تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 521 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

با سلام
    گوشي من هر وقت يه مخاطب جديد ايجاد ميكنم تو قسمت اس ام اس اسمشو نشون نميده و وقتي از همون شماره با من تماس ميگيرين شمارشو ميندازه در حالي كه در قسمت مخاطبين شمارش و اسمش هست شماره رو هم با 091 ذخيره كردم هم به +9891 ولي هيچكدوم جواب نداد فقط شماره رو ميندازه لطفا راهنمايي كنيد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اقا یه نکته ای نوکیا واسه تنظیمات رجیستری کد نداره ...مثل سامسونگ...که بشه توی همه جای گوشی دست برد...؟!؟!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    گوشي من هر وقت يه مخاطب جديد ايجاد ميكنم تو قسمت اس ام اس اسمشو نشون نميده و وقتي از همون شماره با من تماس ميگيرين شمارشو ميندازه در حالي كه در قسمت مخاطبين شمارش و اسمش هست شماره رو هم با 091 ذخيره كردم هم به +9891 ولي هيچكدوم جواب نداد فقط شماره رو ميندازه لطفا راهنمايي كنيد.
    شما شماره اون طرف رو 2 بار و احتمالا به 2 اسم متفاوت سیو کردی.
    یکیش رو پاک کن.

4. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اقا یه نکته ای نوکیا واسه تنظیمات رجیستری کد نداره ...مثل سامسونگ...که بشه توی همه جای گوشی دست برد...؟!؟!

منظورتون از تنظیمات ریجستری چی هست؟؟ والا فعلا که از لحاظ دست بردن تو تنظیمات و هر جور بلا و جینگولک بازی تو همه جای گوشی نوکیا اوله

6. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

منظورتون از تنظیمات ریجستری چی هست؟؟ والا فعلا که از لحاظ دست بردن تو تنظیمات و هر جور بلا و جینگولک بازی تو همه جای گوشی نوکیا اوله
    اصولا اگه بشه به تنظیمات رجیستری دست پیدا کرد میشه همه جای گوشی رو انگولک کرد...مثل تنظیم قدر ت خروجیه اسپیکر...نور ال سی دی...و...

یه سر به تاپیک آی 8510 بزن....

8. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اصولا اگه بشه به تنظیمات رجیستری دست پیدا کرد میشه همه جای گوشی رو انگولک کرد...مثل تنظیم قدر ت خروجیه اسپیکر...نور ال سی دی...و...

این کار 2 سالی هست که داره انجام میشه شما کجای کاری داداش !؟!؟؟!

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

والا من که تازه 4-5 ماه هست نوکیایی شدم ولی از قبلش هم در جریان بودم که مثلا با هک یا پچ یا هزار کلک دیگه روی گوشیهای نوکیا میشه مثلا نور رو زیاد کرد , اور کلاک کرد و صدای دوربین رو عوض یا حذف کرد , بولوتوث و یا هر برنامه ای رو غیر فعال کرد به طوری که تابلو نشه و لوگوی اول و یا آخر رو عوض کرد و ....

12. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

شما شماره اون طرف رو 2 بار و احتمالا به 2 اسم متفاوت سیو کردی.
    یکیش رو پاک کن.
    نه فقط يه بار بود راهه ديگه اي به نظرتون نميرسه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

این کار 2 سالی هست که داره انجام میشه شما کجای کاری داداش !؟!؟؟!
    والا من که تازه 4-5 ماه هست نوکیایی شدم ولی از قبلش هم در جریان بودم که مثلا با هک یا پچ یا هزار کلک دیگه روی گوشیهای نوکیا میشه مثلا نور رو زیاد کرد , اور کلاک کرد و صدای دوربین رو عوض یا حذف کرد , بولوتوث و یا هر برنامه ای رو غیر فعال کرد به طوری که تابلو نشه و لوگوی اول و یا آخر رو عوض کرد و ....
    شما ها چرا منظورمو نمیگیرید..!!!

الان از این کارا فقط یه دونه نور ال سی دی انجام شده...که اونم کلی دردسر داره...تازه بعد از هک لایت سنسور از کار می افته
    ونمیشه نور رو تنظیم کرد...ولی اگه بشه به رجیستری دسترسی پیدا کرد میشه یه بلاهایی سرت گوشیت بیاری که خود نوکیا هم کف کنه ...

15. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما ها چرا منظورمو نمیگیرید..!!!

الان از این کارا فقط یه دونه نور ال سی دی انجام شده...که اونم کلی دردسر داره...تازه بعد از هک لایت سنسور از کار می افته
    ونمیشه نور رو تنظیم کرد...ولی اگه بشه به رجیستری دسترسی پیدا کرد میشه یه بلاهایی سرت گوشیت بیاری که خود نوکیا هم کف کنه ...
    عزیز همه ی این کارا شده ، بعدشم سیمبین ویندوز نیست که رجیستری داشته باشه !!! رجیستری ( رجیستری ادیتور ، رجیستری که به همون فایلای هسته ی ویندوز میگن ) یه برنامست برای دسترسی راحت به فایل های ویندوز که خود ماکروسافت درست کرده ، شما ارایی که با رجیستری روی هسته ویندوز میکنید رو میشه به صورت دستی هم انجام بدید .

تازه نوکیا هم تاجالا کلی کف کرده ! ورژن 30 رو داد که گوشی هک نشه ولی .... الان خیلی کارا روی نور صفحه و بازی ها و ولکام اسکرین و صفحه اول گوشی ( اکتیو استند بای ) و .... میکنن

موفق باشی

17. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •