تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 506 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مهران جان
    والا هفته پیش با اینکه نیم ساعت رانندگی کردم بازم چشمک میزد و روشن بود ،
    پریروز هم که خواستم ماشین رو روشن کنم دو سه بار که روشن کردم دوباره خود به خود خاموش شد انگار موتور جون نداشت...
    منم چون فنی وارد نیستم گفتم شاید مشکلی براش بوجود بیاد...یه 10 دقیقه ای داشتم دنبال تعمیرگاه میگشتم شانسی این بابا رو کنار خیابون دیدم.

اگر فقط چراغش بود زیاد توجه نمیکردم ولی موضوع این بود که ماشین لرزش خیلی زیادی داشت ، گاز هم که میدادم صداش با قبل فرق داشت و قشنگ پدال زیر پا میلزید
    و به خاطر اینکه یه موقع ماشین خاموش نشه مجبور بودم پر گاز رانندگی کنم.

البته منم فکر می کنم حرف شما درسته و به خاطر سرما باشه
    (الان که یادم میاد دقیقا زمستون پارسال هم همین چراغ روشن شد ولی بعد 2 دقیقه خاموشمیشد...منتها اون موقع ماشین لرزش نداشت)

این شخص هم من خودم خیلی بهش اصرار کردم بیاد چک کنه ماشینو آخرش هم گفتم هزینه چقدر میشه گفت هزینه دیاگ زدن 4 تومنه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی مهران جان
    والا هفته پیش با اینکه نیم ساعت رانندگی کردم بازم چشمک میزد و روشن بود ،
    پریروز هم که خواستم ماشین رو روشن کنم دو سه بار که روشن کردم دوباره خود به خود خاموش شد انگار موتور جون نداشت...
    منم چون فنی وارد نیستم گفتم شاید مشکلی براش بوجود بیاد...یه 10 دقیقه ای داشتم دنبال تعمیرگاه میگشتم شانسی این بابا رو کنار خیابون دیدم.

اگر فقط چراغش بود زیاد توجه نمیکردم ولی موضوع این بود که ماشین لرزش خیلی زیادی داشت ، گاز هم که میدادم صداش با قبل فرق داشت و قشنگ پدال زیر پا میلزید
    و به خاطر اینکه یه موقع ماشین خاموش نشه مجبور بودم پر گاز رانندگی کنم.

البته منم فکر می کنم حرف شما درسته و به خاطر سرما باشه
    (الان که یادم میاد دقیقا زمستون پارسال هم همین چراغ روشن شد ولی بعد 2 دقیقه خاموشمیشد...منتها اون موقع ماشین لرزش نداشت)

این شخص هم من خودم خیلی بهش اصرار کردم بیاد چک کنه ماشینو آخرش هم گفتم هزینه چقدر میشه گفت هزینه دیاگ زدن 4 تومنه.
    ببینید اگه ماشین واقعاً مشکلی داشته باشه، چراغ هشدار نباید خاموش شه و به صورت ممتد روشنه. البته اگه مشکلی هم باشه بعید میدونم به کوئل مربوط بشه.
    در هر صورت اگه مشکلی داشته باشه حتماً توی دیاگ مشخص میشه. این که چیزی توی دیاگ مشخص نشده یعنی مشکلی نداشته.
    اون لرزشی هم که ممکنه از تمیز نبودن انژکتور باشه. اما بازم ممکنه از سرما هم باشه و مثلاً بعد از یه ساعت رانندگی دیگه این مشکل رو نداشته باشید.
    سیستم 206 اگه کوچکترین مشکلی توی هر قسمت از ماشین ببینه، چراغ رو روشن میکنه و بعد از برطرف شدن مشکل دوباره خاموش میشه. مثلاً اگه انژکتور کثیف باشه یا موتور گرم نباشه یا ... چراغ روشن و دوباره خاموش میشه.

3. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال
    میخواستم ببینم این 206 ایرانی که قرار تولید بشه چه قدر فرق میکنه با 206 های موجود؟
    از لحاظ کیفیت و .... بهتره یا نه؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال
    میخواستم ببینم این 206 ایرانی که قرار تولید بشه چه قدر فرق میکنه با 206 های موجود؟
    از لحاظ کیفیت و .... بهتره یا نه؟
    دوست عزیز هنوز که تولید نشده که مشخص بشه چقدر فرق می کنه. اما معمولا کیفیتها خیلی افت می کنه

6. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alone-yaser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    نازی آباد

پيش فرض

دیروز بر حسب اتفاق یه ماشین امداد خودرو دیدم بهش گفتم ماشین رو چک کنه ببینه چشه که اینطوری ریپ میزنه
    دیاگ زد به اون قسمت پایین فرمون که سیم و اینا زیاد داره
    یه ذره دستکاری کرد دستگاشو بعد گفت درست شد ، ما هم کلی خوشحال شدیم
    چقدرخوبه اینطوری نرم افزاری مشکلش حل شد.

گفت اگر دوباره به حالت قبل برگشت ،مشکل از کوئله
    حالا قیمت این کوئل چند هست؟(اصلا چی هست) البته فعلا که مشکلی نبوده

4 تومن هم بابت دیاگ زدن گرفت.
    معمولا اینایی که دیاگ میزنن بدون توجه به مشکل و خطا اون رو پاک میکننو میگن درست شد.ولی اون مشکل هنوز پا برجاست.و بعد یه خورده رانندگی باز خطا ایجاد میشه.
    به حرف های مکانیک های در پیت هم گوش نکنید ببرید یک جای درست درمون براتون دیاگ بزنه و از روی خطا بهتون بگه مشکل چیه.
    کوئل هم یه قطغه خیلی سگ جونیه به این راحتیا خراب نمیشه ولی با توجه به مشکلتون باید مربوط به سیستم سوخت رسانی و جرقه باشه.
    قیمت کوئل هم آخرین باری که یادمه حدود 200 هزار تومن بود.کوول یک قطعه ای هست که سر سوزن های انژکتور سوار میشه!شاید مشکل از خود کوئل نباشه چوپوقی هاش خراب شده باشن

8. 2 کاربر از alone-yaser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ذوست عزیز
    اگر جای مناسب و مورد اعتمادی رو میشناسید به بنده معرفی کنید.
    خیلی وقته میخوام ماشین رو کلا ببرم ببینم مشکلی چیزی نداره احیانا

میخوام براش لنت و دیسک عقب هم بگیرم (دیسک عقب یه مدتیه نازک شده) چی پیشنهاد می کنید؟چه مدلی چه قیمت؟(تیپ 5)

نمایندگی ببرم بهتره یا پیش یه مکانیک ببرم؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز هنوز که تولید نشده که مشخص بشه چقدر فرق می کنه. اما معمولا کیفیتها خیلی افت می کنه
    ممنون
    میدونم تولید نشده منظورم هنوز خبری نیست قراره چه موتوری روش بذارن؟
    چه تغییراتی میخوان بدن؟
    کیفیتش که مشخصا میاد پایین این یه امر عادی هس

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    میدونم تولید نشده منظورم هنوز خبری نیست قراره چه موتوری روش بذارن؟
    چه تغییراتی میخوان بدن؟
    کیفیتش که مشخصا میاد پایین این یه امر عادی هس
    از همون موتورهای قبلی استفاده میکنن
    TU3 و TU5 البته از نوع ایرانی
    فعلا دارن رو همون 206 های قبلی کار میکنن
    خبری از تغییرات جدید اعلام نکردن

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی ذوست عزیز
    اگر جای مناسب و مورد اعتمادی رو میشناسید به بنده معرفی کنید.
    خیلی وقته میخوام ماشین رو کلا ببرم ببینم مشکلی چیزی نداره احیانا

میخوام براش لنت و دیسک عقب هم بگیرم (دیسک عقب یه مدتیه نازک شده) چی پیشنهاد می کنید؟چه مدلی چه قیمت؟(تیپ 5)

نمایندگی ببرم بهتره یا پیش یه مکانیک ببرم؟
    هر جا که میبرید واسه دیاگ، بهتره از دیاگ ۲۰۰۰ استفاده کنه که واسه ۲۰۶ دقیق عمل میکنه.
    شما که گفتید مدل ۹۰ هست، مگه چقدر کار کرده که میخواید دیسک رو عوض کنید؟
    برای لنت، فابریکش الان فکر کنم بیشتر از ۱۲۰ تومن باشه. مدلای کره ای هست مثل سامسونگ که قیمتش ۶۰ ۷۰ تومنه، اما یه مدل ترکی دیگه هست به نام کاله که من چند دفعه ای هست به توصیه یه مکانیک استفاده میکنم و هم عمر بالایی میده و نه صدا میده. همه اینایی که گفتم رو ایساکوها دارن و بهترین جا واسه خرید هم همونجاست.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

14. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مهران جان
    ماشین 20 هزار تا بیشتر کار نکرده...ولی کیفیت دیسک های خودش خوب نبوده انگار ، خیلی زود نازک شده (البته فقط چرخ عقب سمت شاگرد)

من یه نمایندگی رفتم (مثلا نمایندگی درجه یک بود) روبرو اداره پست لشگر ....اصلا ازش راضی نیستم...
    کلی هم تو تیونینگ تاک درموردش بحث کردیم.
    خلاصه اش رو براتون بگم:
    من ماشین رو 14000 تا بردم نمایندگی برای تعویض روغن و فیلتر و... (همه چیز روهم خودم جدا خریده بودم)...
    بعد اینکه کارشون انجام شد یه فاکتور 40 تومنی دادن بهم....روش هم انواع و اقسام چیزانوشته بودن ...آچار کشی و بازدید لنت جلو و....
    (حالا بگذریم که من اصلا یادم نمیاد همچین کارایی کرده باشن کل وقت بالا سرش بودم)
    (البته خودم گفته بودم ماشین موقع ترمز سوت میکشه و یه صداهایی میده ... گفتم همه لنت هاروچک کنید... گفت 206 لنت های جلوش زودتر تموم میشه...و هر چی گفتم عقب رو چک کنید گفت نیازی نیست)

سر 17000 تا دیدم صدای سوت و... خیلی زیاد شده بردم همون نمایندگی دیدیم دیسک عقب سمت شاگرد انقدر نازک شده ، مثل چاقو تیز شده.
    هر چی گفتم مگه من ماشین رو 3000 تا قبل نیاوردم که چک کنید ، قبول نکردن و گفتن ما اون موقع فقط جلو رو چک کردیم.(تو فاکتور همنوشته بازدید لنت جلو)

خلاصه کاری از دستم برنیومد...ازاون موقع دیگه از نمایندگی بدم اومد.
    تو دفترچه خوندم اگر اول دیسک خراب بشه و بعد لنت ، در این صورت هر دو شامل گارنتین ولی اگر برعکسش رخ بده (یعنی اول لنت تموم بشه وبه واسطه تعویض نکردنش ، دیسک خراب بشه) شامل گارانتی نیست.
    مال من حالت اول بود...و همینطوری سهل انگاری نمایندگی...ولی خوب زیر بار نرفتن منم دستم جایی بند نبودم

البته من کلا سعی میکنم وسایل مصرفی و وسایلی که طی یه بازه زمانی قدرتشون رو از دست میدن زود تعویض کنم...مثلا من سر14000 تا واسکازین ایسواصل هم ریختم
    هرچند تفاوتی نکردم و هنوز هم وقتی سرعتم پایینه میخوام از دنده 2 برم به 1 دنده خیلی سخت جا میره...
    Last edited by alex_pk; 22-01-2013 at 10:12.

16. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •