نه شانسی نیست یک صفتی هست که با افزایش پول نوع دوم میشه خریدش(پولی که از براورده شدن خواسته هاشون میده)
اگه اون صفت رو بخری همیشه یا 3 قلو. میشن یا 2 قلو
نه شانسی نیست یک صفتی هست که با افزایش پول نوع دوم میشه خریدش(پولی که از براورده شدن خواسته هاشون میده)
اگه اون صفت رو بخری همیشه یا 3 قلو. میشن یا 2 قلو
من سه چهار جا رو سرچ کردم چیت نداشت ، می تونی از ترینر استفاده کنی ، کلا رمز نزن ، بازی مسخره میشه!
آره اگه بخوای اونطوری حساب کنی میشه ، یک LR (همون صفت) هست به نام Fertility Treatment که قیمتش 10000 امتیاز هست. اونو انتخاب کنی درصد شانس بچه دوقلو و سه قلو بیشتر میشه. مثلا حالت عادی 2% احتمال بچه سه قلو هست ولی اینو که انتخاب کنی میشه 20%.
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
البته بازم شانسیه ، حتی اون مد رو هم بریزی و اینو هم بگیری ، بازم دررصد دوقلو و یا سه قلو بیشتر میشه ، هیچ وقت قابل انتخاب کردن نیست! یعنی با این کارا شانس بچه دوقلو و سه قلو بیشتر میشه!
مدی از سایت modthesims هست که درصد رو بالا میبره
ولی درصدی که بالا میره میشه 99 درصدی
نه 99 درصد ولی شانسش خیلی زیاد تر میشد
اسمشم یادم نیست متاسفانه
یه دونه آرزو هست که با اون امتیازا میشه خرید بین 15 هزار و 10 هزار بود اونم شانس رو بیشتر میکرد
یک زن خوب مجرد توی شهر twinbrook کسی میشناسه؟ پولدار باشه!
هیچ وقت نتوستم از gamecopywordl دانلود کنم!
لینک مستقیم ندارین؟
نه متاسفانه
لینک مستقیم ندارم
متاسفانه تو این شهر جدید AMBITIONS هیچکی فقیر نیستیک زن خوب مجرد توی شهر twinbrook کسی میشناسه؟ پولدار باشه!
حالا نمیدونم چرا اینطوریه اما همه وضعشون medium هست
Air Plane In Sims3:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Notes/Issues:
-Planes are designed for one sim to drive at a time.
-The Helipad is not recolor able.
-Plane wheels don't animate.
-Sims sit through their seats.
-Plane shadows are a little wonky.
-For the flyable plane, place a driveway down first, then buy your plane and put it in your driveway. Then use "move objects on" to place the helipad.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)