سلام ___________
سلام ___________
Last edited by amin2000; 12-06-2009 at 00:15. دليل: پست اشتبا ه
سلام به دوستان
من خيلي وقت پيش(من كه نه برادرم) تو اين تاپيك ا سايت بهش معرفي شد كه با گرفتن پيش شماره ميگفت چه شركت هايي به اون منطقه سرويس ميدن.ولي من الان ديگه اون سايتو يادم نمياد اگه شما مشناسيدش ممنون ميشم بگيد
و بعد اگر هم خودتون كمك كنيد بگيد تهران منطقه نارمك پيش شمارۀ 7788 چه شركتي خوبه ممنون ميشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم اما یه سوال شاتل اگه بگیرم برای خونه تا چه سرعتی میدن و هزینش چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای دانلود گیم و فیلم شبانه رایگان داره یا نه؟؟
برای خانه 128 و بیشتر از 128 برای خانه هم باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی
اره شبانه رایگان 1تا7 داره!
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز فرق این ارت با اقتصادی چیه؟؟؟؟...بعد برای خونه نامهیه چی از دانشگاه باید گرفت..متوجه نمیشم؟؟
فرقشون در حجم مصرفی هست! سرویس های اقتصادی یک ماهه 3 گیگ حجم دارن ولی سرویس های ارت حجمشون بیشتره....
باید یک فرم از شاتل بگیری و ببری دانشگاه تا مهر و امضا کنن!
دوستاني كه صبانت و آسياتك512 دارن .
ميخوام ببينم كدومشون بهتره از نظر سرعت دانلود و عدم قطعي .و ايا سرويس خاصي دارن كه برتري يكي رو نسبت به ديگري نشون بده ؟؟؟؟
كلا داشتن اينترنت 512 با هزينه مودم و نصب ساير هزينه ها و اشتراك 3 ماهه تو هر كدوم از اين شركتها چقدره ؟؟؟؟
سلام من 64 میخوام بدون محدودیت با ماهی 10 تومن با مالیات و غیره چنین چیزی هست؟ :ی
دوست من بهترین گزینه برای این کار صبانت است
من الان خودم 128 دارم و COD4 آنلاین میزنم و پینگ اکثرا 30-50 هست و راحت بازی میکنم
و حتی گرید هم در سرورهای اروپا آنلاین پلی میکنم
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)