تمامی فایل های وی سی دی رو نسب کرد .
directx هم نصبه .
ویندوزمم xp
تمامی فایل های وی سی دی رو نسب کرد .
directx هم نصبه .
ویندوزمم xp
?؟ شرمنده. بازي من اصلا error نداده. نميدونم چطور بايد حل بشه.
من بازی رو خریدم و نصب کردم اما زبونش توی من ها چینیه(نمیدونم شاید ژاپنی) توی ستاپ هم همینطور بود،چطوری میشه انگلیسیش کرد؟؟
ممنون
بعد از اجرای بازی, جایی که باید نسخه دایرکت ایکس رو انتخاب کنید (Launcher). از نوار منو, گزینه Language و بعد هم English رو انتخاب کنیدمن بازی رو خریدم و نصب کردم اما زبونش توی من ها چینیه(نمیدونم شاید ژاپنی) توی ستاپ هم همینطور بود،چطوری میشه انگلیسیش کرد؟؟
ممنون
سلام دوستان
نمیدونم از دوستان فروم RE4 کسی هست اینجا یا نه که منو یادش باشه؟
یادمه اون فروم بیشتر از 1 سال اکتیو بود و همه توش بحث می کردند. خودمم هم تا وقتی RE4 رو تموم کردم حسابی سر میزدم. مغلومه اینجا هم مثل اونجا حسابی شلوغه. کلازیاد اهل بازی نیستم ولی عاشق سری RE هستم. 2-3 روزی میشه که RE5 رو خریدم و مجبور شدم بخاطرش کارت گرافیکم رو عوض کنم D:
فعلا تا آخر بازی کنارتون هستم
همین دیگه، خواستم ورودم رو خبر بدم p:
جایی گیر کردم مزاحمتون میشم
سلام دوستان هینم یک ترینر برای دوستانی که در خواست کرده بودند...
البته این سایتش هست.میتونین این یکیشو دانلود کنین
V 1.0.0.129
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا از اینجا هم خودم آپلود کردم...امیدوارم مفید باشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sepehrppp; 03-12-2009 at 19:10.
سلام ببخشید آخر من نتونستم وارد بازی بشم . هنگامی که بازی رو باز می کنم توی یه صفحه ی مشکی مرورگری میاد که برم توی بازی حدود 94 درصد می ره کهerror میده . (تصویرش رو پایین گذاشتم)
که دیگه نمیشه بازی رو اجرا کرد و نه میشه بازی رو بست و باید سیستم رو ریسیت کرد .
قبلا بازی های روبرو رو نصب کردم و درستم کار کرد (evil 4 , Devil May Cry 4 )
سیستم من :
Display :Nvidia GeForce 7300 LE
CPU : 3.33 GHz & 3.35GHz
Ram : 1.256
لطفا راهنماییم کنید
سلام خسته نباشید
بی زحمت کد تقلب بازی Resident Evil 5 رو برای کنسول Xbox 360 می خواستم.
خیلی ممنون
من اونجایی که یه یارویی با اره برقی دنبالمون میکنه و ما باید دنبال کلید بگردم گیر کردم،کلیده کجاست؟راه کشتن اون یارو چیه؟
کلید پیش همون هست و بعد از کشتنش به دست میاریدمن اونجایی که یه یارویی با اره برقی دنبالمون میکنه و ما باید دنبال کلید بگردم گیر کردم،کلیده کجاست؟راه کشتن اون یارو چیه؟
سعی کنید از بشکه های انفجاری (قرمز) و اون ترانس فشار قوی برق, استفاده کنید. از سلاحهای مختلف, متناسب با شرایط استفاده کنید. بیشتر به سرش شلیک کنید و زمانی هم که در اثر شلیک ها گیجه, بهش بچسبید و دکمه ای رو که میگه بزنید (تا خشاب کمتری مصرف کنید)
Last edited by G.D.ragon.Ir; 04-12-2009 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)