تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 524 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال آفیس hoosein saba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر از جوابتون
    کتابی که فرمودید رو به همراه کتاب Excel 2013 in Depth - Bill Jelen رو دانلود کردم
    در خود کتاب توضیح داده که از سطح تازه کار تا پیشرفته رو توضیح می ده
    The Bible series from John Wiley & Sons, Inc., is designed for beginning, intermediate,
    and advanced users. This book covers all the essential components of Excel and provides
    clear and practical examples that you can adapt to your own needs.
    یعنی شما می گین اگر از اول با این کتاب شروع نکنم چون کتاب سنگینیه بهتره؟
    با تشکر
    سلام
    کتاب بیل جلن رو نمیدونم ولی کتاب والکن باخ برای تازه کار مناسب نیست
    شما اگه تازه میخواید با اکسل اشنا بشید باید از کتابهایی که فقط مختص مقدماتی هست شروع کنید تا محیط اکسل بیاد دستت بعد باید بری سراغ توابع و بقیه چیزا
    بعدم فقط نسخه 2010 یا 2013 رو شروع کنید نسخه های قبلی رو سمتش نرید
    قویترین ها تو زمینه اکسل بچه های صنایع هستن برای همین شما باید اکسل رو خیلی خوب یاد بگیرید
    انجمن اکسل ایران هم فضای خوبیه که میتونید ازش استفاده کنید بیشترشون هم صنایعی هستن
    بازم میگم اگه میخواید تو اسکل پیشرفت کنی از هیچ مطلبی دریع نکن چون ممکنه هر مسئله ای رو هر کسی یه طوری حل کنه و همه به جواب واحدی برسن .فقط تکنیک ها متفاوته
    برای مثال من یه فایل پیوست این پست میکنم ببنید 4 نفر پاسخ یک مسئله رو به 4 روش دادن
    موفق باشی
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

2. 2 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کتاب بیل جلن رو نمیدونم ولی کتاب والکن باخ برای تازه کار مناسب نیست
    شما اگه تازه میخواید با اکسل اشنا بشید باید از کتابهایی که فقط مختص مقدماتی هست شروع کنید تا محیط اکسل بیاد دستت بعد باید بری سراغ توابع و بقیه چیزا
    بعدم فقط نسخه 2010 یا 2013 رو شروع کنید نسخه های قبلی رو سمتش نرید
    قویترین ها تو زمینه اکسل بچه های صنایع هستن برای همین شما باید اکسل رو خیلی خوب یاد بگیرید
    انجمن اکسل ایران هم فضای خوبیه که میتونید ازش استفاده کنید بیشترشون هم صنایعی هستن
    بازم میگم اگه میخواید تو اسکل پیشرفت کنی از هیچ مطلبی دریع نکن چون ممکنه هر مسئله ای رو هر کسی یه طوری حل کنه و همه به جواب واحدی برسن .فقط تکنیک ها متفاوته
    برای مثال من یه فایل پیوست این پست میکنم ببنید 4 نفر پاسخ یک مسئله رو به 4 روش دادن
    موفق باشی
    با تشکر از دوستانی که با این خوبی پاسخ می دهند
    یک سوال دیگه اینکه ار مجموئه های multi media مثل اموزشهای شرکت لیندا و ........
    ایا تا حالا باهاشون سر و کار داشتین و کدوم بهتر هستند؟
    موفق باشید.

4. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

موفق باشید.
    اگر می خواید خودتون یاد بگیرید و تا حالا با برنامه اکسل به صورت حرفه ای کار نکردید پیشنهاد می کنم کتاب های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.چون محصول خود مایکروسافت هست و واقعا خیلی خوب آموزش داده.
    بهتره فعلا سراغ محصولات تصویری انگلیسی نرید چون کمی خسته کننده میشه(مثلا شما وقتی فرمول های متنی رو در اکسل بلد نیستید و کارش رو هنوز نمی دونید و نمی دونید چطور باید این ها رو ترکیب کرد وقتی محصولات تصویری رو ببینید احساس خوبی نخواهید داشت ولی وقتی دونستید این فرمول ها چی هستن با دیدن آموزش های تصویری نکات و ترفند های جدیدی یاد خواهید گرفت که در زمان شما بسیار صرفه جویی خواهد کرد)(به عنوان مثال من کلید های میانبر رو دست کم گرفته بودم ولی وقتی توی آموزش های تصویری می دیدم که با چه سرعتی کار رو جلو می بره ،کاملا نظرم عوض شد.)
    لینک دانلود کتاب اکسل step by step 2013
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر منبع فارسی خواستید.فعلا با کتاب زیر شروع کنید ولی به مرور بقیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه کنید.(مخصوصا کتاب مفهوم زمان و تاریخ در اکسل)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بسیار کاربردی و تالیفی)

اگر می خواهید کمی هزینه کنید کلاس های اینترنتی هم هست که می تونید به دو وب سایت زیر مراجعه کنید(که انصافا زحمت زیادی کشیدن):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (استاد علی محمدی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (استاد میدانی)

در نهایت بگم که باز هم به یک استاد متخصص نیاز دارید ولی فکر نکنید با هزینه کردن در این کلاس ها و یا خرید چند تا کتاب و دی وی دی چیزی رو از دست دادید.چون این طوری وقتی بخواهید یک فرد متخصص رو برای آموزش انتخاب کنید به راحتی می تونید ببینید طرف چند مرد حلاج هست.و از طرفی خودتون هم جلو هستید و می تونید سوالات و آموزش های تخصصی رو از استادتون بخواهید.
    Last edited by esyo; 22-11-2013 at 00:37.

6. 3 کاربر از esyo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

موفق باشید.
    خواهش میکنم
    راستش من ویدیوهای شرکت لیندا رو دانلود کردم که حدود چند گیگی هم میشد ولی زیاد چنگی به دل نزد
    ولی با این وجود فکر کنم تو زمینه مالتی مدیا آفیس همین شرکت حرف اول رو میزنه
    شما مطمئن باشید همین که مقدمات کار رو آموزش ببنید و محیط کار دستتون بیاد تو همین فضای مجازی اینقدر مطالب آموزنده و آموزش کاربردی پیدا میشه که نیازی به این چیزا پیدا نمیشه
    در گذشته جامعه اکسل دوره ای رو بصورت آنلاین گذاشته بود که مختص مهندسین صنایع بود
    شما شروع به کار کنید ما هم تا هر جا بتونیم و یاد داشته باشیم در خدمت شما هستیم

8. 3 کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من توی اکسل یه سری داده دارم ک قیمت هستن، هر قیمت برای یک ساله و سالها هم پست هم هستند
    مثلا قیمت 1000 برای سال 1992 و قیمت 920 برای سال 1993 و 1205 برای سال 1994 و .... هستش تا سال 2012
    وقتی رگرسیون گرفتم و تیک گزینه display equation on chart و display r-squared value on chart رو زدم تا رابطه ها رو نشون بده، رابطه بر اساس سالی ایجاد شده، حالا میخوام ایر رگرسیون رو بصورت ماهیانه و فصلی هم انجام بدم یعنی رابطه اش رو بدست بیارم، چطوری میتونم این کار رو بکنم؟؟
    تو قسمت forecast که دو قسمت periods داره برای چیه؟؟
    Last edited by wolfomid; 20-11-2013 at 15:24.

10. این کاربر از wolfomid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من توی اکسل یه سری داده دارم ک قیمت هستن، هر قیمت برای یک ساله و سالها هم پست هم هستند
    مثلا قیمت 1000 برای سال 1992 و قیمت 920 برای سال 1993 و 1205 برای سال 1994 و .... هستش تا سال 2012
    وقتی رگرسیون گرفتم و تیک گزینه display equation on chart و display r-squared value on chart رو زدم تا رابطه ها رو نشون بده، رابطه بر اساس سالی ایجاد شده، حالا میخوام ایر رگرسیون رو بصورت ماهیانه و فصلی هم انجام بدم یعنی رابطه اش رو بدست بیارم، چطوری میتونم این کار رو بکنم؟؟
    تو قسمت forecast که دو قسمت periods داره برای چیه؟؟
    کسی نیست به من کمک کنه؟ خیلی گیرم
    ممنون

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام و عرض ادب

1- در حالت ساده میتونید چند شیت رو انتخاب کنید و روی یکی از اونخا راست کلیک کنید تا به تعداد شیت های انتخابی کپی کنه
    مثلا اگه 5 تا شیت رو انتخاب کنید و کپی رو بزنید 5 تا شیت ایجاد میکنه . در حالت پیشرفته هم با vba و ماکرو نویسی باید این کار رو انجام داد

2-منوی page layout ذر قسمت هیدینگ تیک print رو بزنید
    ولی چرا اینکار رو بکنید !!
    شما میخواین تو سورت کردن مقادیر رو بهم نریزه که دو تا راه داره یکی فریز کردن اون ردیف یا ستون
    دومی که راه اصولیشه اینکه موقعی یک ردیف دارین از sort گزینه custom sort رو بزنید و از پنجره ای که میاد تیک my data has headers رو بزنید تا ردیف اول رو بعنوان هیدر بگیره و تو سورت خنثی جلوه بده

سلام خیلی لطف کردید
    راستش من ردیف منظورم نیست
    من یک ستون ایجاد کردم و شماره زدم (ستونی که بالاش نوشتم ردیف)
    1
    2
    3
    .
    .
    .

می خواستم این ستون در سورت قرار نگیرد هر ستونی را سورت کردم این ستون ردیف شامل سورت نشود
    چون هر بار که سورت میزنم این شماره ها بهم می ریزد

2- راستی امکانش نیست شماره های کنار اکسل که شماره خورده
    چاپ بشود

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام خیلی لطف کردید
    راستش من ردیف منظورم نیست
    من یک ستون ایجاد کردم و شماره زدم (ستونی که بالاش نوشتم ردیف)
    1
    2
    3
    .
    .
    .

می خواستم این ستون در سورت قرار نگیرد هر ستونی را سورت کردم این ستون ردیف شامل سورت نشود
    چون هر بار که سورت میزنم این شماره ها بهم می ریزد

2- راستی امکانش نیست شماره های کنار اکسل که شماره خورده
    چاپ بشود
    سلام

اول 2- شماره ها رو با عنوان ستونها میاره با همون تیک چک باکسی که قبلا گفتم که مطمئنا به کارتون نمیاد
    چون شما ردیف اولتون(ردیف) هست که اونم خودش شماره میگیره و همیشه جدولتون یه شماره اختلاف میخوره

اما این چیزی که شما میخواید از طریق تابع row() امکان پذیره
    شما باید بجای شماره دستی وارد کردن این تابع رو بزنید و وبه تعدادی که میخوای تعمیم بده تا شماره ردیف رو براتون برگردونه
    و چون ردیف اولتون اسمش ردیفه و نمیخواین شماره بخوره این تابع رو منهای 1 میکنید
    پس بنابراین شما توی سلول a2 (زیر ردیف ) تابع زیر رو میزنید و به تعدادی که لازمه تعمیم میدی دیگه اینجوری تو سورت بهم نمیریزه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از hoosein saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

اول 2- شماره ها رو با عنوان ستونها میاره با همون تیک چک باکسی که قبلا گفتم که مطمئنا به کارتون نمیاد
    چون شما ردیف اولتون(ردیف) هست که اونم خودش شماره میگیره و همیشه جدولتون یه شماره اختلاف میخوره

شما باید بجای شماره دستی وارد کردن این تابع رو بزنید و وبه تعدادی که میخوای تعمیم بده تا شماره ردیف رو براتون برگردونه
    پس بنابراین شما توی سلول a2 (زیر ردیف ) تابع زیر رو میزنید و به تعدادی که لازمه تعمیم میدی دیگه اینجوری تو سورت بهم نمیریزه

کد:

وای این روش شماره زدن ردیف تون بی نظیره
    شما فوق العاده اید خوش به حالتون
    واقعا چطور میشه به این درجه رسید

1- من همیشه دستی شماره می زدم بعد با گزینه copy cell شماره را کپی می کردم
    2- با این روش شماره گذاری شما مثلاً بعد چند خانه اضافه کردم چطور شماره گذاری ردیف ها را ادامه بدهم دوباره فرمول را از اول بگذارم یا فقط برای خانه های جدید یا روش شما چیه ؟
    3- یه کنجکاوی این دستور شما خودتون بهش رسیدید یا جایی تعریف شده و نوشته است

16. این کاربر از nelahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام

کد:
    تابع خوبيه ولي اگه رديفمون از يه رديف در وسط صفحه شروع بشه چي مثلاً از F8 بشه چي ميشه نوشت

18. 2 کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •