لومينا جان سلام:
ببخشيد سوال شما چي بود؟اگه منظورت گرافيك هستش كه من الان اونو خوندم شرمنده!ببين دوست عزيز من با تجربه ايي كه دارم مي گم بايد همزمان تعداد زيادي بازي روي كامپيوترت نداشته باشي!چون بازي ها براي اجرا هم به فضا نياز دارن بايد هر كدوم از درايوهات چند گيگ خالي باشه كه هيچ !زياد هم روي كامپيوترت بازي نصب شده نداشته باشي! با اينكه بازي هات تمومشون نصب مي شن و مشكلي ندارن ولي براي اجرا هم نياز به فضا دارن !در ضمن شايد هارد كامپيوترت نكشه!اگه بر عكس نگفته باشم هارد براي اجراي برنامه ها و بازي هاي نصب شده هست و رم براي فضاي خود كامپيوتره!
حالا توصيه من حقير به شما :
نمي دونم چند تا بازي ديگه با چه فضايي روي كامپيوترت نصب كردي ولي مثه من باش!من بازي پايه ثابت كامپيوترم سيمزه و هيچ وقت نبايد پاك بشه ! بازي هاي ديگه رو هم نصب مي كنم(مثلا دو تا يا سه تاي ديگه)
و سعي مي كنم زود بازي كنم تا پاكش كنم بعدا بقيه ي بازي هام رو نصب مي كنم و بازي مي كنم اين طوري نه وسط بازيت يهو حالت گرفته مي شه و بازيت قاط مي زنه نه فضاي كامپيوترت خيلي اشغال مي شه!
اگرم خاصتي بازيت رو پاك كني حتما از اد اور ريمو كنترل پنل آن اينستال يا ريمووش كن تا بازيت كمپلت از همه جاي كامپيوترت پاك بشه!
يه راه حل مفت و مجاني هم همين طوري براي خوب اجرا شدن بازي ها بلدم كه ياد همگي مي دم:
البته اين بيشتر در مورد بازي هاي خفن اكشن هستش نه سيمز!
تا حالا شده دارين يه بازي خفن بكش بكش وحساس رو بازي مي كنين و بازي اسلوموشن اجرا بشه و اعصابتون رو خورد كنه؟؟!!!!!!!(يعني ديگه خيلي آهسته حركت كنه و مثلا نتونيد تند تند راه برين!)
من خودم سر بازي توم ريدر كه عاشقشم سر يكي از مراحل سخت و حساسش همين مشكل برام پيش اومد و يه بنده خدايي يادم داد كه خدا خيرش بده!
راه حل:
بهتره كه از بازي خارج بشين يا بازي رو بزنين روي پاز و يه سي دي يا دي وي دي رو بذاريد توي سي دي رام كامپيوترتون تا توي سي دي رام بچرخه! اصلا هم فرقي نمي كنه كه محتوياتش چيه فقط يه سي دي نسبتا صاف و بدون خط باشه سعي كنيد اگه اتوران هستش اتورانش رو ببنديد و بازي رو اجرا كنيد!!!!!!!!!
در كمال ناباوري مي بينيد كه بازي بدون حركت اهسته و خيلي نرمال اجرا مي شه!
خب ديگه اگه امري نيست ما رفع زحمت كنيم براي جواب كنكور من دعا يادتون نره!
لومينا جون راضي شدي؟!![]()