سلام
منیفولد هوا وقتی از یه جائی قاچاقی هوا بکشه دور موتور بالا پائین میشه
باید تمام قسمتهای منیفولد هوا و شیلنگهائی که بهش وصله چک بشه
ممکنه منیفولد ترک داشبورد باشه یا پیچهای اون شل باشه یا یک شیلنگ درست وصل نیست یا سوراخ شده .
استپر هم از شل باشه ممکنه همینطوری بشه
به سنسور مپ هم شک دارم .
درضمن اینکه وقتی گاز میدین ماشینتون چطوری خاموش میشه خیلی مهمه در عیب یابی
آیا یکدفعه خاموش میشه انگار که برق قطع بشه ؟
یا با لرزش و اینا همراهه ؟
از اگزوز دود سیاه نمیده موقع خاموش شدن ؟
اگر دودی نداره اگزوز موقع خاموش شدن , آیا بوی بنزین نسوخته میده ؟
بنده به کار سنسور مپ شک دارم
باید با اهم متر در سه حالتِ دور آرام و گاز مستمر و گاز لحظه ایِ زیاد چک بشه و ولتاژ خروجیش رو ببینید
ولتاژ خروجیش در دور آرام باید بین یک تا 1.5 باشه
در گاز مستمر حدود 2
و در تخته گاز آنی هم بره روی 5 ولت
درضمن نگفتین یکدفعه اینجوری شد یا تدریجاً ؟
یا بعد از قطعه عوض کردن یا سرویس و تعمیر یا شستشو یا تصادف ؟
باید با ولتمتر سنسور دریچه ی گاز هم ولتاژش چک بشه با سوئیچ باز
اگر وقتی با دست دریچه ی گاز رو میگردونین ولتاژش تدریجاً بالا نمیره و پرشی بالا میره پس خرابه .
همه ی این تستها کار ساده ای هست اما باید یک اهم متر داشته باشین و بدونین چطور سنسور ها رو چک کنین .
در ضمن نگفتین اگر آروم آروم تا آخر گاز بدین خاموش میشه یا اینکه یکدفعه تا آخر گاز بدین ؟
برای چک کردن ولتاژ سنسور ها باید اینطوری سیمهای اهم متر بهش وصل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم مکانیک ها حوصله ی چک کردن نداشتند یا دیدند ارزش وقت گذاشتن و چک کردن نداره چون بیشتر مکانیک ها مشتریها رو بر اساس اینکه کارش چقدر وقت گیر هست و چقدر میشه ازش پول گرفت انتخاب میکنند .
اگر احساس کنه باید کلی وقت صرف کنه و دست آخر پول اندکی گیرش میاد , از همون اول میگه نمیتونم درستش کنم کار من نیست .

جواب بصورت نقل قول

سلام پراید مدل 90 دارم توی حرکت اگر درچه های جلوشو باز کنم ازشون باد سرد میاد اون دسته هم به هرطرفی بچرخونم باز باد میاد ازش. از اون پایین هم که میشه کنترل کرد هوا از بیرون بیاد یا داخل خود ماشین فقط هوا بچرخه هم دست میزنم بیشتر میشه ولی بسته نمیشه.
ولی وقتی ماشین توی افتاب باشه اصلا داخل ماشین خنک نمیشه چون ماشین نوک مدادیه و بدنه داغ میشه. باید کل درا و سقف باز بشه و عایق کنم؟ تاثیری داره؟