تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 421 از 2403 اولاول ... 3213714114174184194204214224234244254314715219211421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سلام ...
    من دارم میرم ایندفعه مودم Wireless بگیرم کسی اینجا وایرلس استفاده میکنه؟؟
    خونگی رو میگم.؟؟؟
    من خودم وایرلس دارم TP-LINK 8960Nسری Nهم هست سرعت انتقال هم300Mاست باید ببینی که نوت بوک یا کارت وایرلست سری Nساپورت میکنه وگرنه اینقدر پول سری N قیمت هم بستگی داره اطراف 90 تومن هست.برد هم عالی خانه 300 متر حیاط داره تو تمام حیاط نوع سیگنال بین GOOD(خوب)وEXCELLENT(عالی هست).

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حسن كريمي(مدير كل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتاي شركت ارتباطات زيرساخت) در گفت‌وگو با «ايسنا»، با بيان اين كه ظرفيت پهناي باند كشور در طول برنامه پنج ساله چهارم 11 برابر شد، اظهار كرد: ظرفيت پهناي باندمان در سال 84، 12 خط STM1 و در پايان سال 87، 74 خط STM1 بود كه اين ظرفيت در پايان سال 88 به 137 خط STM1 رسيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من خودم وایرلس دارم TP-LINK 8960Nسری Nهم هست سرعت انتقال هم300Mاست باید ببینی که نوت بوک یا کارت وایرلست سری Nساپورت میکنه وگرنه اینقدر پول سری N قیمت هم بستگی داره اطراف 90 تومن هست.برد هم عالی خانه 300 متر حیاط داره تو تمام حیاط نوع سیگنال بین GOOD(خوب)وEXCELLENT(عالی هست).
    jaber & Kiuq @
    تو محدوده 90 تومن و سری n مودم بیسیم شما یکی از بهترین انتخابهاست ...
    البته اگه قیمت براتون مهم نیست میتونین سراغ مودمای بیسیم سری n از ASUS و LINKSYS برین و حالشو ببرین .. هم کیفیت بالاتر دارن هم اسم و رسم بهتر !!!
    اما اینکه TP-LINK مارک خوبی هست یا نه ... مطمئن باشین همینطوری که آقا جابر میگه حتی مدلی که ایشون دارن هم کاملا نیازهای خانگی برا اینترنت بیسیم رو بدون هیچ مشکلی از نظر آنتن دهی و برد جواب میده . مگه اینکه بخواین تو محیط کاری و یا محل بزرگتر بصورت حرفه ای شبکه بیسیم راه بندازین یا بعضی امکانات فنی خاص تو شبکه بیسیم مورد نظر شما باشه .
    در مورد لپ تاپ هم الان %99 مدلهای موجود تو بازار از استاندارد سری n پشتیبانی میکنن . پس اگه سری n بگیرین و لپ تاپ داشته باشین هیچ ضرری نمیکنین خیالتون راحت باشه . اگه پولش رو دارین فقط سری n بگیرین چون برد بیشتری هم داره و محدوده فرکانس بیسیم سری n بالاتره و نویز محیط روش خیلی کمتر اثر می کنه .. تنها موردی که تو سری n باید رعایت کنین اینه که اگه بخواین کامپیوتر رومیزیتون هم با همین استاندارد کار کنه حتما آداپتور بیسیمی هم که براش میخرین سری n باشه ... وگرنه مودمتون با وجود داشتن قابلیت سری n با استاندارد g کار خواهد کرد ...

فقط یه نکته رو با توجه به زیاد شدن استفاده از مودم بیسیم همیشه رعایت کنین :
    *** حتما برا شبکه بیسیم خودتون یه رمز خیلی خوب در نظر بگیرین ( هم شامل حرف - هم عدد و هم کارکترهای منطقی ) تا هیچ لپ تاپ یا موبایل یا وسیله دیگه ای تو اون محدوده نتونه بدون رمز از شبکه شما استفاده کنه و احتمال ه-ک شدن شبکه هم تا حد امکان پایین بیاد ... خیلی وقتا ه-ک کردن شبکه بیسیم راحت تر از اون چیزی هست که شما فکر میکنین بخصوص وقتی برد مودمهای بیسیم روز به روز بیشتر میشه . کافیه یه خوره کامپیوتر یا هکر تو 500 متری خونتون زندگی کنه و شیطون بره تو جلدش یه ناخنکی به شبکه شما یا کامپیوترتون بزنه ....

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

در ضمن اینترنت اندیشه برا خط 3 مخابرات دیشب بعد ساعت 2:30 قطع شد و تا صبح کار نمیکرد . البته همین الان هم که 6:15 عصره سرعت نوسان زیادی داره و مثلا 5 دقیقه میگذره و هیچ صفحه ای باز نمیشه بعدش درست میشه ! ... امیدوارم مشکل هر چه زودتر رفع بشه .
    Last edited by birak; 20-05-2010 at 17:19.

4. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SASAN_MC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پینگ چرا صفره ؟

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مثل اینکه وضعیت بهتر شده حالا منتظر میمونیم ببنیم شب چطوره ؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها به نظر شما سرعت لینک مستقیم شب دوباره میره بالا من که چشم آب نمیخوره با این تعداد کاربری که اندیشه داره درست بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی که خط 727 دارند برای خرید adslبا اندیشه مراجعه نکنند سرعت دانلود با لینک مستقیم در روز استاندارد در شب اصلا فراموش کنید که adsl دارید.
    با تشکر.
    هادی

Last edited by jabarsink2000; 20-05-2010 at 19:40.

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بچه ها به نظر می رسه شرکت صبانت برای اومدن به رشت داره برنامه ریزی می کنه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به منوی سمت چپش رشت رو اضافه کرده
    کسی خبری چیزی نداره ؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من قبلا تو سایتش دیده بودم زده بود بزودی در گیلان و چند تا استان دیگه اگه بیاد خیلی خوب میشه هم سرویسش خوبه هم قیمتاش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •