 3000 هم نباید ناراحت بشی که وای من دیگه هیچی نمیشم وقتی که کاملا درس خوندی و واسه قلم هم نبود و واسه کنکورت بود اون موقع چه توی قلم یا هر آزمون دیگه بد شدی یا خوب شدی فقط بگو به درک که این شدم از این خیلی بهتر هستم من اگه اینطوری بخونم و به تلاشم که بهش ایمان دارم ادامه بدم حتما جزو نفرات برتر هستم

[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
    واقعا ممونم
    نمیدونم چرا با حرفات متحول شدم .دمت گرم.خیلی عالی بود
    ولی یه سوال دیگه.از خودت.بچه ها شرمنده میدونم جاش نیست
    سوالم اینه که به نظرت چه کتابای خوبن.اگه میشه بهم معرفی کنی
    واسه درسا رشته ریاضی
    من زیاد اطلاع ندارم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سوالم اینه که به نظرت چه کتابای خوبن.اگه میشه بهم معرفی کنی
    واسه درسا رشته ریاضی
    جوابتو تو تاپیک جامع کتب آموزشی دادم

7. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

Man soalamo az elendil porsidam!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

Man soalamo az elendil porsidam!!!
    فکر کردم لیست کتاب میخوای دیگه نگاه نکردم از کی پرسید بعدش هم آقا امین لیستی که قرار داده کامل خیالت راحت

10. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

یک توصیه :
    بهتره زیاد به برنامه ی آزمونها توجه نکنید ( تون هم قلم چی ! ) ، بهتره از برنامه ی آزمونتون جلو بیافتید ، مثلا برنامه آزمون دوم رو تموم کنید و برید آزمون یک رو بدید !
    این که چند روز قبل از آزمون یا شب قبل از آزمون بخواید درسهای آزمون رو بخونید و بعد فرداییش امتحان بدید ، اصلا فایده ای نداره ، باید با اطلاعات ثبت شده توی مغز ، آزمون داد ! ، مطالبی که شب قبل از آزمون یا چند روز قبل از آزمون می خونید ، چند روز بعد از ذهنتون پاک میشه ...
    اگر قراره که مثلا آزمون سوم رو بدید ، سعی کنید توی چند هفته ای که وقت دارید ، مباحث آزمون سوم رو بخونید و مباحث آزمون چهارم رو هم تموم کنید و چند روز قبل از آزمون سوم ، مباحث مربوط به اون رو مرور کنید ...
    این طوری روی رتبه و تراز آزمون بیشتر می شه حساب کرد ...
    نه اقا محمود.آخه بهمون گفتند نهاییه یعنی مثل سال سوم باید بریم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.یعنی طوریه که قراره تو کنکور تاثیر بدند.ولی فکر کنم به کنکور 89 نرسه.
    توی امتحانات کشوری به خاطر اینکه وقت رو بتونن مدیریت کنن و امتحانات در یک زمان از همه گرفته بشه ، بعضی مدارس رو برای حوزه های امتحانی در نظر می گیرن و امتحانات رو اونجا برگزار می کنن ( به خاطر کمبود جا ) ...
    اینکه فقط بخوان 4 درس از پیش دانشگاهی رو توی کنکور تاثیر بدن بعیده ، هر سال هم همینطور هست ، یعنی 2 تا درس به صورت کشوری هست ولی امسال شده 4 تا ...
    دارن کم کم خودشون رو آماده می کنن که تمام امتحانات پیش رو مثل سال سوم کشوری کنن تا شرایط برای تغییر وضعیت کنکور مهیا بشه ...
    به هر حال ، موفق باشید ...

12. 4 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

اگر قراره که مثلا آزمون سوم رو بدید ، سعی کنید توی چند هفته ای که وقت دارید ، مباحث آزمون سوم رو بخونید و مباحث آزمون چهارم رو هم تموم کنید و چند روز قبل از آزمون سوم ، مباحث مربوط به اون رو مرور کنید ..
    salam,
    be nazare shomaaa vaaaghean hamchin chizi momkene ke ham be azmoone masalan in hafte va badish berese darsaye madresam ...!

khodetoon mitoonin ?!l

age are mamnoon misham be manam begiiin HOW?!

...NADARAM MAJBOOR SHODAM PINGLISH BENVISAM

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

salam,
    be nazare shomaaa vaaaghean hamchin chizi momkene ke ham be azmoone masalan in hafte va badish berese darsaye madresam ...!

khodetoon mitoonin ?!l

age are mamnoon misham be manam begiiin HOW?!

...NADARAM MAJBOOR SHODAM PINGLISH BENVISAM
    توی دوره ی پیش دانشگاهی هفته ای سه روز مدرسه دارید ، توی همون سه روز می تونید درسهای مدرسه رو بخونید ، و توی چهار روز دیگه برنامه ی آزمونها رو بخونید ، برای هر آزمون 2 هفته وقت هست ( قلم چی ) ، توی هر هفته می تونید مطالب یک آزمون رو تموم کنید ، در هفته های اول شاید مثلا نصف مباحث آزمون بعدی رو هم خوندید ، ولی این باعث میشه که جلو بیافتید و در آزمونهای بعدی به راحتی می تونید یک آزمون جلو بیافتید ، اگه همین طور پیش برید ، قبل از این که دو آزمون آخر برگزار بشه ( به غیر از جامع ها ) ، احتمالا شما درسهاتون رو تموم کردید ...
    البته قلم چی همیشه دانش آموزها رو مجبور می کنه که همیشه زیر نظر برنامه ی خودش درس بخونن و موقعیت رو برای ( مثلا ) شرکت در آزمون های دیگه می گیره ، مثلا آزمون هاش با سنجش توی یک روز هست ، ولی گزینه ی دو نه ، گزینه دو حتی تبلیغ می کنه که در آزمونهای سنجش شرکت کنید ، من تجربه ی قلم چی ، گزینه ی دو و سنجش رو دارم ، اصلا از قلم چی خوشم نیومد ، فقط تعداد آزمونهاش زیاده ! ... ، دیگه هیچ ویژگی خاصی نداره !
    به هر حال ، این روشی که گفتم ، پله به پله شما رو چند آزمون جلو می اندازه ...

موفق باشید ...

15. این کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •