تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1081 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا منم قبلا با ویندوز قبلی کسپر 2009 رو نصب کردم مشکل خوردم رفتم ناد نصب کردم. الانم که ویندوز و عوض کردم دوباره که یک ورژن دیگه 2009 رو نصب کردم باز هم همین مشکل رو دارم.

- مشکل اینکه که تا وقتی که به برنامه کاری نداری همه چیز حله. ولی وقتی Full Scan میکنم سرعت همچین فرقی نمیکنه که از این بابت خوبه ولی بعد از یک مدت وسط اسکن به طور متناوب تا 10-15 ثانیه هنگ میکنه و دوباره شروع میکنه و باز هم همینطور!! گاهی هم مجبور شدم بیخیال شم و ریستارت کنم.

سیستمم همچین پایین نیست و رمم هم 2گیگ هست. رو همین سیستم انواع و اقسام نورتون رو هم که اینقدر سنگینه داشتم ولی هیچ مشکلی نداشتم. به نظر شما مشکل چیه؟ ( به تنظیمات اسکن هم دست نزدم)
    Last edited by noisymind; 16-01-2009 at 21:11.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب این حجم چندان غیر طبیعی نیست

شما در وهله اول به بخش قرنطینه کسپرسکی ( در بخش Detected ) رجوع کنید و اگر می بنیید فایلهایی وجود داره که نیاز ندارید، پاک کنید

سپس به بخش تنظیمات گزارشات رفته Settings --> Reports و همانند تصویر زیر تنظیم کنید و یکبار هم Clear کنید

اگر حجم همچنان بالا بود ، ابتدا Self-Defense کسپرسکی را غیرفعال کنید ( Settings --> Protection )

سپس فایلهای اضافی را پاک کنید ( در آخر مجددا Self- Defense کسپرسکی را فعال کنید )

سلاو دوستان کاسپرو این 11004 پورت رو بسه چطور می شه بازش کرد؟؟؟؟؟؟؟ هر چی می گردم نیست!!!!!!!!!
    شما میخواهید کلا یک پورت را باز کنید یا صرفا برای یک برنامه خاص به این پورت نیاز دارید ؟ نام برنامه ؟

سلام
    ورژن Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 رو کسی لینک مستقیم که قابلیت رسیوم داشته باشه نداره

از سایت خود کازپرسکی نمیتونم دانلود کنم.یه ویروس ناجور افتاده اجازه باز شدن سایت کازپرسکی را به من نمیده

ورژن قبلی version is : 8.0.0.454 Internet Security 2009 بودش
    حالا خواهشا یه لینک مستقیم بدین تا بتونم دانلود کنم
    شما برای رفع مشکل ورود به سایت کسپرسکی به پست زیر رجوع کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by majid20; 17-01-2009 at 02:13.

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله ، متشکرم، ولی با این حال نه می خوام نه از ورژن 8 صرف نظر کنم و نه از فایروال کسپر. چون در آموزش

تنظیمات در پست اول، خوندم که در صورت اپدیت همیشگی ،اصلا نیازی به فعال کردن هوش مصنوعی نیست.

به فایر وال بدون application filtering تنها هم راضی ام. مشکل اصلی فقط همینه که قابلیت تنظیم دسترسی به

اینترنت رو از تنظیمات فایروال بردند اونجا. اگه راه دیگه ای برا ی این کار پیدا بشه، من ترجیح می دم application رو

غیر فعال کنم.
    application filtering بخش جدانشدنی در نسخه 2009 به حساب میاد و نمیشه فایروال رو بدون اون درنظر گرفت

در KIS و در بخش firewall -> network rule -> network service تفاوت inbound/outbound با inbound stream/outbound stream چی هست؟
    دوست عزیز شما تصویری از این گزینه ها در بخش مزبور بگذارید ( من چنین گزینه هایی نمی بینم )

صرفا گزینه Any Incoming ... stream وجو داره

کلا Stream به معنی وردوی ،جریان وردوی و مشابه اینها هستش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با اینکه isp رو عوض کردم و دیروز کاسپر آپدیت شد ولی دوباره امروز زمانی که داشت آپدیت میشد یک مشکلی پیش اومد
    databases are corrupdate ظاهر شد. این دفعه ازش عکس گرفتم.
    من هم با مشکل databse مواجه شدم.با اینکه تاریخ سیستمم درست هست(امروز جمعه 16 ژانویه 2009)
    و از سریال معتبر(از طریق پست اول تاپیک کرک کسپر به دست آوردم) استفاده می کنم ولی باز هم
    با اون مشکل خراب بودن database مواجه شدم.از ظهر به اینور مشکل Database حل شد ولی کسپر به
    صورت random غیر فعال میشه و سرعت اینترنت به شدت افت می کنه.کسی راه حلی نداره؟
    مورد شما عزیزان اکثرا در مواردی رخ میده که ویندوز معیوب یا آلوده باشه

در چنین شرایطی پیگیری عامل اصلی اندکی دشوار میشه و راه حل نهایی شاید تعویض ویندوز باشه

بهرحال شما گزارش سیستم خود را اینجا بگذارید ( مطابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینترنت سکیوریتی کاسپر نسخه 8.0.0.454
    کسپر کلا حدود 1 الی 1.5ماهی هست که ویندوز عوض نکردم(ویندوز اکس پی سرویس پک3- بدون هیچگونه دستکاری شده)
    رم من 2 گیگ هست
    اینم یه عکس از پروسه های در حال اجرا
    شما تیک پروسه های HDeck - TrayLayout - IDMan رو بردارید ( همچنین تیک آن پروسه بی نام )

سیستم را ریست کرده و کل سیستم را یکبار اسکن کنید

در ضمن آیا از ADSL استفاده میکنید ؟

آقا منم قبلا با ویندوز قبلی کسپر 2009 رو نصب کردم مشکل خوردم رفتم ناد نصب کردم. الانم که ویندوز و عوض کردم دوباره که یک ورژن دیگه 2009 رو نصب کردم باز هم همین مشکل رو دارم.

- مشکل اینکه که تا وقتی که به برنامه کاری نداری همه چیز حله. ولی وقتی Full Scan میکنم سرعت همچین فرقی نمیکنه که از این بابت خوبه ولی بعد از یک مدت وسط اسکن به طور متناوب تا 10-15 ثانیه هنگ میکنه و دوباره شروع میکنه و باز هم همینطور!! گاهی هم مجبور شدم بیخیال شم و ریستارت کنم.

سیستمم همچین پایین نیست و رمم هم 2گیگ هست. رو همین سیستم انواع و اقسام نورتون رو هم که اینقدر سنگینه داشتم ولی هیچ مشکلی نداشتم. به نظر شما مشکل چیه؟ ( به تنظیمات اسکن هم دست نزدم)
    منظور شما اینه که در هنگام اسکن سیستم ، شما به فعالیت دیگری با سیستم می پردازید و سیستم فریز میشه

یا نه حتی در حالت عادی هم اینگونه است ؟

دقیقا از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟ در ضمن آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟
    Last edited by majid20; 17-01-2009 at 03:25.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شما تیک پروسه های HDeck - TrayLayout - IDMan رو بردارید ( همچنین تیک آن پروسه بی نام )

سیستم را ریست کرده و کل سیستم را یکبار اسکن کنید

در ضمن آیا از ADSL استفاده میکنید ؟
    trylayout را نمیتونم بردارم چون برای درست کردن صفحه کیبورد فارسی به استاندارده با توجه به وضعیت شغلیم نیازش دارم همیشه باشه
    idm هم با توجه به اینکه برای دانلود شبانه میبایستی همیشه در حال اجرا باشه میبایستی آماده باشه
    hdec هم مربوط به درایور کارت صدام هستش

بلی من از adsl استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانیکه ADSL دارند ، هنگام بالا آمدن سیستم ، Local Area Connection شروع به فعالیت و بالا آمدن کامل میکنه

خب کسپرسکی در شروع سیستم ضمن اسکن این منطقه ، خودش رو بر روی آن سوار میکنه تا ورودی های سیستم را در دست بگیره

این امر سبب کندی سرعت استارت آپ سیستم میشه و تا بالا آمدن کامل بخش و کسپرسکی اندکی زمان می بره

این زمان به نوع ارتباط مودم با کیس ( LAN یا USB ) یا سوئیچر هم بستگی داره

البته این تاخیر زمانی آنقدرها هم نخواهد بود

مواردی که میتونه سبب افزایش مثبت سرعت بشه ، اسکن کامل سیستم ، حذف فایلهای اضافی قرنطینه ،

گذاشتن پسورد هنگام ورود به سیستم ، خاموش کردن System Restore و ...

در ضمن شما با استفاده از برنامه هایی نظیر Process Explorer چک کنید ببنید چه پروسه هایی در سیستم شما اجرا می شوند

برخی پروسه ها خود را در استارآپ نشان نمی دهند ولی با بالا آمدن سیستم اجرا میشوند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

9

منظور شما اینه که در هنگام اسکن سیستم ، شما به فعالیت دیگری با سیستم می پردازید و سیستم فریز میشه

یا نه حتی در حالت عادی هم اینگونه است ؟

دقیقا از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟ در ضمن آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟

بله فقط موقعی که اسکن میکنم. فعالیت خاصی انجام نمیدم. دقیقا سیستم فریز میشه و باز عادی میشه.
    البته دیشب کلا هنگ کرد و بعد از ریست کردم بعد از کلی ریکاوری قبل از ویندوز و ... ویندوز کاملا ریستور شد!!! یعنی همه تنظیمات و ... صفر شد و انگار همین الان ویندوز نصب کردم!!!!
    تا چند ساعت داشتم گند کاریهای کسپر رو درست میکردم. آخه دیگه همه نرم افزارها هم کرکهاشون از بین رفته بود!!!!

من از ورژن 8.0.0.506 IS استفاده میکنم. قبلا آنتی ویروس ناد + Comodo داشتم که قبل از نصب کسپر همشو uninstall کردم.
    Last edited by noisymind; 18-01-2009 at 00:02.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صحت داره که میگن Kaspersky 2010 داره میاد ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله فقط موقعی که اسکن میکنم. فعالیت خاصی انجام نمیدم. دقیقا سیستم فریز میشه و باز عادی میشه.
    البته دیشب کلا هنگ کرد و بعد از ریست کردم بعد از کلی ریکاوری قبل از ویندوز و ... ویندوز کاملا ریستور شد!!! یعنی همه تنظیمات و ... صفر شد و انگار همین الان ویندوز نصب کردم!!!!
    تا چند ساعت داشتم گند کاریهای کسپر رو درست میکردم. آخه دیگه همه نرم افزارها هم کرکهاشون از بین رفته بود!!!!
    من از ورژن 8.0.0.506 is استفاده میکنم. قبلا آنتی ویروس ناد + comodo داشتم که قبل از نصب کسپر همشو uninstall کردم.
    هر چقدر فایلهای اجرایی سیستم ، سنگین تر باشند به همان اندازه کسپرسکی برای اسکن آن حافظه شما رو اشغال میکند

به هر حال مشکل شما شاید بدلیل تغییرات برنامه های قبلی بر روی ویندوز رخ داده باشه

البته اندکی کسپرسکی در نسخه جدید به دلیل اصلاحیه های متعدد سنگین شده که در پچ های آینده رفع میشه

صحت داره که میگن kaspersky 2010 داره میاد ؟
    نخیر ، فکر کنم تابستان سال 88 نسخه های آزمایشی 2010 مراحل نهایی خودشون رو طی کنند ( حال شاید یکی دو ماه زودتر )

12. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •