آره دقیقا منم همینطورم 1 به بعد سرعت میشه 1-30 kb/s و پینگ هم که 1900 به بالا
دقیقا داره مثل صبانت میشه
البته من که شبانه اصلا برام مهم نیست چون خیلیی کم استفاده میکنم ولی 5 شنبه ای خواستم دانلود کنم پشیمون شدم بس افت پیدا کرده بود![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره دقیقا منم همینطورم 1 به بعد سرعت میشه 1-30 kb/s و پینگ هم که 1900 به بالا
دقیقا داره مثل صبانت میشه
البته من که شبانه اصلا برام مهم نیست چون خیلیی کم استفاده میکنم ولی 5 شنبه ای خواستم دانلود کنم پشیمون شدم بس افت پیدا کرده بود![]()
من موندم حالا چی کار کنیم ؟ پشتیبانی لایو چت که فایده ای نداره تهران هم مشغول هست و اگه جواب بدن هم می گن مشکلی نیست و هر کسی یه چیزی می گه ! حالا اگه سرویسو عوض کنیم چه شرکتی بریم ؟
نمی خواهین یه نامه واسه اعتراض بفرستیم ؟
لفا راهنمایی کنین !........ کاشکی مشکل حل بشه
منم از همین میترسم که به مشکل صبانت دچار بشه! چون اگر مشکل فنی بود تا حالا درستش کرده بودن، احتمالا کاریش نمیتونن بکنن!
خودشون میدونن چی شده، کاری به اعتراض و اینا نداره، مشکل فقط برای اکو هم نیست،isbn عزیز آرت داره و افت سرعت پیدا کرده!
کاشکی مشکل از این بدتر نشه ! اگه روزها هم سرعت افت کنه دیگه خیلی بد می شه !
خیلی بعیده که روزها هم افت سرعت پیدا کنن، این مشکل بیشتر به خاطر دانلود رایگان شبانه هست،برای همینم از ساعت 1 افت سرعت شروع میشه و هر چی پیش میره بیشتر افت میکنه که حدود ساعت 4-5 به 10-15 kb/s میرسه!.
اتفا قا برایه من بد تر شد چون از الان که ساعت 11 هست اتفاقی برام افتاد که ساعت 1 به بعد باید می افتاد
سرعت نوسانی بیش از اندازه داره یهو میشه 40 یهو میشه 1 یه فایل 10 مگی رو که همیشه 5 min طول میداد الان 15 min طول کشید ولی هنوز پینگ مشکلی نداره فکر کنم تا چند وقت دیگه روز هم این طور بشه
بله من تازه مثلا 256 ART دارم
ولی من میگم درست میشه ! باید امید داشت
Last edited by isbn; 07-03-2009 at 23:11.
چی شده شما چرا ناراحتی؟![]()
ببخشید که من جواب دادم
خب شاتلی ها همه ناراحتن
اونایی که مشکل پیدا کردن از مشکل خودشون ناراحتن
اونایی هم که مشکل ندارن از مشکلات بقیه دوستان ناراحتن![]()
ایراد نداره همه تقصیرارو به عهدا می گیرمهرکی خواست شماره حسابشو بده تا هزینه اشتراک را بهش برگردونم
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)