تو ضمیمه پست اول فایل 20001079.txt رو دانلود کن بعد کپی کن تو c:\private\10202be9
دوباره کلاینت رو نصب کن
تو ضمیمه پست اول فایل 20001079.txt رو دانلود کن بعد کپی کن تو c:\private\10202be9
دوباره کلاینت رو نصب کن
Last edited by mahdi256; 25-10-2009 at 23:40.
مشكل اينجاست كه من در فايل private فايل 10202be9 رو ندارم كه فايل txt20001079 را توش كپي كنم! من با كامپيوتر فايل هاي موبايل رو مي بينم.modo ندارم.
دوستان ببخشيد كه پست اضافه زدم.
من برنامه modo file رو دانلود كردم و باهاش فايل txt.20001079 رو در فايل خواسته شده كپي كرد.بعد از ريست گوشي و انتقال بازي one خواستم نصب كنم كه سوال كرد كه كجا نصب كنم و من هم مموري و انتخاب كردم.
بعد از لود شدن نصب در حالي ك خط سبز پر شده بود يه دفه error زد و نوشت unable to inestall game(error-1
حالا من چي كار كنم؟
با تشكر
سلام به همگی دوستان
من تا هفته قبل N95 داشتم و تقریباً با همه کلاینت ها به راحتی بازی های انگیج رو بازی می کردم.
الان یه چند روزی میشه 5800 گرفتم و به سرم زده که روش انگیج وصل کنم. چند تا سئوال:
1- اصلاً انگیج روی 5800 وصل میشه؟ من شنیدم نمیشه!
2- اگه میشه کدوم ورژنش بهتره؟
3- حالا اگه وصل شد، چطوری میشه بازی کرد؟ فقط نگین با شتابسنج!! چون خیلی سرطانه. مثلاً یه کیبورد باحال نمیسازه آدم حال کنه؟
اجرای تمام بازی های N-Gage II بر روی نوکیا 5800 با استفاده از شابسنج
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه یادت افداده عزیز
همه ی اونا رو دونه دونه انجام دادم ولی باز چک میکنم×!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ســلام !تازه یادت افداده عزیز
همه ی اونا رو دونه دونه انجام دادم ولی باز چک میکنم×!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه نشد فایل TXT که تو این پست هست انتقال بده ! شاید درست شد !:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیت رو از حالت هک خارج کن بعد بازی رو نصب کن با بازی های دیگه امتحان کن ، چون وان و آسفالت یه کم مشکل دارند![]()
نه داداش نمیشه که نمیشه
البته یه نسخه تریال degeneration رو آزمایش کردم شد ولی
اونایی که هک شدن رو باز نمیکنه
وان و اسفالت با کلاینت 1557 به بالا مثل اینکه مشکل دارن !
منم یه مدت نمیدونستم تا این که دوستان گفتند اونارو از پست 2 تاپیک خود بازی دان کنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)