تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1138 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب ظاهرا كسي طالب اين پونتياك با اين شرايط و اين قيمت بالا نيست. و فكر هم نميكنم كسي به اين قيمت بخره مگر اينكه امكانات و پول كافي برا راه اندازي اون داشته باشه..هرچي از دردسرهاي اون بگم كم گفتم..
    اگر وسائلش به وفور پيدا ميشد حرفي نبود اينجوري كمتر ميخوابيد و زودتر جمع ميشد..اما كاملا مشخصه دنبال قطعاتي بايد باشيم كه گير نمياد..خود صاحبش هم هر چيزي رو كه نداشته حواله به بعد كرده و ميگه هست..پيدا ميكنم..گير مياد..اما اگر بود خودش ميخريد!! تازه جداي از ماشين ميخواد قيمت اين وسائل نداشته رو هم كه مثلا قراره رو ماشين بگذاره رو بگيره و از الان هم قيمتش رو حساب كرده..

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    خداييش اينو خودم ديدم فكر كردم game play هستش!!!!
    اين همونه كه توي ايران ماشين گذاشته بود قيمت پايه 15-بالاترين پينهاد فك كنم رو 17 تومن بدش البته 350 بيس بوده كه كلي خرج موتور و گيربكس كرده(پرفورمانس)
    تشكر فراموش نشه!!!

4. 4 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لنگه اين پونتياك رو سال 75 ميدادن يك ميليون..با كلي خواهش و تمنا كه بياييد بخريد!!
    جناب mosi impala از اينكه به جمع ما ملحق شدي خوشحاليم...
    از ماشينتون چندتا عكس بگذاريد اينجا..از زواياي مختلف و بخصوص جاهايي كه فكر ميكنيد مشكل داره..تابتونيم بهتر نظر بديم..

, استثنایی , کامارو مدل 77 ، 8 سیلندر , تک برگ سند ، کلیه قطعات فابریک
    1390/4/21 الی 1390/4/22
    09125591197

بیوک رگال کوپه 1978 , آبی متالیک فوق العاده سالم , Limited - V8 کولرروشن
    1390/4/21 الی 1390/4/22
    09122810272

خب...
    الان جواب مجدد صاحب اون پونتياك اوراقي رو گرفتم كه از من توضيح بيشتر ميخواست كه چرا يك ميليون قيمت دادم؟
    اين جواب رو فرستاده:

salam
    mashin 12 melun khrj dare ta no no beshe dar avaz 30 miluon puleshe
    dar zemn mashin sefareshi hast va motor 455 hast lengey in model tu iran ba in motor be tedad angoshtane dst hast
    dar zemn mashin madarekesh kamel hast.
    movafagh bashid.

قضاوت به عهده شما دوستان...
    Last edited by camaro lt; 12-07-2011 at 17:45.

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    والا اقا علي اگه موتورش 455 اس دي باشه كه امكان نداره مگر واقعا خاص باشه!!!!
    455 بيس هم هست ولي اس دي تعداد خيلي محدودي توليد شده فك كنم كمتر از هزارتا كه از اين تعداد هم زياد زياد 2 يا3تا وارد شده اوني هم كه وارد شده محاله به اين روز افتاده باشه درست ميگم يا نه؟
    حالا اگه 455 اس دي هم باشه نهايتش 2 تومن براي طالبش ميارزه
    در ضمن باز هم اگه اس دي باشه اون موتور الان به فنا رفته همه ديگه دارن روي ماشيناشون موتور پرفورمانس ميذارن

8. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اينكه چي بوده مهم نيست..چيزي كه الانه مهمه...در هزينه هايي كه بايد براي اون بشه خودش در خوشبينانه ترين وضعيت 12 ميليون رو حساب كرده..واقعا من و شما از اين خرجها ميكنيم؟ من خيلي راحت ميتونم با كمتر از اين سرپا بيارمش و رديفش كنم اما قيمتي كه اين بابا روي اين اهن پاره گذاشته منطقي نيست..
    اين موتوري هم كه اينقدر سنگش رو به سينه زده اگر واقعا چيز مالي بود حداقل يه عكس ازش ميگذاشت..اينجور كه گفته سر سيلندر هاي اون هم بازه..معلومه پس مدتها رطوبت و خاك داخل موتور شده و شايد صدمات زيادي بهش وارد شده..خدا ميدونه الان حال و روز داخل سيلندر ها و وضعيت ميل لنگ چيه؟ اونم موتوري كه لوازمش رو بايد از آسمون هفتم پيدا كنيم..فكر نميكنم چيزي باشه كه بشه ازش به اين زوديها به اسم موتور استفاده كرد..مثل خود بدنه...حداقل از شكل خود موتور يا وين كد ميشد يه چيزهايي فهميد اما بازهم در نهايت هرچي كه باشه من در بهترين شرايط براي اين شبهه ماشين 1 تومان بيشتر پول نميدم اونهم به شرط تاييد خودم كه ببينمش و همه چيزهاشو از نزديك معاينه كنم..
    برا من موتورش مهم نيست...به قول شما يه موتور درجه يك امروزي روش سوار ميكنيم و لذتش رو ميبريم..من در فكر لوازم تزئيناتي و خرده ريزهاي هستم كه ميدونم از بين رفته و ديگه به اين راحتي ها نميشه جايگزين كرد..

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اگرر اگر واقعا 455 اس دی باشه برای کسی که بتونه بسازتش خوبه.رضا جان کسی که واقعا قصد خرید داشته باشه میتونه همه این مواردو تووی قولنامه ذکر کنه.

اون کامارو چی شد رضا؟؟
    صحبت نکردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

, استثنایی , کامارو مدل 77 ، 8 سیلندر , تک برگ سند ، کلیه قطعات فابریک
    1390/4/21 الی 1390/4/22
    09125591197
    میگه 14 تومن . پاسداران هم هستش . تا جایی که یادمه گفت یا 70 هزار یا 40 هزار تا کارکرده ! برگه گمرک خرمشهر و همه مدارک هم موجود .

یدونه کامارو 6 سیلندر اتوماتیک پیدا کردم موتور روشن و سالم و مدارک کامل قیمت میده 2.800 برای آشنای دوستم هستش اما برای بازسازی مورد نظرم نمیدونم می ارزه روی 6 هزینه کنم یا نه . . . اونم اتوماتیک که میگن راه نمیره و یه پراید هم ازش براحتی جلو میزنه !!

13. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

میگه 14 تومن . پاسداران هم هستش . تا جایی که یادمه گفت یا 70 هزار یا 40 هزار تا کارکرده ! برگه گمرک خرمشهر و همه مدارک هم موجود .

یدونه کامارو 6 سیلندر اتوماتیک پیدا کردم موتور روشن و سالم و مدارک کامل قیمت میده 2.800 برای آشنای دوستم هستش اما برای بازسازی مورد نظرم نمیدونم می ارزه روی 6 هزینه کنم یا نه . . . اونم اتوماتیک که میگن راه نمیره و یه پراید هم ازش براحتی جلو میزنه !!
    مگه چه خبره؟؟؟؟14 میلیون برای کامارو 77؟؟؟مگه اینکه لای زر ورق خوابیده باشه.آدم سرش گیج میره با این قیمتهای فضایی.
    چی بگم والا شاید ماشین فوق العاده باشه و من بی خبرم ازش.

15. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اينجوريا هم نيست كه گفتن! پرايد از كامارو شش سيلندر بزنه جلو؟؟؟!!! مگر اينكه موتور اون معيوب باشه يا ايراد فني داشته باشه..من شش سيلندر كامارو روندم البته گيربكس سه دنده دستي داشت. با اينكه تنظيم نبود اما شتاب خوبي داشت و خيلي راحت حريف ماشينهاي متوسطي مثل 405 و 206 و سمند و زانتيا و اينجور چيزا ميشد..پرايد كه جوجه بود براش! با نوا اتومات خيلي راحت زانتيا رو گرفتيم..
    شش سيلندر چون يه مقداري از نظر قطعات موتوري كمتر پيدا ميشه زياد راغب نداره..قدرتش هم از هشت كمتره...يه جورايي ساده و ارزونه..البته اگر تميز باشه با وضعيت قيمتهايي كه هست خوبه..حداقل از آهن پاره اي كه ميگه 4 تومن و هيچي هم نداره كه بهتره!!

17. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    اينو بيشتر به افتخار آقا علي چون واقعا عشق ريويرا هست و بقيه ميذارم
    والا حرفتون خيلي متينه اقا علي من هم ميگم اين پوني مگه دست خودت بيوفته تا ماشين بشه چون اين بيشتر بيشتر از پول نياز به تجربه و حوصله داره
    راستي اينم ريويراي 73 هست مال بچه هاي تي تي هست از شيراز كه تا پارسال توي اران ماشين هم برا فروش بود به قيمت پايه 12 تومن كه الان خوشبختانه منصرف شده
    ====
    والا محسن جا به نتيجه اي متاسفانه نرسيدم واسه اون كامارو
    راستي خوش به حالت كه الان يه ماسل داري و لدت ماسل سواري رو چشيدي من تا حالا نداشتم ماسل و يكبار پشت فرمون 8 سيلندر روندم اونم اون كامارو 74 زرد شهره خودمون بود!!!

Last edited by رضا صادقی; 12-07-2011 at 22:07.

19. 4 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •