تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 905 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام من ی مزدا وانت2000 مدل 83 دارم 2 ساله ک خریدمش 2تا مورد داره یکی اینکه درجا ک کار میکنه دور موتور ی کم بالا پایین میشه 2وم اینکه وقتی پدال گازو تا ته فشار میدم ماشین خاموش میشه چه وقتی ک خلاص باشه چه وقتی ک تو دنده باشه مشکل دیگه ای نداره پیش 2تا مکانیکم بردم متوجه مشکلش نشدن اگه کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ممنون میشم کمکم کنه.
    سلام
    منیفولد هوا وقتی از یه جائی قاچاقی هوا بکشه دور موتور بالا پائین میشه
    باید تمام قسمتهای منیفولد هوا و شیلنگهائی که بهش وصله چک بشه
    ممکنه منیفولد ترک داشبورد باشه یا پیچهای اون شل باشه یا یک شیلنگ درست وصل نیست یا سوراخ شده .
    استپر هم از شل باشه ممکنه همینطوری بشه
    به سنسور مپ هم شک دارم .
    درضمن اینکه وقتی گاز میدین ماشینتون چطوری خاموش میشه خیلی مهمه در عیب یابی
    آیا یکدفعه خاموش میشه انگار که برق قطع بشه ؟
    یا با لرزش و اینا همراهه ؟
    از اگزوز دود سیاه نمیده موقع خاموش شدن ؟
    اگر دودی نداره اگزوز موقع خاموش شدن , آیا بوی بنزین نسوخته میده ؟
    بنده به کار سنسور مپ شک دارم
    باید با اهم متر در سه حالتِ دور آرام و گاز مستمر و گاز لحظه ایِ زیاد چک بشه و ولتاژ خروجیش رو ببینید
    ولتاژ خروجیش در دور آرام باید بین یک تا 1.5 باشه
    در گاز مستمر حدود 2
    و در تخته گاز آنی هم بره روی 5 ولت
    درضمن نگفتین یکدفعه اینجوری شد یا تدریجاً ؟
    یا بعد از قطعه عوض کردن یا سرویس و تعمیر یا شستشو یا تصادف ؟
    باید با ولتمتر سنسور دریچه ی گاز هم ولتاژش چک بشه با سوئیچ باز
    اگر وقتی با دست دریچه ی گاز رو میگردونین ولتاژش تدریجاً بالا نمیره و پرشی بالا میره پس خرابه .
    همه ی این تستها کار ساده ای هست اما باید یک اهم متر داشته باشین و بدونین چطور سنسور ها رو چک کنین .
    در ضمن نگفتین اگر آروم آروم تا آخر گاز بدین خاموش میشه یا اینکه یکدفعه تا آخر گاز بدین ؟
    برای چک کردن ولتاژ سنسور ها باید اینطوری سیمهای اهم متر بهش وصل بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرم مکانیک ها حوصله ی چک کردن نداشتند یا دیدند ارزش وقت گذاشتن و چک کردن نداره چون بیشتر مکانیک ها مشتریها رو بر اساس اینکه کارش چقدر وقت گیر هست و چقدر میشه ازش پول گرفت انتخاب میکنند .
    اگر احساس کنه باید کلی وقت صرف کنه و دست آخر پول اندکی گیرش میاد , از همون اول میگه نمیتونم درستش کنم کار من نیست .

2. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

• سلام
    • آقا این سوکت کیلومتر شمار پراید های 111 که می گن به گیربکس وصله زیر کاپوت قرار داره؟ دقیقا کجاست؟ منظورم همون جاییه که روغن گیربکس رو میریزن. چون مال من قطع شده و دور موتور بیشتر از 3000 نمیره؟

ممنون از پاسختون. ولی من می خوام دقیقا بدونم کدومه. چون هر چی زیر کاپوت رو نگاه می کنم نمیتونم پیداش کنم. یه دفعه ای کیلومترشمارم از کار افتاد. خاموش کردم رفتم شام خوردم وقتی برگشتم دیدم کار نمی کنه. از همون موقع هم که کیلومتر شمار از کار افتاد دور موتور هم از 3000 بیشتر نمیره. حالا اون محلی که سیم کیلومترشمار به گیربکس وصل شده کجاست؟ کسی عکسی ازش نداره؟
    همونجایی که واسکازین گیربکس رو میریزن قرار داره یک سنسوره که با پیچ آچارخور 10 به گیربکس وصل شده و پشت موتور قرار داره
    برای راحت پیدا کردنش جایی که فیلتر بنزین وصل هست رو دنبال کنید روی گیربکس قرار داره

4. 2 کاربر از milad0x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ماشینم پارس هست.بخاریش مدتیه باد خنک میده بیرون
    سلام
    اگر آمپر آب روی نرمال هست پس ترموستات سالمه و آب به اندازه کافی گرم میشه و مشکل از نبود آب گرم نیست
    حالا اگر ماشینتون شیر بخاری داره زیر داشبورد , ممکنه شیر بسته شده و نمیذاره آب گرم از موتور بیاد توی رادیاتور بخاری .
    اگر توی حرکت و با فنِ بخاریِ خاموش کانالها باد سرد میاد پس اون دریچه ای که راهِ ورودِ هوای بیرون رو میبنده باز هست و هوای سرد میاره تو ( در حال حرکت )
    ممکن هم هست دریچه ای که با دکمه ی سرد و گرم کار میکنه از کار افتاده و همیشه روی سرد مونده .
    اگر دریچه ی سرد و گرم با سیم کنترل میشه میتونین با دست از زیر داشبورد دریچه رو تکون بدین و امتحانش کنین . باید اون قطعه ای که سر سیم بهش وصل میشه رو با دست بچرخونین و امتحانش کنین
    توضیحات محمد جام کامل بود فقط این رو هم اضافه کنم که از سوراخ بودن مجاری رادیاتور بخاری هم میتونه باشه

6. 2 کاربر از milad0x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توضیحات محمد جان کامل بود فقط این رو هم اضافه کنم که از سوراخ بودن مجاری رادیاتور بخاری هم میتونه باشه
    سلام
    بله درسته , البته در اینصورت کار نکردنِ بخاری همراه با نشت آب رادیاتور و کم شدنش خواهد بود

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال :
    شمع سوزنی ایریدیوم ژاپنی اصلِ اصل , یک مارک معروف مثل NGK دونه ای چنده ؟
    همون شمع آلمانیش چنده ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

1 سلام پراید مدل 90 دارم توی حرکت اگر درچه های جلوشو باز کنم ازشون باد سرد میاد اون دسته هم به هرطرفی بچرخونم باز باد میاد ازش. از اون پایین هم که میشه کنترل کرد هوا از بیرون بیاد یا داخل خود ماشین فقط هوا بچرخه هم دست میزنم بیشتر میشه ولی بسته نمیشه.
    البته وقتی دریچه های جلوش بسته هست مشکلی نداره!

=================

2 گرمای بخاری پراید باید خیلی زیاد باشه؟
    اخه برای ما زیاد نیست در حد مطلوبه ولی برای رفیقم در حدیه که پا رو میسوزونه! الان برای من درسته یا برای اون؟
    امپر هردومون هم دریه حد وایمیسه همیشه.

=================
    3 این کولر ماشین بادش واقعا سرده در حدی که سردرد میاره ولی وقتی ماشین توی افتاب باشه اصلا داخل ماشین خنک نمیشه چون ماشین نوک مدادیه و بدنه داغ میشه. باید کل درا و سقف باز بشه و عایق کنم؟ تاثیری داره؟

11. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

1 سلام پراید مدل 90 دارم توی حرکت اگر درچه های جلوشو باز کنم ازشون باد سرد میاد اون دسته هم به هرطرفی بچرخونم باز باد میاد ازش. از اون پایین هم که میشه کنترل کرد هوا از بیرون بیاد یا داخل خود ماشین فقط هوا بچرخه هم دست میزنم بیشتر میشه ولی بسته نمیشه.

=================

اخه برای ما زیاد نیست در حد مطلوبه ولی برای رفیقم در حدیه که پا رو میسوزونه! الان برای من درسته یا برای اون؟

=================
    3 این کولر ماشین بادش واقعا سرده در حدی که سردرد میاره ولی وقتی ماشین توی افتاب باشه اصلا داخل ماشین خنک نمیشه چون ماشین نوک مدادیه و بدنه داغ میشه. باید کل درا و سقف باز بشه و عایق کنم؟ تاثیری داره؟
    سلام در مورد بخاریت باید بگم مثه مال منه
    البته مال من مدل 87 زیمنس دقیقا عین مال تویه ولی برای دیگران دیدم خیلی داغ بود بخاریشون
    در مورد کولر هم درست میگی تو گرما اینجوریه من تو جاده کاشان و همین طور شمال رفتم تو گرما اصلا خنک نبود ربطی به گاز هم نداره پراید اینجوریه

13. این کاربر از nima_949 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sangol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    پژو 405 مدل 85 دیروز تو سربالای بودم یهو شروع کرد دود کردن زنگ زدم امداد خودرو اومده میگه از گیربوکسته
    چه ریطی داره به دود کردن؟ کسی میدونه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

=================

=================
    سلام
    1- اگر وقتی واسیادین بخاری خوب گرم میکنه اما در حرکت کمی سرد میشه , علتش همون دریچه ی زیر داشبورد هست که درست بسته نمیشه و باد سرد میاره تو .
    یا باید سیم دسته اش رگلاژ بشه تا کامل بسته بشه
    یا اسفنج دورش پوسیده یا کنده شده یا اصلاً براش اسفنج نذاشتن و خوب دریچه بسته نمیشه .
    2- اگر ترموستات هر دو ماشین یک دما باشه , علتش همون دریچه هست که خوب بسته نمیشه .
    3- زیر آفتاب , گرمای خورشید که اشعه ی مادون قرمز هست راحت از شیشه ها عبور میکنه میاد تو و داشبورد و صندلیها و هوای داخل رو سریع گرم میکنه و حرارت به سرعت بالا میره .
    شما باید از فیلمهای شفاف یا کمی تیره یا کمی آینه ای که 80% از اشعه ی مادون قرمز و 90% از ماوراء بنفش رو میگیره استفاده کنین .
    هم حرارت کم میشه هم داشبورد و تودریها و صندلیها با اثر اشعه ی UV ماوراء بنفش صدمه نمیبینه و رنگش نمیره و نمیپوسه .
    فقط حتماً باید امریکائی اصل باشه .
    کمی گران هست اما تا حد زیادی مقاوم در برابر خدش ( خش غلطه ) هست و گارانتی مادامُ العمر داره ( در ایران فقط سه یا پنج سال گارانتی میدن ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر اصل باشه وقتی پنجره رو باز میکنین آفتاب صورت رو میسوزونه اما وقتی میبندینش خیلی کم احساس گرما میکنید .

هر وقت هم نخواستینش خودشون با یک روش و ماده ی مخصوص برمیدارنش .
    ظاهراً بهترین مارک در ایران لومر هست
    تو گوگل سرچ کنین شماره هاشون رو پیدا میکنین
    بنویسین
    فیلم لومر نمایندگی شیشه
    بهتون توصیه میکنم تاپیک صرفه جوئی در هزینه های ماشین رو هم تدریجاً بخونین .
    مطالب زیادی در مورد استفاده ی صحیح از کولر و سرویس و نگهداریش و تعمیرش و بالا بردن کاراییش هست که به دردتون میخوره
    معرفتِ بعضیها واقعاً ایوه الله داره مثل این بنده خدا
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-02-2014 at 10:20. دليل: تصحیح

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    پژو 405 مدل 85 دیروز تو سربالای بودم یهو شروع کرد دود کردن زنگ زدم امداد خودرو اومده میگه از گیربوکسته
    چه ریطی داره به دود کردن؟ کسی میدونه
    سلام
    چه بوئی میداد ؟
    بوی صفحه کلاچ سوخته ؟ یا بوی روغن ؟
    اگر بوی صفحه کلاچ سوخته میداده پس حرفشون درسته
    ظاهراً شما در سربالائیها از ترمز دستی استفاده نمیکنین و به کلاچ خیلی فشار میاد و داغ میکنه و دودش بلند میشه .
    شاید هم با دنده ی مناسب حرکت نمیکنین مثلاً به جای یک با دو حرکت میکنین .
    تو سربالائیها اگر ترافیک و راهبندان باشه باید با ترمز و ترمز دستی به کلاچ کمک کنین تا نسوزه و با سنگینترین دنده ی ممکن حرکت کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •