کار برادرای ارزشی هست اقا
والا یکی قبلا میگفت چیز پی ان های مجانی خطرناک هستند.میگفت خود س پ ا ه اینا رو میزاره واسه اینکه مچه ملتو بگیره.حالا راست و دروغشو نمیدونم ولی چیز پی ان های پولی فکر نکنم اینجوری باشه.من خودم یه ساله دارم استفاده میکنم.با حرفایی که من زدم اعدام روو شاخمه ولی تا حالا اتفاقی نیفتاده![]()
هرچند اینجا جای بحث در باره چیز پی ان نیست اما جهت اطلاع باید بگم هر طور به اینترنت وصل بشی بازهم به راحتی قابل رد یابی هستی
------------
درباره قطعی یاهو بعید می دونم تحریم باشه
چون سرویس ایمیل کار می کنه
فکر کنم کار بچه های بالا باشه
ای بابا این چه کاری بود دیگهدوستان تحریم از طرف یاهو هست یا این بی سوادای احمق یه غلطایی کردن ؟! اخه اگه تحریم از طرف یاهو باشه پس چرا از سایت یاهو میشه چت کرد ؟!
.
ای لعنت به هرجی ...
تا حالا شده بود ياهو مسنجر رو ف ي ل ت ر كنن؟
اینا گوگلو که خیلطر کردن یاهو سهله![]()
من هنوز مسنجر رو تست نکردم ولی یاهو میل که مشکلی ندره و از طریق ایمیل میشه به راحتی وارد مسنجر شد و گفتگو کرد
آفلاین رو میگیره؟ در ضمن مگه وب مسنجر یا میل مسنجر محدودیت نداره؟ اگه بعد از چند دقیقه چت از کار بیفته که فایده ای نداره...
فراوون
هر از چند مدتی این اتفاق می افته.
ولی دلیلشو نمیدونم.
البته این روزها اوضاع منطقه هم خیط شده و این احتمال وجود داره پادشهان منطقهدر عملی خودجوش یاهوو رو متقاعد کرده باشن که به روی ای پی های منطقه قفل بشه.
انشاا.. اینترنت ملی که بیاد دیگه این چنین بحث هایی وجود نداره چون دیگه اصلا یاهوو مسنجری در کار نیست.
بهر حال راه های رسیدن به یاهوو زیاد هست و امت همیشه در صحنه همیشه راه های زیادی واسه این کار داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)