به نظر من MGS4 سلطان بازی های دنیاست![]()
میشه گفت سلطان بازی های با داستان توپ و بازی هایی که 60 درصدش فیلمه
راستی کسی این بازی رو تموم کرده آخرش چی میشه لطفا بگید
درظمن یه سوال Ps3بازی های کپیps2رواجرامیکنه
مگهMGS4آخرین شمارش نبودتوخیلی ازسایتاکه اینونوشته
Last edited by P I R A N H A; 21-07-2010 at 18:51.
راستش اگر شماره 5 رو بسازند البته با بازی اسنیک فعلی خیلی مسخره میشه . میشه داستان این کارتونه :
شماره های بعدیش هم دیگه انحصاری کنسول های سونی نیست .
ولی خود من شدیدا منتظر شماره های بعدیش هستم ببینم هیدئو چه میکنه![]()
همین فیلم هاش هستند که جذاب هستند .
پایان بازی غمناک و فوق العاده و وحشتناک زیباست .
تا بازی نکنی نمی فهمی .
ارزش خریدن PS3 رو داره .
هر چی باشه از انحصاری های X360 خیلی خیلی سرتره .
خوب ماکهps3داریم ودارم بازیش میکنم وتو اونجام که اسنیک ومادرش(بیگ ماما)ازموتور پرت میشن و مادرش زخمی میشه و او ماشین پرنده رو میکشیم خیلی سخته
از خیلی هاشون بله سر تره
خیر نمی شه ...درظمن یه سوال Ps3بازی های کپیps2رواجرامیکنه
دوست عزیز مسخره نمی شه می شه داستان مثلا چند سال قبل باشه یا یه شخصیت دیگه باشه مثل نسخه شماره سه !!! ربطی نداره !راستش اگر شماره 5 رو بسازند البته با بازی اسنیک فعلی خیلی مسخره میشه . میشه داستان این کارتونه :
2 تا مشکل دارم
1 - میخام 100% Trophy های Tekken 6 رو بگیرم تو یکیش گیر کردم
نیاز داره که بازیکنم رو Upgrade کنم،ولی بلد نیستم،تو سایتای خارجی هم هر چی میگردم چیزی پیدا نمیشه
2 - Ps3 من به اینترنت وصل میشه،Photo gallery اینا رو Update میکنه،Internet Browser و ..و .. همه چیش درس کار میکنه و هیچ مشکلی از نظر اتصال به نت نداره ولی وقتی که تو PSN میخام Sign in شم حدود 20s میگذره و میگه که زمان زیادی گذشت،sign in نشد.شرمندتیم
حدسم این بود که اینترنتم یه مشکلی که نمیدونم چی هس رو داره،کنسولو بردم خونه دوستم و اونجا وصل کردیمو همه چی درست شد ( این امضام هم نتیجه همون یه بار وصل شدنه)
اون اولی رو اگه میشه یه راهنمایی کنید
كسي هست تو بخش انلاين لاست پلنت 2 كمك كنه؟
من جواب سوالمو پیدا کردم .وقتی که بازی می کنیم یه سری ایتم بهمون میده که واسه استفادش باید بریم تو Custmize تا بتونیم از این اتیما استفاده کنیم،دقیق توضیح ندادم ،اگه کسی لازم داشت بگه تا روششو بگم.
من دیشب با کنسول محبوب خودم PS3 ، در بازی محبوبم Tekken ،اولی Trophy محبوبم یعنی Platinum رو تونستم بگیرم.
![]()
Last edited by foxyjanam; 22-07-2010 at 14:08. دليل: ایول،....نیستیم دیگه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)