با سلام
دانلود با سرعت ثابت ندارین یعنی ؟
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
صحیح .....![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
صحیح .....![]()
[QUOTE=arashrasa;4868938]با سلام
روزا تقریبا صابت حدود 100 ولی شبا خیلی متغیره!!! البته من مرکز تلفونم ازادی چون منطقه ما همشون اینترنت دوستن اکثر پورتای isp ها پرن و سرعت هم پایین !!
شما هم پارس داری؟
سلام دوستااااااانکف احوال؟
من ببببببببببلاخره از همارا دل کندم رفتم .... اگه گفتین کجاااااا؟![]()
صبانت؟![]()
سلام.
سرعت اونقده پایین اومد که بالاخره پنچر شد!!!
قطعی چند ساعته در ADSL هماراسیستم
الان که دارم این پست رو میدم ADSL همارا کاملا قطع هست و هیچ سایتی به غیر ازسایت هماراسیستم باز نمیشه.
آیا برای بقیه شرکت ها همینطوریه؟
الا با دیال آپ ماکس نت اومدم.
Bh_hellboy خوش اومدی دوست من
از کجا سرویس گرفتی؟!
![]()
دقیقا مال منم بعد از چند روز سرعت تا حددایل اپ دیروز کلا adsl ام قطع بود امروز صبح زنگ زدم گفتن تنظیمات مودمم بهم خورده !!!!!!!!!!!!!!
زود گوشی رو قطع کرد حتی فرصت نداد که بپرسم چرا سرعت این قدر امده پایین اگه به خمین منوال پیش بره منم میرم ماکسنت یا جای دیگه.
میدونین ماکس نت سرعت 128 محدود و چند تومن میدهو سرعتش تو حالات رایگان و غیر رایگان چنده؟
اگه میخواستم با 8 دانلود کنم دیگه چرا دایلاپمو ول کردم!!!!!!!!
منیم که بعضی وقتیلر 16 تا 20 قایخر. اوکیاشتراک هزینسی (اوچ آیا) :
396000 ريال
مخابرات آبونمانی :
90000 ريال
ماليات :
23760 ريال
هاممیسینین جمعی :
509760 ريال= 510000 ریال
(البته اول ده 10000 تومن ثبت الماخ اوچون آلیر)
قطعیسی که بیراجاخ یوخوردی (بیر آی یاریم دی المیشام) سرعتی ده فرق المز همیشه 14-15 دی.
سلام به همه مخابرات از کی سرویس میده تو تبریز؟
نه
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
پارس آفلاینسرعت روزانه 50 تا 130 شبانه 15 تا 70 (احتمالآ اولای ساعت رایگان به خاطر حجم دانلود ها کم شده بود) 9 گیگ 3 ماهه
![]()
ماله منم عین شماست سرویستون F هستش یا E در ضمن میشه بگین link speed روی 1mb هست یا 2mb و کدوم مرکز هستین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)