تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 421 از 2014 اولاول ... 3213714114174184194204214224234244254314715219211421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

قطبى: با ترديد رفتم، با اطمينان برگشتم

خبرگزاری پرسپولیس :
    افشين قطبى از هفته آينده بار ديگر هدايت پرسپوليس را بر عهده مى گيرد البته در شرايطى كاملاً متفاوت نسبت به فصل گذشته. تمام مسائلى كه باعث دورى او و دلخورى اش شده بود حالا برطرف شده و فعلاً او از همه چيز راضى به نظر مى رسد. او بعد از امضاى قرارداد جديدش با باشگاه پرسپوليس اينگونه صحبت كرده…
    چرا رفتيد و چه زود بازگشتيد؟
    قبل از اين هم گفته بودم كه به دلايل متعدد كه يكى از آنها عدم وجود امكانات و تجيهزات پرسپوليس جهت كسب قهرمانى آسيا بود، نتوانستم قول قهرمانى بدهم ولى حالا فكر مى كنم اين امكانات مهيا باشد. بازگشت زود هنگام من نيز دلايل زيادى داشت كه يكى از آنها بر ميگردد به محبت بيكران هواداران كه گاهى مرا تا آستانه غرور ايرانى و از خود گذشتگى ميكشاند.
    كدام مورد شما را بيشتر تحت تأثير قرار داد؟
    تقاضاى هواداران محبوب پرسپوليس هر كدام به شكلى مرا تحت تأثير قرار ميداد اما در يكى از آن موارد، پيرمردى بود كه طى مسيرى دائماً گريه ميكرد و از من ميخواست كه در تيم محبوب او «پرسپوليس» بمانم.
    در روزنامه ها خوانديم كه افشين قطبى گرانقيمت ترين مربى ايرانى است!
    هر مربى و بازيكن داخلى و خارجى مطابق تجربيات، سوابق و كارنامه خود در سطح بالاترى قرار ميگيرد. قيمت بازيكنان و مربيان در گرو تجربيات و بكار گيرى آن در شرايط حساس است و هيچگاه قيمتها نميتوانند نشان دهنده خلاقيت هاى يك مربى يا بازيكن باشند.
    وقتى تصميم به رفتن گرفتيد با شك و ترديد رفتيد ... چرا همان موقع تصميم نگرفتيد بمانيد؟
    من وقتى تصميم به رفتن گرفتم كه ديدم شرايط براى اين تيم ريشهدار با اين هواداران خونگرم براى قهرمانى در آسيا اصلا مهيا نيست و از طرفى احساس ميكردم كار من در ايران تمام نشده و اين موضوع هم يكى از دلايل بازگشت زود هنگام من بود.
    حالا شرايط مهياست؟
    با صحبت هايى كه با مسؤولان باشگاه داشتم و همچنين حمايتهاى ويژهاى كه سازمان تربيت بدنى در اختيار باشگاه قرار داده تا حدودى شرايط براى ادامه كار تا كسب قهرمانى در آسيا مهيا شده و جا دارد من از همين جا از رييس سازمان تربيت بدنى تشكر و قدردانى كنم.
    يكى از مشكلاتتان براى عدم حضور در ايران را مسائل خانوادگى عنوان كرده بوديد. اين مشكلات برطرف شد كه برگشتيد؟
    لازم نميدانم در اين خصوص صحبت كنم. اين موضوع حل شده و مشكل خاصى وجود ندارد.
    گويا پست ديگرى هم در باشگاه گرفته ايد
    بله، امسال من به عنوان يكى از اعضاى كميته انضباطى در خدمت باشگاه هستم.
    اعضاى كادر فنى را چگونه طبقه بندى ميكنيد؟
    كادر فنى پرسپوليس يك كار گروهى را انجام ميدهند و هيچگونه تفاوتى بين آنها نيست و در فوتبال حرفهاى نميتوان مربيان را شماره بندى كرد زيرا ما به صورت يك گروه واحد با مشورت كامل تصميم ميگيريم اما تصميم نهايى بر عهده سرمربى ميباشد.
    سال گذشته هم تيم را همين طور تحويل گرفتيد، حالا شرايط را چطور ميبينيد؟
    در حال حاضر فضاى خيلى خوب و مثبتى را احساس ميكنم و از كليه اعضاى كادر فنى و همچنين مسؤولان باشگاه و هيأت مديره راضى هستم و از آنها ميخواهم مرا در اين امر پر مسؤوليت يارى دهند.
    حرف ناگفته اى مانده؟
    فقط از ته دل و از اعماق قلبم از مردم خوب كشورم تشكر ميكنم. همين!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

باقري‌ها و خيرخواه با پرسپوليس تمديد كردند

خبرگزاری پرسپولیس :
    صبح امروز نبي‌ا... باقري‌ها و فرهاد خيرخواه با حضور در باشگاه پرسپوليس با داريوش مصطفوي مذاكرات نهايي را انجام دادند و به توافق رسيدند.
    در پايان جلسه اين بازيكنان به مدت 2 سال قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

ايوان پتروويچ به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست

خبرگزاري پرسپوليس :‌ هافبك سابق تيم فوتبال ابومسلم مشهد پس از ديدار با مدير عامل پرسپوليس با عقد قراردادي يكساله‌ به جمع سرخ‌پوشان پيوست.

به گزارش خبرگزاري پرسپوليس، ايوان پتروويچ دقايقي پيش با داريوش مصطفوي ديدار كرد و پس از حصول توافق نهايي، قراداد يكساله‌اي را با اين تيم امضا كرد.

اين هافبك كروات، فصل گذشته در تيم فوتبال ابومسلم مشهد حضور داشت.
    وي به زودي قرارداد خود را در هيئت فوتبال به ثبت مي رساند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

قرارداد آشوبی با مس کرمان غیرقانونی است

خبرگزاري پرسپوليس : قرارداد هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس با مس کرمان به طور غیرقانونی به ثبت رسیده و این بازیکن می تواند به جمع سرخپوشان بازگردد. فرزاد آشوبی هافبک میانی فصل گذشته پرسپولیس در ابتدای فصل نقل و انتقالات لیگ هشتم با عقد قراردادی یکسال به تیم فوتبال مس کرمان پیوست و از چند روز پیش نیز در تمرینات این تیم شرکت کرد.

این در حالیست که گفته می شود قرارداد این بازیکن به طور غیر قانونی و برخلاف قوانین لیگ حرفه ای به ثبت رسیده است.محدثی از اعضای پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تایید این خبر به خبرنگار ما گفت: براساس ماده 10 قانون نقل و انتقالات لیگ حرفه ای کلیه قرارداد بازیکنان با باشگاهها باید در دفتر هیئت فوتبال استان مربوطه و در حضور رئیس هیئت به عنوان شاهد به امضا برسد.

وی افزود: ماده 11 نقل و انتقالات لیگ حرفه ای می گوید قرارداد منعقد شده برابر بندهای فوق باید توسط باشگاه گیرنده بازیکن حداکثر ظرف سه روز پس از عقد قرارداد به سازمان لیگ ارائه و به ثبت برسد که ظاهرا این عمل هم از سوی کرمانی ها صورت نگرفته است.
    این عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه افزود: ظاهرا قرارداد آقای آشوبی در یکی از هتل های تهران و با آوردن دفتر هیئت استان کرمان به تهران ثبت شده است که این اقدام غیرقانونی است.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

در انتظار تئاتر رویاها در فوتبال ایران: ليگ ايرانى ، ليگی هيجانى!

پرسپوليس با افشين قطبى بازگشته است و اين بار مى خواهد قول قهرمانى آسيا را به هوادارانش بدهد، مصطفوى با هيأت مديره همراهش و البته مرد اقتصادى اين جمع يعنى حسين هدايتى تيمى رويايى را براى پرسپوليس بسته اند كه حتى نام هايى چون على كريمى و رحمان رضايى هم از آن شنيده مى شود و البته با تمديد قرارداد نيكبخت و خليلى و صد البته جذب توره، منصورى و شيرى تيمى قدرتمند و ترسناك را براى فصل آينده تدارك ديده است. اين بار پرسپوليس با« قلب شير» و قدرتى بيشتر والبته تنشى كمتر در فكر فصلى رويايى و دست و پنجه نرم كردن با حريفان ايرانى و آسيايى است و مطمئناً باز هم شاهد حضور جمع كثيرى از مردم در ورزشگاه ها خواهيم بود.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سه جام چيه ؟ من فوتبالي نيستم . برام گزينه ها رو بنويسين دئرست ميکنم .
    به نظر من اینجوری خیلی خوبه :

=-=-=

• قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
    • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
    • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
    • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
    • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
    • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
    • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
    • نـاکـامـی در هر سـه جـــام !!!

=-=-=

نکته : مسلما گزینه ی آخر مخصوص استق لالی هایی هست که
    به این تاپیک میان ..

یا حق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

به نظر من هم ELmo جان درست تر! ميگه

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر داغ داغ دستم سوخت

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

هافبك هجومي كروات فصل پيش تيم فوتبال ابومسلم مشهد به جمع پرسپوليسي‌ها پيوست.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايوان پتروويچ بازيكن فصل پيش تيم فوتبال ابومسلم مشهد كه در پست هافبك هجومي تخصص دارد، با عقد قراردادي يك ساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.

پتروويچ امروز (دوشنبه) با حضور در باشگاه پرسپوليس و مذاكره با مسوولان اين باشگاه به توافقات لازم براي عقد قرارداد رسيد.

پيش از اين حضور بازيكناني چون ابراهيم توره، مجتبي شيري، محمد منصوري، هادي نوروزي و عليرضا محمد در تيم پرسپوليس قطعي شده بود.

قرارداد عماد رضا امشب نهايي مي‌شود.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ايوان پتروويچ به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست
    عـــالی شـــد ...

به نظر من هم ELmo جان درست تر! ميگه

فدات ..

یا حق

Last edited by ElmO; 07-07-2008 at 15:15.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كاشكي قطبي زود تر ميومد خريد هاي اينچناني زودتر شروع ميشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •