تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 421 از 465 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

پس جواب من چی؟این همه رو خوندم که جواب خودم رو پیدا کنم!!!!!!حالا از شانس ما این یارو aqua میاد پستمون رو پاک میکنه!
    لومينا جان سلام:
    ببخشيد سوال شما چي بود؟اگه منظورت گرافيك هستش كه من الان اونو خوندم شرمنده!ببين دوست عزيز من با تجربه ايي كه دارم مي گم بايد همزمان تعداد زيادي بازي روي كامپيوترت نداشته باشي!چون بازي ها براي اجرا هم به فضا نياز دارن بايد هر كدوم از درايوهات چند گيگ خالي باشه كه هيچ !زياد هم روي كامپيوترت بازي نصب شده نداشته باشي! با اينكه بازي هات تمومشون نصب مي شن و مشكلي ندارن ولي براي اجرا هم نياز به فضا دارن !در ضمن شايد هارد كامپيوترت نكشه!اگه بر عكس نگفته باشم هارد براي اجراي برنامه ها و بازي هاي نصب شده هست و رم براي فضاي خود كامپيوتره!
    حالا توصيه من حقير به شما :
    نمي دونم چند تا بازي ديگه با چه فضايي روي كامپيوترت نصب كردي ولي مثه من باش!من بازي پايه ثابت كامپيوترم سيمزه و هيچ وقت نبايد پاك بشه ! بازي هاي ديگه رو هم نصب مي كنم(مثلا دو تا يا سه تاي ديگه)
    و سعي مي كنم زود بازي كنم تا پاكش كنم بعدا بقيه ي بازي هام رو نصب مي كنم و بازي مي كنم اين طوري نه وسط بازيت يهو حالت گرفته مي شه و بازيت قاط مي زنه نه فضاي كامپيوترت خيلي اشغال مي شه!
    اگرم خاصتي بازيت رو پاك كني حتما از اد اور ريمو كنترل پنل آن اينستال يا ريمووش كن تا بازيت كمپلت از همه جاي كامپيوترت پاك بشه!

يه راه حل مفت و مجاني هم همين طوري براي خوب اجرا شدن بازي ها بلدم كه ياد همگي مي دم:
    البته اين بيشتر در مورد بازي هاي خفن اكشن هستش نه سيمز!
    تا حالا شده دارين يه بازي خفن بكش بكش وحساس رو بازي مي كنين و بازي اسلوموشن اجرا بشه و اعصابتون رو خورد كنه؟؟!!!!!!!(يعني ديگه خيلي آهسته حركت كنه و مثلا نتونيد تند تند راه برين!)
    من خودم سر بازي توم ريدر كه عاشقشم سر يكي از مراحل سخت و حساسش همين مشكل برام پيش اومد و يه بنده خدايي يادم داد كه خدا خيرش بده!
    راه حل:
    بهتره كه از بازي خارج بشين يا بازي رو بزنين روي پاز و يه سي دي يا دي وي دي رو بذاريد توي سي دي رام كامپيوترتون تا توي سي دي رام بچرخه! اصلا هم فرقي نمي كنه كه محتوياتش چيه فقط يه سي دي نسبتا صاف و بدون خط باشه سعي كنيد اگه اتوران هستش اتورانش رو ببنديد و بازي رو اجرا كنيد!!!!!!!!!
    در كمال ناباوري مي بينيد كه بازي بدون حركت اهسته و خيلي نرمال اجرا مي شه!
    خب ديگه اگه امري نيست ما رفع زحمت كنيم براي جواب كنكور من دعا يادتون نره!
    لومينا جون راضي شدي؟!

2. 2 کاربر از سنغال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه مشکله من چه جوری حل میشه
    من دقیقا مشکل این پست رو دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و همون کارایی که مگی گفت رو انجام دادم یعنی

اما این پیغام رو موقع باز کردن bodyshop میده باید چیکار کنم ؟؟

کد:
    ظاهرا بادی شاپ با direct X شما مشکل داره ، یا هنوز شما این فایلو نصب نکردین ، اگر نه ، توی سی دی سیمزتون هست و میتونید نصبش کنید

4. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

مگی جون انگار حرفمو قبول کردی چیزی نمیگی:d

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه مشکله من چه جوری حل میشه
    من دقیقا مشکل این پست رو دارم
    کد:
    و همون کارایی که مگی گفت رو انجام دادم یعنی

اما این پیغام رو موقع باز کردن bodyshop میده باید چیکار کنم ؟؟

کد:
    شاید به خاطر این باشه که داری body shop رو توی ویستا اجرا می کنی.
    آخه فکر نکنم این بازی زیاد بازی با ویستا سازگار باشه

7. این کاربر از treason_boys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ظاهرا بادی شاپ با direct x شما مشکل داره ، یا هنوز شما این فایلو نصب نکردین ، اگر نه ، توی سی دی سیمزتون هست و میتونید نصبش کنید
    باسلام:
    اگه مشكلتون اون كد اولي كه گذاشته بودين هستش بايد بگم كه من دقيقا همين پيغام رو چندين بار موقع نصب مكمل هاي سيمز مي ديدم اگه خودت دقت كني مي بيني كه اين ارور برا نصب پچ ها هستش خودشم اونجا نوشته كه موقع نصب پچ اين ارور رو مي ده!شما مگه مي خواي پچ نصب كني؟يعني مي خواي مكمل هات رو اپديت كني؟اگه اين طوره كه فكر كنم بايد اين طور عمل كني:
    اول خود بازي رو نصب كن-بعد مكملشو-بعد بدون اين كه كركش رو كپي كني پچش رو نصب كن ببين درست مي شه يا نه!اگه نشد بعد از نصب پچ كرك رو هم كپي كن!
    همون طور كه اولشم گفتم منم از اين پيغام ها موقع نصب مكمل ها ديدم ولي اصولا پيغام ها اين بود:
    سي دي 4 خود سيمز 2 رو بذار-سي دي آخر مكمل قبلي رو بذار وبعد گذاشتن اونا و اوكي كردن مشكلم حل مي شد!

اگرم مشكلتون ان كد دومي هستش كه فكر نمي كنم مشكل از دايركت ايكس شما باشه چون گفته دايركت 3دي!!!!!!من مطمئنم كه يه جاي كار رو اشتباه مي كني كه از اين اخطار هاي بيخود مي ده دوباره امتحان كن تو مي توني!!!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

باسلام:
    اگه مشكلتون اون كد اولي كه گذاشته بودين هستش بايد بگم كه من دقيقا همين پيغام رو چندين بار موقع نصب مكمل هاي سيمز مي ديدم اگه خودت دقت كني مي بيني كه اين ارور برا نصب پچ ها هستش خودشم اونجا نوشته كه موقع نصب پچ اين ارور رو مي ده!شما مگه مي خواي پچ نصب كني؟يعني مي خواي مكمل هات رو اپديت كني؟اگه اين طوره كه فكر كنم بايد اين طور عمل كني:
    اول خود بازي رو نصب كن-بعد مكملشو-بعد بدون اين كه كركش رو كپي كني پچش رو نصب كن ببين درست مي شه يا نه!اگه نشد بعد از نصب پچ كرك رو هم كپي كن!
    همون طور كه اولشم گفتم منم از اين پيغام ها موقع نصب مكمل ها ديدم ولي اصولا پيغام ها اين بود:
    سي دي 4 خود سيمز 2 رو بذار-سي دي آخر مكمل قبلي رو بذار وبعد گذاشتن اونا و اوكي كردن مشكلم حل مي شد!

اگرم مشكلتون ان كد دومي هستش كه فكر نمي كنم مشكل از دايركت ايكس شما باشه چون گفته دايركت 3دي!!!!!!من مطمئنم كه يه جاي كار رو اشتباه مي كني كه از اين اخطار هاي بيخود مي ده دوباره امتحان كن تو مي توني!!!!
    در تکمیل حرفهای دوستمون
    این مشکل رو میشه احتمالآ اگه از دایرت ایکس باشه با نصب جدیدترین نسخه حل کرد
    ولی به نظر من مشکل از نصب درایو گرافیکی هست

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

8

ظاهرا بادی شاپ با direct X شما مشکل داره ، یا هنوز شما این فایلو نصب نکردین ، اگر نه ، توی سی دی سیمزتون هست و میتونید نصبش کنید
    مگی عزیز من direct x رو دوباره نصب کردم و همینطور بادی شاپ ولی بازم همون پیغام رو میده

treason_boys
    من تو ویندوزم ویستاست پس در نتیجه تو ویستا هم بازی می کنم
    یعنی کسی تو ویستا سیمز و پک هاش رو بازی نمی کنه ؟ با ویستا مشکل داره ؟

سنغال
    من سی دی سیمز رو میذارم بعد که کارش تموم میشه همون پیغام رو میده من راهی ندارم جز اینکه اون رو اوکی کنم
    و بعد تمام مراحل نصب پاک میشه من دقیقا همه اون کارایی که انجام دادم رو گفتم

saiiddz

تنها کاری که نکردم اینه که اینم الان دارم دانلود می کنم direct 10 برای ویندوز ویستا
    اگر نتیجه داد که داد اگر نه قسمت نیست ما سیمز بازی کنیم

سلام بازم من شرمنده ام انقدر سوال می پرسما ناشی ام دیگه
    سیمز یونیور سیتی من به وسیله شخص ثالث درست شد با برنامه daemon من نفهمیدم چی شد ولی شد
    حالا یه سوال دیگه میشه من با همون سمیزام برم دانشگاه یا باید سیمز جدید بسازم ؟

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

11

سلام بازم من شرمنده ام انقدر سوال می پرسما ناشی ام دیگه
    سیمز یونیور سیتی من به وسیله شخص ثالث درست شد با برنامه daemon من نفهمیدم چی شد ولی شد
    حالا یه سوال دیگه میشه من با همون سمیزام برم دانشگاه یا باید سیمز جدید بسازم ؟
    سلام

بله میتونید ...اگر سیمز teen ager دارید و وقت دانشگاه رفتنشه میتونید بفرستیدش دانشگاه ...

میتونید با تلفن زنگ بزنید و بگید که میخواین برین دانشگاه که بعدش یه ماشین میاد دنبالش و می برتش ...

یا تو همون صفحه اصلی بازی که فقط تو شهرید و هنوز وارد خونه ای نشدید یه گزینه هست مربوط به دانشگاه ... اونجا میتونید چند تا سیمز رو که میخواید به صورت گروهی با هم دیگه بفرستید دانشگاه...

(که البته منم خودم دومین راه رو رفتم چون میخواستم سیمزم با یکی از دخترای همسایه دوست بشه و ازدواج کنه به خاطر همین با هم فرستادمشون دانشگاه و اونجا با هم ، هم خونه بودن )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

می فرستنش خوابگاه در مورد پول هم هر سیمس فقط 500 دلار داره و برای پول بیشتر سه راه داره اول:چیت بزنید که این طوری خوب نمیشه راه دوم:یه گزینه هست توی قسمت کامپیوتر یا شاید تلفن که فکر می کنم Shipment یا یه چیزی مثل همین که بر اثاث توانایی سیمستون پول اضافه می شود(منظور از توانایی یعنی غذا سازی پاک کردن و ...) راه سوم:استفاده از باگ بازی که شامل فرستادن سیمس ها دست جمعی که کلن 8 نفر می شوند و بعد با استفاده از کامپیوتر یا شاید تلفن اونارو بیرون کن و سیمس خودتو نگه دار

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مگی عزیز من direct x رو دوباره نصب کردم و همینطور بادی شاپ ولی بازم همون پیغام رو میده

treason_boys
    من تو ویندوزم ویستاست پس در نتیجه تو ویستا هم بازی می کنم
    یعنی کسی تو ویستا سیمز و پک هاش رو بازی نمی کنه ؟ با ویستا مشکل داره ؟

سنغال
    من سی دی سیمز رو میذارم بعد که کارش تموم میشه همون پیغام رو میده من راهی ندارم جز اینکه اون رو اوکی کنم
    و بعد تمام مراحل نصب پاک میشه من دقیقا همه اون کارایی که انجام دادم رو گفتم

saiiddz

تنها کاری که نکردم اینه که اینم الان دارم دانلود می کنم direct 10 برای ویندوز ویستا
    اگر نتیجه داد که داد اگر نه قسمت نیست ما سیمز بازی کنیم
    سلام:
    اون كارايي كه توي پست قبلي گفتم انجام دادي؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •