ممنون از راهنمایی
من مشکل حرف (ی) که توی سایتها جدا نوشته میشد رو داشتم
که امروز ویندوزم رو دوباره از اول نصب کردم و اینبار دیدم که این مشکل رو ندارم
دوباره مجبور شدم ویندوزم رو از سایت مایکروسافت آپدیت کنم با ADSL
مشکلم حل شد
بازم ممنون![]()
ممنون از راهنمایی
من مشکل حرف (ی) که توی سایتها جدا نوشته میشد رو داشتم
که امروز ویندوزم رو دوباره از اول نصب کردم و اینبار دیدم که این مشکل رو ندارم
دوباره مجبور شدم ویندوزم رو از سایت مایکروسافت آپدیت کنم با ADSL
مشکلم حل شد
بازم ممنون![]()
سلام
من میخواستم از درایو c یه بک آپ با خود بک آپ ویندوز بگیرم اما غیر درایو c یکی دیگه از درایوامم system تشخیص میده از اونم میخواد بگیره.رفتم تو manager دیدم این درایو آره SYSTEMیه.چجوری درش بیارم؟
درابورها زیاد فرقی نمیکنه اما بهتره دسته بنده کنی دوست عزیز. مثلا صدا ( اول صدا را نصب میکنی بعد بلوتوث) یا شبکه اول شبکه بهد وایرلس و بعد بلوتوث . خلاصه اینجوری بهتره اما ترتیب خاصی نداره
در ضمن شرمنده عطاری عزیز اشتباه لپی بود![]()
با سلام.دوستان به دادم برسید2 سوال اساسی دارم؟.
من ویندوز سون نصب کردم حالا که میخوام کارت گرافیک و صدا و مودم رو نصب کنم میگه__
support
نمیکنه یا اینکه باید
service pack
رو نصب کنی
نمیدونم چیه و باید چی کار کنم؟.
یه سوال دیگه؟کلید
F8
کامپیوترم خرابه ونمیتونم ویندوز ایکس پی رو از طریقه بوت کردن نصب کنم چون صفحه موافقم در ویندوز با این کلید انتخاب میشه
و وقتی سی دی ویندوز ایکس پی رو درون ویندوز سون باز میکنم گزینه
install
غیر فعاله؟
لطفا راهنماییم کنید که چطور ایکس پی رو نصب کنم.ممنون میشم خیلی مهمه ؟
سلام از چه طریقی میشه عکسها رو تو حالت Thumbnails مشاهده کرد؟
درود
شما باید با برنامه Acronis disk director suite درایو مورد نظر رو Convert کنی و گزینه Logical رو انتخاب کنی.
درود
مدل گرافیک و مودم و صدا رو بگو عزیز.
احتمالا قدیمین.
اگه یه اپتیکال درایو داری اول فایلهای ویندوز رو رو هارد کپی کن و برای نصب ویندوز سیستم رو با ویندوز live بوت کن. بعدش فایل setup ویندوز رو اجرا کن. اینجوری با موس باید گزینه I Agree رو انتخاب کنی و نصب میشه.
اگه دو تا اپتیکال درایو داری نیازی نیست کپی کنی و روی اون یه دستگاه سی دی ویندوز رو بزار.
درود
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم شما یا رو یه قسمت خالی کلیک راست کن و از گزینه view گزینه large icon رو انتخاب کن یا روی نوار بالای پنجره سمت راست 3تا آیکون هست که از سمت راست سومی مخصوص همین کاره.
میشه آخرین و بهترین ورژن این نرم افزار رو لینک دانلودشو بذاربد
سلام
من ویندوز 64 بیتی دارم!
چند روزه بعد از هر بار ری استارت باید اندازه تصویر (resolution) را درست کنم!
یعنی تصویر روی 600*800 قرار می گیره که خیلی بزرگه و من می خواهم روی 900*1440 قرار بگیره
در ضمن این بزرگی تصویر هنگامیکه می خواهم لاگین کنم و یوزر را انتخاب کنم و پسورد را بزنم دیده میشه!
راهنمایی کنید خواهشا
آخه عکسها رو نشون نمیده
لطفن راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)