قطبى: با ترديد رفتم، با اطمينان برگشتم
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى از هفته آينده بار ديگر هدايت پرسپوليس را بر عهده مى گيرد البته در شرايطى كاملاً متفاوت نسبت به فصل گذشته. تمام مسائلى كه باعث دورى او و دلخورى اش شده بود حالا برطرف شده و فعلاً او از همه چيز راضى به نظر مى رسد. او بعد از امضاى قرارداد جديدش با باشگاه پرسپوليس اينگونه صحبت كرده…
چرا رفتيد و چه زود بازگشتيد؟
قبل از اين هم گفته بودم كه به دلايل متعدد كه يكى از آنها عدم وجود امكانات و تجيهزات پرسپوليس جهت كسب قهرمانى آسيا بود، نتوانستم قول قهرمانى بدهم ولى حالا فكر مى كنم اين امكانات مهيا باشد. بازگشت زود هنگام من نيز دلايل زيادى داشت كه يكى از آنها بر ميگردد به محبت بيكران هواداران كه گاهى مرا تا آستانه غرور ايرانى و از خود گذشتگى ميكشاند.
كدام مورد شما را بيشتر تحت تأثير قرار داد؟ تقاضاى هواداران محبوب پرسپوليس هر كدام به شكلى مرا تحت تأثير قرار ميداد اما در يكى از آن موارد، پيرمردى بود كه طى مسيرى دائماً گريه ميكرد و از من ميخواست كه در تيم محبوب او «پرسپوليس» بمانم.
در روزنامه ها خوانديم كه افشين قطبى گرانقيمت ترين مربى ايرانى است!
هر مربى و بازيكن داخلى و خارجى مطابق تجربيات، سوابق و كارنامه خود در سطح بالاترى قرار ميگيرد. قيمت بازيكنان و مربيان در گرو تجربيات و بكار گيرى آن در شرايط حساس است و هيچگاه قيمتها نميتوانند نشان دهنده خلاقيت هاى يك مربى يا بازيكن باشند.
وقتى تصميم به رفتن گرفتيد با شك و ترديد رفتيد ... چرا همان موقع تصميم نگرفتيد بمانيد؟
من وقتى تصميم به رفتن گرفتم كه ديدم شرايط براى اين تيم ريشهدار با اين هواداران خونگرم براى قهرمانى در آسيا اصلا مهيا نيست و از طرفى احساس ميكردم كار من در ايران تمام نشده و اين موضوع هم يكى از دلايل بازگشت زود هنگام من بود.
حالا شرايط مهياست؟
با صحبت هايى كه با مسؤولان باشگاه داشتم و همچنين حمايتهاى ويژهاى كه سازمان تربيت بدنى در اختيار باشگاه قرار داده تا حدودى شرايط براى ادامه كار تا كسب قهرمانى در آسيا مهيا شده و جا دارد من از همين جا از رييس سازمان تربيت بدنى تشكر و قدردانى كنم.
يكى از مشكلاتتان براى عدم حضور در ايران را مسائل خانوادگى عنوان كرده بوديد. اين مشكلات برطرف شد كه برگشتيد؟
لازم نميدانم در اين خصوص صحبت كنم. اين موضوع حل شده و مشكل خاصى وجود ندارد.
گويا پست ديگرى هم در باشگاه گرفته ايد
بله، امسال من به عنوان يكى از اعضاى كميته انضباطى در خدمت باشگاه هستم.
اعضاى كادر فنى را چگونه طبقه بندى ميكنيد؟
كادر فنى پرسپوليس يك كار گروهى را انجام ميدهند و هيچگونه تفاوتى بين آنها نيست و در فوتبال حرفهاى نميتوان مربيان را شماره بندى كرد زيرا ما به صورت يك گروه واحد با مشورت كامل تصميم ميگيريم اما تصميم نهايى بر عهده سرمربى ميباشد.
سال گذشته هم تيم را همين طور تحويل گرفتيد، حالا شرايط را چطور ميبينيد؟
در حال حاضر فضاى خيلى خوب و مثبتى را احساس ميكنم و از كليه اعضاى كادر فنى و همچنين مسؤولان باشگاه و هيأت مديره راضى هستم و از آنها ميخواهم مرا در اين امر پر مسؤوليت يارى دهند.
حرف ناگفته اى مانده؟
فقط از ته دل و از اعماق قلبم از مردم خوب كشورم تشكر ميكنم. همين!